ma mi moramo biti realni sto se sutra tice,male su nam sanse negdje otprilike 30% - 70% nazalost takva je realnost,svaka cast zmajevima sta su do sad uradili i ono u Francuskoj ali nesto onako je tesko ponovit,vjerujte niko sretniji od mene ne bi bio da prodjemo ali covjek mora realan da bude koliko god to pokusavao da sakrije i skloni sa vidika..nema mi nista odvratnije nego izdvajanje 1 igraca iz cijele ekipe,jedan tim se sastoji od 11 nogometasa a ne samo od jednog,on jest igracina i sve to stoji ali ima za nas jos tu opasnosti,nani,meireles,almeida itd itd.nisu to toliko bezveze igraci koliko ih mi svi smatramu,pokusat sutra uci nekako hladne glave ako je ikako moguce,pa pokusat sta bude neka bude,mene nije stid za obraz reprezentacije sutra vec za obraz naseg naroda,poznavajuci nas narod svega ce da bude od messi,lasera,cigani itd a to ce samo kaljat nas obraz niciji drugi..sretno nam svima i da ako Bog da bude sutra svima nam sretno i da slavimo navecer..
upravo sad slusam Osima na TVSA i upravu je kad kaze da mi sebi trazimo uvijek neki alibi unaprijed za poraz..SRETNO NAM SVIMA!!
Zadnja izmjena:
twisttm87, dana/u 10 nov 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.