Igrač br. 6
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Naravno da si Srbiju odbio jer ti je konkurencija bila u vidu Ivanovica,Subotica i Vidica...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Eh evo, moderatori su se nakanili pa pobrisali dio onoga sto ovdje ne pripada...
Vidite nesto, ja radim od 9 do pola 8 navecer, nekad sjednem i pisem pripremno izlaganje za raspravu i u pola 1 ujutro, i STVARNO mi nije zgodno da sjednem pred kompijuter i brisem pola sata zadnjih 4-5 stranica. Znaci, post do posta, sve sama politika, Alija, Dodik, granice, rat, ovaj poginuo, onaj poginuo, otici u inostranstvo ili ne, pere li dijaspora g.uzice ili ne...
Vidite, i mene neke stvari doticu, i ja bih o nekim stvarima mogao satima diskutovati, na mnoge vase postove bih htio odgovoriti... Ali shvatite vise po ne znam koji put, OVAJ FORUM NIJE PLATFORMA ZA POLITICKE DISKUSIJE, pogotovo ne ova tema. Ovo je sportska tema Ognjen Vranjes.
Ne znam koliko ce vam Admin dozvoliti u opcim diskusijama da diskutujete o takvim stvarima, ali ovdje NE MOZE. Ne trosite svoje i nase vrijeme dakle u gluposti, nema poente.
Vidite nesto, ja radim od 9 do pola 8 navecer, nekad sjednem i pisem pripremno izlaganje za raspravu i u pola 1 ujutro, i STVARNO mi nije zgodno da sjednem pred kompijuter i brisem pola sata zadnjih 4-5 stranica. Znaci, post do posta, sve sama politika, Alija, Dodik, granice, rat, ovaj poginuo, onaj poginuo, otici u inostranstvo ili ne, pere li dijaspora g.uzice ili ne...
Vidite, i mene neke stvari doticu, i ja bih o nekim stvarima mogao satima diskutovati, na mnoge vase postove bih htio odgovoriti... Ali shvatite vise po ne znam koji put, OVAJ FORUM NIJE PLATFORMA ZA POLITICKE DISKUSIJE, pogotovo ne ova tema. Ovo je sportska tema Ognjen Vranjes.
Ne znam koliko ce vam Admin dozvoliti u opcim diskusijama da diskutujete o takvim stvarima, ali ovdje NE MOZE. Ne trosite svoje i nase vrijeme dakle u gluposti, nema poente.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Nerminovic
- Kontakt:
hahahahahahahahahahahaAmarinho je napisao/la:A vidi sad stavio Legiju kao profilnu na instagramu...
c c c c c c...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa logicno,znao je da tamo ne bi ni 10 minuta odigrao.sagitarius je napisao/la:Naravno da si Srbiju odbio jer ti je konkurencija bila u vidu Ivanovica,Subotica i Vidica...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- ASD
- Kontakt:
Pa za mnoge u nasoj Reprezentaciji se moze reci da su odbili neku drugu zemlju zbog konkurencije ili zato sto je ta zemlja poprilicno slaba u fudbalu.
Miralem je baš taktički odabraoASD je napisao/la:Pa za mnoge u nasoj Reprezentaciji se moze reci da su odbili neku drugu zemlju zbog konkurencije ili zato sto je ta zemlja poprilicno slaba u fudbalu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- ASD
- Kontakt:
Pjanic, Begovic, Bicakcic i Kolasinac su nastupali za druge drzave, u mladjim uzrastima.
Misimovic, Hajrovic, Mujdza i Medunjanin takodje.
Misimovic, Hajrovic, Mujdza i Medunjanin takodje.
Sve ok, korektan intervju, ali komentar na Ibisevica je jos jedan dokaz da je momak poremecen. Vedad je i u igrackom i u ljudskom smislu misaona imenica za ovog mentalnog patuljka.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa dobro nije da ga branim jer ocigledno je da je tenkre momak, al sta je trebao odgovoriti?kobe24 je napisao/la:Sve ok, korektan intervju, ali komentar na Ibisevica je jos jedan dokaz da je momak poremecen. Vedad je i u igrackom i u ljudskom smislu misaona imenica za ovog mentalnog patuljka.
Rekao fino ne zanima ga taj decko i et najnormalniji odgovor, jel trebao i tu neku glupost dodati pa da jos vise navuce gnjev navijaca na sebe? Zna i on sta je i ko je nama Vedad Ibisevic..

Pa mogao je reci da on ima pravo na svoje misljenje i da ne planira to posebno komentarisati, a jok da pokusava omalovaziti covjeka s kojim je dijelio svlacionicu godinama i koji je pojam u svakom mogucem smislu za vecinu njih.QUARTERBACK je napisao/la:Pa dobro nije da ga branim jer ocigledno je da je tenkre momak, al sta je trebao odgovoriti?kobe24 je napisao/la:Sve ok, korektan intervju, ali komentar na Ibisevica je jos jedan dokaz da je momak poremecen. Vedad je i u igrackom i u ljudskom smislu misaona imenica za ovog mentalnog patuljka.
Rekao fino ne zanima ga taj decko i et najnormalniji odgovor, jel trebao i tu neku glupost dodati pa da jos vise navuce gnjev navijaca na sebe? Zna i on sta je i ko je nama Vedad Ibisevic..![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Brate, gdje ces takav odgovor ocekivat od Ognjena, realno i ovo sto je ovako samo odgovorio je jos i dobro kakve je gluposti mogao navaljati, sreca pa na ovom ostade.kobe24 je napisao/la:Pa mogao je reci da on ima pravo na svoje misljenje i da ne planira to posebno komentarisati, a jok da pokusava omalovaziti covjeka s kojim je dijelio svlacionicu godinama i koji je pojam u svakom mogucem smislu za vecinu njih.QUARTERBACK je napisao/la:Pa dobro nije da ga branim jer ocigledno je da je tenkre momak, al sta je trebao odgovoriti?kobe24 je napisao/la:Sve ok, korektan intervju, ali komentar na Ibisevica je jos jedan dokaz da je momak poremecen. Vedad je i u igrackom i u ljudskom smislu misaona imenica za ovog mentalnog patuljka.
Rekao fino ne zanima ga taj decko i et najnormalniji odgovor, jel trebao i tu neku glupost dodati pa da jos vise navuce gnjev navijaca na sebe? Zna i on sta je i ko je nama Vedad Ibisevic..![]()

Po mom misljenju, nije ova prica jos zavrsena na relaciji BHF-Vranjes, bice ovdje jos sranja..
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro, i Ibisevic je njega prvi komentarisao.kobe24 je napisao/la: Pa mogao je reci da on ima pravo na svoje misljenje i da ne planira to posebno komentarisati, a jok da pokusava omalovaziti covjeka s kojim je dijelio svlacionicu godinama i koji je pojam u svakom mogucem smislu za vecinu njih.
Moglo je i bolje, a moglo je i gore, a svakako je novinar smece koji je uvukao i Ibisevica.
A nasi novinari su smece na kvadrat jer su oni i prenapuhali citavu ovu pricuASD je napisao/la:Pa dobro, i Ibisevic je njega prvi komentarisao.kobe24 je napisao/la: Pa mogao je reci da on ima pravo na svoje misljenje i da ne planira to posebno komentarisati, a jok da pokusava omalovaziti covjeka s kojim je dijelio svlacionicu godinama i koji je pojam u svakom mogucem smislu za vecinu njih.
Moglo je i bolje, a moglo je i gore, a svakako je novinar smece koji je uvukao i Ibisevica.
Dan tmuran ja mahmuran
Ma sta je sreca bola ne bio, ovo **** treba ubit da ne moze dva mjeseca na noge stat, da je srece dzeko ili pjana bi zbog ovog trebali izaci i javno reci da se povlace iz reprezentacije dok je ovaj tu, a znam da ga ja cekam sa ekipom svaku domacu cemo mu **** mater najglasnije sto mozemo i huskat sve okolo da nam se pridruze, **** jedno cetnicko naslo provocirat ovaj jadni narod na sve nacine.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kazem sreca zbog mira u reprezentaciji, ne bih volio da se zbog ovakvih mentola razyebe nesto sto se teskom mukom izgradilo..
Ako je Ibisevic njega prvi komentarisao apsolutno onda stoji vranjesev komentar... i malo mu je odgovorio... bio bi glup da mu nije odgovorio.... vranjes u nekim stvarima pretjeruje ali je ovdje u pravu....
Naprdili ste ovolike stranice a niko objektivno da nam kaže slavi li se noć vještica u kući porodice Vranješ?!
To bi trebalo biti ključno.
To bi trebalo biti ključno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Juventinisimo
- Kontakt:
Svi su krivi, pa i Ibisevic...samo ovo pseto je u pravu...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Da se Fanaticosi, bauštelci, Kinezi i Ibišević izvinu Ogiu pa da zaključimo stvar
Đura će ti oprostiti što te je tukao.
Trenutno korisnika/ca: haseljicking i 14 gostiju.