eu2 room struka, pw gadafikivi je napisao/la:hocu ja, aj kreiraj da odigramo jednu pa u grad maloDaRtAnJaN je napisao/la:hoce neko prijateljsku?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
donie darko gdje si viseee xDDD
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
dartanjan nije do mene i do mog neta. tako nekad bude, pa meni laga prvo poluvrjeme a protivniku drugo il obrnuto.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
ok ja znam kad igram sa strancima da mi skoro nikako ne laga...uostalom imas ss netakivi je napisao/la:dartanjan nije do mene i do mog neta. tako nekad bude, pa meni laga prvo poluvrjeme a protivniku drugo il obrnuto.
we love United, we do!
vidim sad na ss da ti je veci upload neg kod mene ali ti je veci i ping. i kod mene kad igram ssa strancima ne laga.DaRtAnJaN je napisao/la:ok ja znam kad igram sa strancima da mi skoro nikako ne laga...uostalom imas ss netakivi je napisao/la:dartanjan nije do mene i do mog neta. tako nekad bude, pa meni laga prvo poluvrjeme a protivniku drugo il obrnuto.
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ako vam bude lag kad budete igrali protiv mene, nemojte se meni zaliti, dacu vam ja broj MONETA pa njih zamolite da mi dignu upload! Unaprijed hvala

to je zato jer sam ja hs a ti bht, tj. sa svakim ko je bht i hs imamo problema...kivi je napisao/la:vidim sad na ss da ti je veci upload neg kod mene ali ti je veci i ping. i kod mene kad igram ssa strancima ne laga.DaRtAnJaN je napisao/la:ok ja znam kad igram sa strancima da mi skoro nikako ne laga...uostalom imas ss netakivi je napisao/la:dartanjan nije do mene i do mog neta. tako nekad bude, pa meni laga prvo poluvrjeme a protivniku drugo il obrnuto.
we love United, we do!
Brate kivi igrao sam skoro sa svakim al' što laga kad s tobom igra to nigdje nema 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- majestic24
- Kontakt:
dje ba ovaj karaon.
Emire hocemo li jos koju prijateljsku
Emire hocemo li jos koju prijateljsku
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo mene navrati malo do internet centra nije gazda uplatio jos net
. Svoje utakmice cu vidjeti da odigram u nedjelju (onu 2. kola sigurno, a ovu 1. kola ako bude moguće, ukoliko ne bude neka se pise 3:0 za protivnika
).
Sutra ne mogu, jer sam u Zenici
, takodjer i tabele grupe A će biti odradjene na vrijeme.
Sutra ne mogu, jer sam u Zenici
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
hoće li ko jednu neprijateljsku ? 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
juventus 0244 je napisao/la:Evo mene navrati malo do internet centra nije gazda uplatio jos net. Svoje utakmice cu vidjeti da odigram u nedjelju (onu 2. kola sigurno, a ovu 1. kola ako bude moguće, ukoliko ne bude neka se pise 3:0 za protivnika
).
Sutra ne mogu, jer sam u Zenici.
potpisujem
BHF Bosanska Krajina!
- samir_tm87
- Kontakt:
ima li te MVP
EU2samir_tm87 je napisao/la:ima li te MVP
ss.ba
ss.ba
Ček samo da uđem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jbg onda je do mene.Toxicity je napisao/la:Brate kivi igrao sam skoro sa svakim al' što laga kad s tobom igra to nigdje nema
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ajax - Dinamo Kiev
HSV - Olympiacos
Fulham - Sevilla
Bolton - Besiktas
ostale su jos ove 4 utakmice za odigrat u ligi b. cetvrta ce 100% biit odigrana samo sto se do sad nismo uspjeli sastati kad nam obojici odgovara. uglavnom do nedelje bi se sve 4 tekme trebale odigrati, vremena je i vise nego dovoljno.
HSV - Olympiacos
Fulham - Sevilla
Bolton - Besiktas
ostale su jos ove 4 utakmice za odigrat u ligi b. cetvrta ce 100% biit odigrana samo sto se do sad nismo uspjeli sastati kad nam obojici odgovara. uglavnom do nedelje bi se sve 4 tekme trebale odigrati, vremena je i vise nego dovoljno.
i treca je odigrana, sam ja zaboravio slike postavit. sad cuDonnie Darko je napisao/la:Ajax - Dinamo Kiev
HSV - Olympiacos
Fulham - Sevilla
Bolton - Besiktas
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
i decki nije HSV-Olympiacos nego-Panathinaikos ( RiNo )
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
moze li se po dogovoru veceras poslije 23:59 odigrati 2. kolo Liga A
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
jos dvije tekme u ligi b. vidite da nije toliko strasno.
inace, drugo kolo je pocelo prije 20 minuta, a paralelno sa drugim kolom ce biti zavrseno i prvo
inace, drugo kolo je pocelo prije 20 minuta, a paralelno sa drugim kolom ce biti zavrseno i prvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.