Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Bas me zanima koja ce to biti ekipa na kojoj ce topnici iskaliti bijes kad napokon nastupe u najjacem sastavu. Vidim da je lazni navijac gunners jos tu i dalje zavarava ljude to nije nikakav navijac Arsenala to je veliki neprijatelj nas pravih navijaca Arsenala, ubaceni element, uljez....
Arsenal dominira
Arsenal dominira
Dio Arsenala
Hehe
ti si promašio vrijeme, u 21 stoljeću nemaš gdje pokazat svoj talent dvorske lude, al u 16 je bilo, tad si trebao živit, i dobro bi živieo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- -Paja
- Kontakt:
Nazivaj me kako hoces ali rijeci frustracije jednog fejkera me uopste ne doticu!
Dio Arsenala
Pa šta je bilo Paja, kak si došao do saznanja da je GunnerS faker ? Jel to interna informacija iz Kluba ili šta li je već ?-Paja je napisao/la:Nazivaj me kako hoces ali rijeci frustracije jednog fejkera me uopste ne doticu!
Ja tebe ne "nazivam" nego ti to jesi...ti se tako predstavljaš
Iskreno, drago mi je da si došao jer bar sad će se ljudi malo nasmijat...
Covjece, ja te molim ko Boga da mu ne dajes povoda da se jos vise uzivi u svu tu pricuBosco je napisao/la:Pa šta je bilo Paja, kak si došao do saznanja da je GunnerS faker ? Jel to interna informacija iz Kluba ili šta li je već ?-Paja je napisao/la:Nazivaj me kako hoces ali rijeci frustracije jednog fejkera me uopste ne doticu!
- -Paja
- Kontakt:
Svi koji su protiv Wengera i koji se usude da kritikuju ovu ljudsku velicinu i fudbalskog revolucionara su fake navijaci! Treba otici na Emirates i osjetiti kako je to kad je 60 000 pravih navijaca uz svog Najdrazeg Vodju!
Dio Arsenala
ne ne ... ne budi takav prema gunnersu jer svako ima pravo kritikovati AW-a jer i on cini greske-Paja je napisao/la:Svi koji su protiv Wengera i koji se usude da kritikuju ovu ljudsku velicinu i fudbalskog revolucionara su fake navijaci! Treba otici na Emirates i osjetiti kako je to kad je 60 000 pravih navijaca uz svog Najdrazeg Vodju!
- -Paja
- Kontakt:
Neko ce se smijati, neko ozbiljno raspravljati a neko ce biti pun muke i frustracijaGunnerS je napisao/la:Ja tebe ne "nazivam" nego ti to jesi...ti se tako predstavljaš![]()
![]()
Dio Arsenala
Jel ti Arsene otkrio ikakve planove za sljedeći prijelazni rok ? I da li Wenger i dalje vjeruje u titulu za ovu sezonu ?-Paja je napisao/la:Svi koji su protiv Wengera i koji se usude da kritikuju ovu ljudsku velicinu i fudbalskog revolucionara su fake navijaci! Treba otici na Emirates i osjetiti kako je to kad je 60 000 pravih navijaca uz svog Najdrazeg Vodju!
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- -Paja
- Kontakt:
Jasno je ko dan da ce glavna meta biti Stekelemburg, naravno nista nije ni blizu zavrsenog dosta zavisi i od odstete a i od forme golmana npr. ako Fabianski bude bez velikih kikseva vrlo lako bi mogao postati br.1 bar do ljeta!Bosco je napisao/la:Jel ti Arsene otkrio ikakve planove za sljedeći prijelazni rok ? I da li Wenger i dalje vjeruje u titulu za ovu sezonu ?-Paja je napisao/la:Svi koji su protiv Wengera i koji se usude da kritikuju ovu ljudsku velicinu i fudbalskog revolucionara su fake navijaci! Treba otici na Emirates i osjetiti kako je to kad je 60 000 pravih navijaca uz svog Najdrazeg Vodju!
Dio Arsenala
Jok, "veliki vođa" je nepogriješiv, jer je luda uz njega... Kako to možeš reč, i ti si sada na black liste2_ze je napisao/la:ne ne ... ne budi takav prema gunnersu jer svako ima pravo kritikovati AW-a jer i on cini greske-Paja je napisao/la:Svi koji su protiv Wengera i koji se usude da kritikuju ovu ljudsku velicinu i fudbalskog revolucionara su fake navijaci! Treba otici na Emirates i osjetiti kako je to kad je 60 000 pravih navijaca uz svog Najdrazeg Vodju!a paja welcome back
Čuj Stekelenburg, pa šta onda planira uraditi sa mladim senzacijama Mannone-om i Szczesny-em ? Priča se da su već nezadovoljni jer smatraju da mogu braniti pored Žuče i Fabianskog.
ma posvadjali smo se dok sam bio i na starom profilu XD... jbg al dobar je bar ljude nasmijava kao sto si rekao, i koristan ubija ove barceloniste u pojam xDGunnerS je napisao/la:Jok, "veliki vođa" je nepogriješiv, jer je luda uz njega... Kako to možeš reč, i ti si sada na black liste2_ze je napisao/la:ne ne ... ne budi takav prema gunnersu jer svako ima pravo kritikovati AW-a jer i on cini greske-Paja je napisao/la:Svi koji su protiv Wengera i koji se usude da kritikuju ovu ljudsku velicinu i fudbalskog revolucionara su fake navijaci! Treba otici na Emirates i osjetiti kako je to kad je 60 000 pravih navijaca uz svog Najdrazeg Vodju!a paja welcome back
![]()
![]()
![]()
- -Paja
- Kontakt:
To su sve mladi golmani, lako je nama praviti mlade igrace i stvarati od njih prvoklasne fudbalere u usporedbi sa mladim golmanima jer ipak golmanske greske se u 95% slucajeva ne mogu ispraviti za to nema vremena da se stvara neki golman jer bi trofeji mogli doci u pitanje!Bosco je napisao/la:Čuj Stekelenburg, pa šta onda planira uraditi sa mladim senzacijama Mannone-om i Szczesny-em ? Priča se da su već nezadovoljni jer smatraju da mogu braniti pored Žuče i Fabianskog.
Dio Arsenala
Nove spekulacije Arsenal zeli Swajnija

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Stari profil ti je ?!e2_ze je napisao/la: ma posvadjali smo se dok sam bio i na starom profilu XD... jbg al dobar je bar ljude nasmijava kao sto si rekao, i koristan ubija ove barceloniste u pojam xD
to da, stvarno njih čisti pred sobom, al neka ga... Nije to to, Arsenal bez lude ili sa njim nije isti
sin3x... xD antisemitizam i jos neki ****... xD banovan dozivotno i nije mi se dalo vise pisatiGunnerS je napisao/la:Stari profil ti je ?!e2_ze je napisao/la: ma posvadjali smo se dok sam bio i na starom profilu XD... jbg al dobar je bar ljude nasmijava kao sto si rekao, i koristan ubija ove barceloniste u pojam xD![]()
to da, stvarno njih čisti pred sobom, al neka ga... Nije to to, Arsenal bez lude ili sa njim nije isti
vidis sad kontam sta je paja u arsenalu onaj dinosaurus zeleni xD
Aaaaa...pa ja sam se pitao gdje si ti
A da, da...baš onaj dinosaurs
hehehehe
dobro ga nađe 
A da, da...baš onaj dinosaurs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.