Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Momak s Bandanom je, po do sada prikazanom, naše najveće pojačanje.
Tik iza njega Mosquera, dok su Zubi i Gyokereš, bar meni, još uvijek nedorečeni i imaju loše i dobre momente.
Ima tu i toga što je Noni EPL igrač duže od navedenog dvojca, pa mu adaptacija i ne predstavlja problem. Sve u svemu, prvotimci će morati dobro da se oznoje ukoliko žele da se izbore za veću minutažu od momaka koji su planirani da budu njihove zamjene.
Tik iza njega Mosquera, dok su Zubi i Gyokereš, bar meni, još uvijek nedorečeni i imaju loše i dobre momente.
Ima tu i toga što je Noni EPL igrač duže od navedenog dvojca, pa mu adaptacija i ne predstavlja problem. Sve u svemu, prvotimci će morati dobro da se oznoje ukoliko žele da se izbore za veću minutažu od momaka koji su planirani da budu njihove zamjene.
Više sreće nego pameti, ali eto nek smo uzeli 3 bobe.
Problem je što ćemo kad tad prvi primiti gol i onda ovaj magični vezni red Rice, Zubimendi i Merino treba da ganjaju golove.. neće se desiti.
Nwaneri nije minute dobio, a ove izmjene ako ijednom više prorade onda ćemo osvojiti ligu jer nema teorije da će ti Martinelli iz vikenda u vikend donositi pobjedu kao izmjena.
U nedjelju će krenuti sa istim veznim redom i opet ćemo igrati za qrca, samo što se nećemo provesti fino sa ovim nastupom.
Problem je što ćemo kad tad prvi primiti gol i onda ovaj magični vezni red Rice, Zubimendi i Merino treba da ganjaju golove.. neće se desiti.
Nwaneri nije minute dobio, a ove izmjene ako ijednom više prorade onda ćemo osvojiti ligu jer nema teorije da će ti Martinelli iz vikenda u vikend donositi pobjedu kao izmjena.
U nedjelju će krenuti sa istim veznim redom i opet ćemo igrati za qrca, samo što se nećemo provesti fino sa ovim nastupom.
Jesi ti dosadan frajer u pm,prestani gledati utakmice a ako vec gledas postedi nas kukanja svaku yebenu utakmicu.AA23 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:08Više sreće nego pameti, ali eto nek smo uzeli 3 bobe.
Yebote kao da mi ne znamo da taj vezni red ima 0 kreacije i da smo dosta limitirani kada ova trojica igraju skupa,al sta se ponavljas ko papagaj ,ohladi malo majka mu stara

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Tocno bgm, ajmo malo pozitive. Pojedini kao papagaji, ljudi Bilbao nije bzvzna ekipa
Zato što ništa novo nećemo vidjeti ako nastavi sa ovom sredinom terena koju redovno izvodi.topnik1 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:11Jesi ti dosadan frajer u pm,prestani gledati utakmice a ako vec gledas postedi nas kukanja svaku yebenu utakmicu.AA23 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:08Više sreće nego pameti, ali eto nek smo uzeli 3 bobe.
Yebote kao da mi ne znamo da taj vezni red ima 0 kreacije i da smo dosta limitirani kada ova trojica igraju skupa,al sta se ponavljas ko papagaj ,ohladi malo majka mu stara![]()
Igra nam je za qrca, jedino što nas drži je ova odbrana iza sredine i par dobrih momenata pojedinaca.
Izvini drug ali mene neće zavarati ova igra niti mislim da ćemo šta osvojiti ukoliko se nešto značajno ne poboljša u smislu igre prema naprijed.
Ali eto, neka bude pozitiva dok nam se opet isto ne ponovi kao što i uvijek bude slučaj

Kako ovaj vezni red "redovno izvodi" ako je Odegaard starter ???AA23 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:54Zato što ništa novo nećemo vidjeti ako nastavi sa ovom sredinom terena koju redovno izvodi.topnik1 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:11Jesi ti dosadan frajer u pm,prestani gledati utakmice a ako vec gledas postedi nas kukanja svaku yebenu utakmicu.AA23 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:08Više sreće nego pameti, ali eto nek smo uzeli 3 bobe.
Yebote kao da mi ne znamo da taj vezni red ima 0 kreacije i da smo dosta limitirani kada ova trojica igraju skupa,al sta se ponavljas ko papagaj ,ohladi malo majka mu stara![]()
Igra nam je za qrca, jedino što nas drži je ova odbrana iza sredine i par dobrih momenata pojedinaca.
Izvini drug ali mene neće zavarati ova igra niti mislim da ćemo šta osvojiti ukoliko se nešto značajno ne poboljša u smislu igre prema naprijed.
Ali eto, neka bude pozitiva dok nam se opet isto ne ponovi kao što i uvijek bude slučaj![]()
vezni red koji redovno izvodi nam nije donio ništa više od ovog danas.
Odegaard-Rice-Partey je defenzivniji i vezni red s manje kreacije od
Odegaard-Rice-Zubimendi
Protiv Livče izveo isti, protiv Bilbaa, očekujem isti i za vikend.Rosicky je napisao/la: ↑17 sep 2025, 00:43Kako ovaj vezni red "redovno izvodi" ako je Odegaard starter ???AA23 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:54Zato što ništa novo nećemo vidjeti ako nastavi sa ovom sredinom terena koju redovno izvodi.topnik1 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:11
Jesi ti dosadan frajer u pm,prestani gledati utakmice a ako vec gledas postedi nas kukanja svaku yebenu utakmicu.
Ali eto, neka bude pozitiva dok nam se opet isto ne ponovi kao što i uvijek bude slučaj![]()
Odegaard-Rice-Zubimendi
Bilbao nas jeo kroz sredinu do drugog poluvremena, jedno stotinjak pasova smo vratili stoperima jer ova sredina za života ne zna iznijeti loptu sa naše polovice terena.
I btw. ne branim Odegaarda - da se mene pita, Eze bi igrao centralno a Trossard lijevo, jer očigledno je da će i Eze upasti u qrac jer konstantno forsiramo desnu stranu i lik jednostavno nije klasično lijevo krilo.
Nwaneri/Eze kao plejmejkeri, ali sistem Artete se zasniva na tom nekom presingu koji Odegaard/Merino rade, sa time da je jedina stvar u kojoj je dobar Odegaard da trči ko budala non stop za protivničkim igračima, Merino to ne može i ne vidim svrhu da on igra umjesto Ezea/Nwanerija.
Da te se pita ,al te se ne pitaAA23 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 09:08Protiv Livče izveo isti, protiv Bilbaa, očekujem isti i za vikend.Rosicky je napisao/la: ↑17 sep 2025, 00:43Kako ovaj vezni red "redovno izvodi" ako je Odegaard starter ???AA23 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 21:54
Zato što ništa novo nećemo vidjeti ako nastavi sa ovom sredinom terena koju redovno izvodi.
Odegaard-Rice-Zubimendi
Bilbao nas jeo kroz sredinu do drugog poluvremena, jedno stotinjak pasova smo vratili stoperima jer ova sredina za života ne zna iznijeti loptu sa naše polovice terena.
I btw. ne branim Odegaarda - da se mene pita, Eze bi igrao centralno a Trossard lijevo, jer očigledno je da će i Eze upasti u qrac jer konstantno forsiramo desnu stranu i lik jednostavno nije klasično lijevo krilo.
Nwaneri/Eze kao plejmejkeri, ali sistem Artete se zasniva na tom nekom presingu koji Odegaard/Merino rade, sa time da je jedina stvar u kojoj je dobar Odegaard da trči ko budala non stop za protivničkim igračima, Merino to ne može i ne vidim svrhu da on igra umjesto Ezea/Nwanerija.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.