Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Danas Inter prelazi na kup.
-
- Kontakt:
Katastrofa
Ma previse sterilni u napadu,ako izgube titulu bice zbog toga,jebote igras za titulu ne mozes sanse napraviti.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta pritisak i strah od greške učine i koliko su noge teške. Ne smiješ svim silama krenuti naprijed, jer i bod ti ostavlja sve u tvojim nogama.
A već od sljedećeg meča nema više kalkulisanja. Inter i Milan moraju na sve ili ništa.
A već od sljedećeg meča nema više kalkulisanja. Inter i Milan moraju na sve ili ništa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kod istog broja bodova, sta odlucuje?Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:51Šta pritisak i strah od greške učine i koliko su noge teške. Ne smiješ svim silama krenuti naprijed, jer i bod ti ostavlja sve u tvojim nogama.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Romagnoli13
- Kontakt:
Međusobni omjer. Zato Milan i nakon jednog remija opet sve drži u svojim rukama.GG3 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:53Kod istog broja bodova, sta odlucuje?Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:51Šta pritisak i strah od greške učine i koliko su noge teške. Ne smiješ svim silama krenuti naprijed, jer i bod ti ostavlja sve u tvojim nogama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ova i prošla utakmica nebo i zemlja, nije svejedno igrat kad je pritisak na tebi a za sad vaši igrači to i pokazuju. Ma da sam mišljenja da ćete ih slomit u drugom poluvremenu iako bih volio da nisam u pravu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:51Šta pritisak i strah od greške učine i koliko su noge teške. Ne smiješ svim silama krenuti naprijed, jer i bod ti ostavlja sve u tvojim nogama.
Viole sterilne, čim pređu centar k'o gluhe kuje po terenu.
Ovdje moze bit x u najboljem slučaju
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Svaka cast Pioliju sa kakvim napadom se bori za titulu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Halo no sikiriki ulaze Ibra i Rebić i rjesavaju i plus crveni violama.2-0 laganini.
Neki ludi scenarij, nama bod danas, a posle Udine dobije Intera, onda imamo pravo i na poraz do kraja

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
fiorentina je opasna ekipa, u milanu su to najbolje vidjeli kad su gostovali u napulju i srusili snove domacoj ekipi
k tome, milan sebi moze priustiti remi i opet ce odlucivati o svojoj sudbini, tako da remi nije pozeljan, ali, bolje remi nego poraz, tako da ne treba ocekivati da milan krene silovito, ali, mozda nas iznenade i drugo pol odigraju hrabro, dominantno, sampionski
k tome, milan sebi moze priustiti remi i opet ce odlucivati o svojoj sudbini, tako da remi nije pozeljan, ali, bolje remi nego poraz, tako da ne treba ocekivati da milan krene silovito, ali, mozda nas iznenade i drugo pol odigraju hrabro, dominantno, sampionski
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Guardiola ne bi bio u borbi za titulu sa Diazom, Messiasom i Giroudom(svaka čast za 12 golova). Od kvarteta naprijed samo Leao je pravi kvalitet.
Gdje je logika da se sve do 37 kola utakmice direktni rivala igraju u razlicitim terminima.
, svake godine iste gluposti.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Milan je nervozan, ali energican, kad napadaju ne grijese kao mi protiv Bologne, uvijek sloze nesto opasno, sumnjam da Fiorentina moze izdrzat do kraja ovako.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Apsolutno,zato i kazem svaka cast covjekuRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:58Pa Guardiola ne bi bio u borbi za titulu sa Diazom, Messiasom i Giroudom(svaka čast za 12 golova). Od kvarteta naprijed samo Leao je pravi kvalitet.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Maignan je clutch, daleko najboljli golman serie a ove sezone.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad bi mi neko prico da je ovo namjesteno, povjerovao bih vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.