Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
pridruzujem se apelu i ja sam spreman da uskocim u ovu ekipu i naci cu jos petoricu ak trebaMT87TM je napisao/la:odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
ma ja ba kolega ja makar znam odigrat piken rol sa zlatkom jovanovicem bio bih kao pridjoni i skola imaju najjaci pik na svjetufanbosna je napisao/la:pridruzujem se apelu i ja sam spreman da uskocim u ovu ekipu i naci cu jos petoricu ak trebaMT87TM je napisao/la:odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
dvije slike, licni podaci i video sa akcijama i nosite u klub, mozda vam se i ja pridruzimMT87TM je napisao/la:ma ja ba kolega ja makar znam odigrat piken rol sa zlatkom jovanovicem bio bih kao pridjoni i skola imaju najjaci pik na svjetufanbosna je napisao/la:pridruzujem se apelu i ja sam spreman da uskocim u ovu ekipu i naci cu jos petoricu ak trebaMT87TM je napisao/la:odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
i kad ne bi znali nista za pet godina( za razliku od pasalica i zimica) skonto nesh pa ponekad i pogodit otvoren sut ... a sad znam uhvatit loptu za razliku od zimicaMT87TM je napisao/la:ma ja ba kolega ja makar znam odigrat piken rol sa zlatkom jovanovicem bio bih kao pridjoni i skola imaju najjaci pik na svjetufanbosna je napisao/la:pridruzujem se apelu i ja sam spreman da uskocim u ovu ekipu i naci cu jos petoricu ak trebaMT87TM je napisao/la:odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
Ja sam tanak u basketu ali znam dobro skupljati trenerke i dodavati vodu,po potrebi mogu uci da napravim koji faul.fanbosna je napisao/la:pridruzujem se apelu i ja sam spreman da uskocim u ovu ekipu i naci cu jos petoricu ak trebaMT87TM je napisao/la:odgovorno tvrdim bolji sam od pasalica i bajica Vukoicicu zovi mene da ja igram jer **** ove klocove
upravo je to ono najgore st ce VV otici a ovi klocevi ostati jad i bjeda bosneamerosm je napisao/la:Pored poraza, izgleda da ce se desiti ono najgore. Iz intervijua VV-a da se zakljuciti da ce lik otici, toga me najvise strah. Sto se tice igraca sve treba poslati u PM, samo ostaviti Sehovica i Ivanovica. Oni lopovi u upravi ocekuju da VV nauci Pasalica i Zimica kako se igra kosarka.
evo ideja za upravu:MT87TM je napisao/la:Znate sta mi nije jasno ovi Bosnini kosarkasi se zovu profesionalni kosarkasi tj zive od kosarke i on opuca na kos i promasi citav kos i pa to mu je posao da samoo suta i on promasi sve katastrofa ja sam student i kontam kako bih bilo da ja ne znam da pisem bil ja fakultet mogao zavrsiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.