ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Australac je oduvijek imao nezgodne udarce za protivnika, kada loptica sklizne pri dodiru od podlogu i vrlo pristojan slice. Sigurno najbolji teniser na prelomu stoljeća (ili era, kako želite), ali i dalje mislim da je mogao dosta više. Vidjet ćemo koliko može na WB-u.
Cilic usao u polufinale. Berdych je svladan za nastavak niza
Jbt, ne znam sta se događa sa Marinom, ali otkad je otpustio trenera Bretta igra izvrsno.
Dajte Hewitta da se igramo

Jbt, ne znam sta se događa sa Marinom, ali otkad je otpustio trenera Bretta igra izvrsno.
Dajte Hewitta da se igramo

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Federer - Zverev
6:0 , 6:0

Kakav velikan
6:0 , 6:0

Kakav velikan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Polufinale Hallea sa četiri igrača koja igraju jednoručni backhand.
Federer ubio Zvereva, Gasquet rutinski protiv Mayera, Haas prošao Monfilsa (povrijedio se pred kraj meča, ali tad je već imao break zaostatka) u jednom ludom meču, a četvrti polufinalista bi mogao biti Youzhny. Dobio je set protiv Kolhschreibera i ima break prednosti u drugom.
Što se tiče Queensa, mogli bismo gledati dobar polufinalni meč između Hewitta i Čilića.
Aktuelni i bivši pobjednik Queensa.
Ni drugi polufinalni meč nije za "bacit". Posebno ukoliko Tsonga bude taj koji će ukrstiti koplja sa Murrayem.
Sve u svemu, subota za teniske sladokusce.
Nadam se da će Gasquet i Hewitt doći do 10. odnosno 29. titule.

Federer ubio Zvereva, Gasquet rutinski protiv Mayera, Haas prošao Monfilsa (povrijedio se pred kraj meča, ali tad je već imao break zaostatka) u jednom ludom meču, a četvrti polufinalista bi mogao biti Youzhny. Dobio je set protiv Kolhschreibera i ima break prednosti u drugom.
Što se tiče Queensa, mogli bismo gledati dobar polufinalni meč između Hewitta i Čilića.

Nadam se da će Gasquet i Hewitt doći do 10. odnosno 29. titule.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Federer je pokazao kakav je zapravo kloc Mischa Zverev, sad mi je mnogo žao što je dobio Bašića 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Monfils zbog privatnih razloga otkazao Wimbledon.
Od svih aktuelnih igraca na tour-u, on mi je nekako najgotivniji.
Od svih aktuelnih igraca na tour-u, on mi je nekako najgotivniji.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
[youtube][/youtube]
21:10
Nuto hajvana.
21:10
Nuto hajvana.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Federer 14 aseva, proradio servis cim je trava stigla.
Vjerovatno prva titula ove godine.
Vjerovatno prva titula ove godine.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
sutra od 14h finale, Federer - Youzhny
nadam se prvoj tituli ove godine i nastavku niza od 13 godina (svake godine bar jedna ATP titula)
aj Roger 
trenutno u londonu velika borba, treci set u oba polufinala
msm da ce na kraju igrati finale, Cilic - Murray

trenutno u londonu velika borba, treci set u oba polufinala

msm da ce na kraju igrati finale, Cilic - Murray

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hajmo Lleyton!
Ovaj Tsonga ogranicen ko' saksija.Previse se zaHebava a ne zna da mi je upravo izbio 30 km iz dzepa. 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Cilic uzeo brejk u trecem setu. Mislim da ce uci u finale i aBd obraniti naslov 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Interesantni dueli na ovom Queensu. Prvo duel Ward-Dodig gdje je Ward dva puta servirao za meč, ali na kraju nije uspio da izbaci realno jačeg protivnika, a sada i finale Murray-Čilić. Naravno, sve ovo spominjem u duhu nadolazećeg Davis Cup meča koji će odigrati Hrvatska i Velika Britanija u Umagu, na kojem bi se kako sada stvari stoje trebao pojaviti i Andy. Iako je sutra Murray apsolutni favorit jer mu podloga na kojoj se igra apsolutno odgovara, smatram da će mu trebati malo više nadahnuća nego što je pokazao večeras protiv Tsonge koji ga je mogao ozbiljno zadeverat' da nije počeo da glumi klauna u trećem setu. S druge strane, u DC meču ćemo imati šljaku i to jako sporu koju će organizatori vjerujem još i dodatno usporiti jer se na taj način šanse Hrvatske drastično povećavaju. Šljaka nema nikakvu tradiciju u Britaniji i dok bi Murray mogao na kvalitet izvući nešto (protiv Čilića i to jako teško), Ward ili Evans teško da mogu bilo šta jer na šljaci skoro da i ne igraju. Dubl Fleming/Marray je u određenoj prednosti radi uigranosti.Lillard je napisao/la:Cilic uzeo brejk u trecem setu. Mislim da ce uci u finale i aBd obraniti naslov
Vezano za današnji meč ne mogu se oteti utisku da bi Murray sa ovakvom igrom protiv nekih konstantnijih igrača zapao u veliki problem, ali Tsongu su ubile njegove oscilacije. Murray puno zavisi od servisa i to je segment koji će ga morati služiti protiv jačih igrača na Wimbledonu, vidjećemo na šta će to ličiti, uglavnom diže formu kroz ovaj turnir, to je evidentno.
- BeyKopites
- Kontakt:
A ne mogu vjerovati da ovo pišeTamo ga čeka hrvatski teniser Marin Čilić koji je također sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:2), savladao Australca Leightona Hewitta.

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Lijepo igra Roger, odlicna uvertira za Wimbledon, servis je na nivou sto je jako bitno za travu, ganjati 18. GS 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Samo servis i jeste na nivou, Miša ga igrom razvaljuje. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
ima poneki lijep udarac i to je toformance je napisao/la:Samo servis i jeste na nivou, Miša ga igrom razvaljuje.

aj roger

kad on protiv Juznog mora uzvikivati C´mon jer ne moze zavrsiti svoj service-game, onda svi znamo koliko je sati

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- BeyKopites
- Kontakt:
Federer igra sasvim solidno, Youzhny je na drogama...
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Youzhny igra odlično, smiren, odličan na riternu, i jako pametno bira udarce. Kod Rogera najviše škripi FH, previše grešaka. Inače, dobar meč, volio bih da Miša ovo dobije. 

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Misa ovako igra jer nema sta izgubit,ako izgubi prvi set vidicete onda prpe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.