Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Jep ozlijeđen je...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
- Kontakt:
Volio bih ipak uprkos svemu,ne volim švabe,da Stuttgart ne ispadne ipak se radi o velikom imenu njemačkog fudbala,ali kod njih se ništa ne zna, naravno da neću plakati ako ispadnu ali više volim gledati i njih nego neke klubove tipa Mainz,Fraiburg,Duisburg, iako su im navijači jedna velika nula!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Odakle je ovaj malac sto je ubio Italiju U20. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- anton 1983
- Kontakt:
A zaš ne napišeš ime i prezime?Devil je napisao/la:Odakle je ovaj malac sto je ubio Italiju U20.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Pa ne znam kako se pise,inace bi sam nasao,cuo sam da se cita nesta Esvejn,Esvajn.anton 1983 je napisao/la:A zaš ne napišeš ime i prezime?Devil je napisao/la:Odakle je ovaj malac sto je ubio Italiju U20.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- anton 1983
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Pa ne znam kako se pise,inace bi sam nasao,cuo sam da se cita nesta Esvejn,Esvajn.anton 1983 je napisao/la:A zaš ne napišeš ime i prezime?Devil je napisao/la:Odakle je ovaj malac sto je ubio Italiju U20.

Pa kad se ta tekma igrala? Danas švabi igraju sa U 21 ali sa Grčkom tak da neznam o ćem pričaš...
Taj Esswein igra za Dynamo Dresden, 1990. godiste, prije pocetka ove sezone presao iz Wolfsburga.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
@ anton 983 i @ devil
igrana utakmica danas u Oberhausenu u 11 h. Njemacka pobjedila s 3-1, a sva tri gola za "Elf" je postigao Alexander Esswein koji je inace clan Dynamo Dresdena, u kojeg je presao iz redova Wolfsburga, a vazi za jednog od najtalentovanijih napadaca u Njemackoj i imam osjecaj da je Wolfsburg napravio veliku gresku.
igrana utakmica danas u Oberhausenu u 11 h. Njemacka pobjedila s 3-1, a sva tri gola za "Elf" je postigao Alexander Esswein koji je inace clan Dynamo Dresdena, u kojeg je presao iz redova Wolfsburga, a vazi za jednog od najtalentovanijih napadaca u Njemackoj i imam osjecaj da je Wolfsburg napravio veliku gresku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ovo je prvi put da vidim da Westfallen nije rasprodat.
Inace svi igraci BVB-a su na klupi i uci ce u drugom poluvremenu, a Badstuber igra na stoperskoj poziciji, ima Loew srca zeli da utakmica bude zanimljiva.

PS: Za svaku pohvalu su navijaci u Njamackoj koji znaju razlikovati izmedju klupskog i reprezentativnog fudbala, jer je juzna tribina na Westfallenu Neuera docekala velikim ovacijama.

Inace svi igraci BVB-a su na klupi i uci ce u drugom poluvremenu, a Badstuber igra na stoperskoj poziciji, ima Loew srca zeli da utakmica bude zanimljiva.

PS: Za svaku pohvalu su navijaci u Njamackoj koji znaju razlikovati izmedju klupskog i reprezentativnog fudbala, jer je juzna tribina na Westfallenu Neuera docekala velikim ovacijama.
Kako ih izigrase Lahm, Mueller i Oezil iz jednog poteza tzv. one touch football, a Klose rutinski pogadja za 1-0. Bogami rekord "kleines dickes Mueller" postaje iz utakmice u utakmicu sve ugorzeniji.
Odlicna akcija ,Klose nastavlja igrati za Njemce skoro perfektno ,dobro izgledaju na terenu ,drze igru fino i italija je bez sansi za sada .
Na kraju samo 1-1. Tragicar utakmice Matts Hummels koji nije pratio svoje igrace u odbrani i nije izbjegao ofsajd zamku, a Italijani tako uspjeli doci do gola. "Elf" je nakon 20 minuta predstao da igra fudbal i samo je drzao prednost od jednog gola . S druge strane kod "Zabara" se dosta toga promjenilo ali jedno ostaje u krvi, a to je simuliranje u blizini 16-erca i u istom.
Scena utakmice kada u 85.minuti Podolski uzima loptu Oezilu koji je imao cistu poziciju.
PS: Po meni je bila greska sto Loew nije dao priliku Schmelzeru i Benderu bar u drugom poluvremenu.
Scena utakmice kada u 85.minuti Podolski uzima loptu Oezilu koji je imao cistu poziciju.
PS: Po meni je bila greska sto Loew nije dao priliku Schmelzeru i Benderu bar u drugom poluvremenu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Italijani su apsolutno zasluzili ovaj rezultat i nijednog trenutka se njihov remi ne dovodi u pitanje. Nijemci su previse anemicno izgledali poslije postignutog gola, kao da su bili totalno nezainteresovani, dok su Azzuri pokusavali kako iz kontri tako i iz simuliranja i sve do neke 81 minute, kada su dali taj izjednacujuci gol.
Sigurno da se u Elfu nije ocekivao ovakav rezultat, pobjeda je bila primarni cilj, ali ocigledno da se nije moglo vise ili jeste?
Sigurno da se u Elfu nije ocekivao ovakav rezultat, pobjeda je bila primarni cilj, ali ocigledno da se nije moglo vise ili jeste?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
amerosm je napisao/la:
Ne u Njemackoj nego u Dortmundu...uvijek smo bili gospoda...siguran sam da je i Neuer pomislio "zasto ne igram u Borusiji"

Ma naravno da se to odnosi na Dortmund to sam podrazumjevao, ali takodje i u ostalim dijelovima Njemacke je isto.adnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:
Ne u Njemackoj nego u Dortmundu...uvijek smo bili gospoda...siguran sam da je i Neuer pomislio "zasto ne igram u Borusiji"![]()
![]()
Sto se Nuera i BVB-a tice ne bi on polozio test karaktera kroz kojeg svi igraci moraju proci.

Igrao bi i za Bayern da mu se dadne prilikaPapilon20 je napisao/la:Odlicna akcija ,Klose nastavlja igrati za Njemce skoro perfektno ,dobro izgledaju na terenu ,drze igru fino i italija je bez sansi za sada .

U vezi utakmice mogu samo da kazem da je Italija 5 klasa ispod Njemacke. Vidi se da nijemci nisu bili nikako zainteresovani za igru, samo su se zajebavali na terenu. Imamo sam osjecaj da im Njemacka moze zabiti kad god pozeli, ali bi cim dodju do gola vracali nazad. Mislim da se niko nije ni umorio veceras kod nijemaca

Zabari su stvarno bili nalozeni, ali opet nisu skoro nista mogli, a one simulacije su im presmjesne

Sve u svemu, nijemci su odigrali pravu prijateljsku utakmicu, a zabari mogu biti zadovoljni sto su ih nijemci postedili blamaze

Nije Hummels bio zadnji, Aogo je bio jos blizi Neueru. Krivicu snosi samo za ono lose izbijanje koje je prethodilo golu, mada se nakon toga gol mogao spasiti 100 puta.amerosm je napisao/la:Na kraju samo 1-1. Tragicar utakmice Matts Hummels koji nije pratio svoje igrace u odbrani i nije izbjegao ofsajd zamku, a Italijani tako uspjeli doci do gola. "Elf" je nakon 20 minuta predstao da igra fudbal i samo je drzao prednost od jednog gola . S druge strane kod "Zabara" se dosta toga promjenilo ali jedno ostaje u krvi, a to je simuliranje u blizini 16-erca i u istom.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
amerosm je napisao/la:
Ma naravno da se to odnosi na Dortmund to sam podrazumjevao, ali takodje i u ostalim dijelovima Njemacke je isto.
Sto se Nuera i BVB-a tice ne bi on polozio test karaktera kroz kojeg svi igraci moraju proci.![]()
Ili bi mozda kao za Draxlera i za njega napravili neke pogodnosti.
![]()
Nego ja sam veceras ostao iznenadjen da prvi put vidim da Westfallen nije rasprodat.
U neku ruku mi je to i logicno...ljudi zive za Borusiju,sve drugo je daleko iza...pa cak i nacionalna vrsta(tako i treba

@ adnan24
bolje Vam je sto nije niko igrao u prvih 11. Je si li vidio onog naturilazovanog "Zabara" Mottu kako je na pocetku utakmice prvo zahvatio hrvackim zahvatom Badstubera, zatim kako je uklizao Khediri gdje lahko moglo doci do neke teze ozlijede. Zatim je i Chiellini imao dva starta koje je Klose spretno izbjegao.
Da su igrali svi i da se neko povredio bilo bi eh jebg sto su bas morali igrati igraci BVB-a, ima i drugih igraca, sada imamo problema jer se povredio X, Y igrac itd itd.
Zato je bolje sto nisu igrali ipak je ovo bila prijateljska koja ne dnosi nista, a u kojoj se puno toga moze izgubiti.
bolje Vam je sto nije niko igrao u prvih 11. Je si li vidio onog naturilazovanog "Zabara" Mottu kako je na pocetku utakmice prvo zahvatio hrvackim zahvatom Badstubera, zatim kako je uklizao Khediri gdje lahko moglo doci do neke teze ozlijede. Zatim je i Chiellini imao dva starta koje je Klose spretno izbjegao.
Da su igrali svi i da se neko povredio bilo bi eh jebg sto su bas morali igrati igraci BVB-a, ima i drugih igraca, sada imamo problema jer se povredio X, Y igrac itd itd.

Zato je bolje sto nisu igrali ipak je ovo bila prijateljska koja ne dnosi nista, a u kojoj se puno toga moze izgubiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.