Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pogodio prečku jbg...Sarmelino je napisao/la:RADE KRUNIC!Kojom zaslugomZuko je napisao/la:Begovic 4/10
Vranjes 3/10
Spahic 1/10
Zukanovic 3/10
Kolasinac 6/10
Cocalic 7/10
Pjanic 5/10
Medunjanin 3/10
Visca 6/10
Dzeko 6/10
Lulic 3/10
Zamjene:
Besic 5/10
Djuric 6/10
Ibisevic 6/10
Ma ja Lulic out, Duljevic in kako procita na statusu od navijaca Sarajeva. Istjerao bi ja pola ekipe al nemamo bolje.Sarmelino je napisao/la:A ko bi to trebao igrati umjesto lulica, izet hajrovic allah fudbala, daj i vi zivota o pojmu nemate
Spahic,Ibisevic-Cao dovidjenja, see you never
Igrao 10 minuta bilo mi zaoSarmelino je napisao/la:RADE KRUNIC!Kojom zaslugomZuko je napisao/la:Begovic 4/10
Vranjes 3/10
Spahic 1/10
Zukanovic 3/10
Kolasinac 6/10
Cocalic 7/10
Pjanic 5/10
Medunjanin 3/10
Visca 6/10
Dzeko 6/10
Lulic 3/10
Zamjene:
Besic 5/10
Djuric 6/10
Ibisevic 6/10
Moze i izmet s njima komotnograd-na-rijeci-sani je napisao/la:Spahic, Medunjanin, Salihovic, Ibisevic molim vas napustite kucu velikog brata, od vas vise nema igraca.
Ovi mladji bar mogu da se vremenom poprave.
I da iz jedne šanse zabiše nam tri gola!!!!!!!!!!!cipiripi je napisao/la:Ljudi pokazali zelju i karakter, svaka im cast.
Ma znam da ne bi, ali barem bi bilo manje onog preskakanja veznog reda. Nema sta, ljudi su bolje trcali i individualno i ekipno, isli jace na loptu i to je urodilo plodom. Cestitati im i shvatiti da mi nismo nikakva sila, ova prizemljenja sa vremena na vrijeme su dobra. Treba izvuci pouku iz ovoga, nama fali trkaca.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ne bi ni on ništa promijenio, i ja bih volio više njega vidjeti nego Vedu, ali bit će za njega vremena sigurno. Jednostavno su ljudi tačno znali šta i kako rade da ostvare svoj cilj, nisu odustajali od plana O'Neilla, koji je znao kako zaustaviti naš napad kao i mnoge prije nas, odlično postavljena odbrana i neprestana trka su dali rezultata (iako smo mi znali da nas upravo to čeka ništa nismo uradili da pokušamo razbiti taj njihov plan), ljudi su bili bolji i zasluženo idu na Euro.storm_raider je napisao/la:
Ja bih volio da sam vidio Aru, decko zna igrati lijepo na zemlji, zeznuto je sa Ircima igrati glavometa. I opet, svi smo to znali i opet nista nismo uradili po tom pitanju.
Sarmelino je napisao/la:Moze i izmet s njima komotnograd-na-rijeci-sani je napisao/la:Spahic, Medunjanin, Salihovic, Ibisevic molim vas napustite kucu velikog brata, od vas vise nema igraca.
Ovi mladji bar mogu da se vremenom poprave.
daj ba usro je sve zivo , bolji bi bio sigurno od ovog tehnicara .Sarmelino je napisao/la:A ko bi to trebao igrati umjesto lulica, izet hajrovic allah fudbala, daj i vi zivota o pojmu nemate
Spahic,Ibisevic-Cao dovidjenja, see you never
Slazem se...ja sam Magatha prizeljkivao,nesto da uradi kao onaj u GrckojTRUST je napisao/la:Sa Mesom na celu odmah da otpisem u svjetsko u Rusiji, vjerovatno u pola kvalifikacija smjena, pa cemo opet pravit neke kalkulcije, igrat neke historijske utakmice i naravno ne otici. Samo se nadam kad dode novi selektor, u pola kvalifikacija za svjetsko, da ce napravit rez, i podmladit skorz reprezentaciju, pa da se onda nadam Euru 2020. Mesa nula ko motivator, neki pecat njegov nema ekipa, jedino ako je pecat ovo da djeluju totalno izgubljeno. Nikakvih novina u reprezentaciji, igra nikad losija, nadam se da ce u savzeu napokon skontat da se selektor ne bira, ni po nacionalnom kljucu, ni po tome sto je nekad bio igracka legenda u bivsoj Jugi, il po neki drugim lijevim kvalitetima. Ciro je protiv Portugala tako pravio atmosferu koda nam dolazi aucajder, toliko je nabirjavao igrace, ovaj mrtav, usro se do grla protiv Iraca. Na kraju i ja sam gori trebao sam se pomirit nakon utakmice u Zenici da Mesa nema teroje da Martina O Neila nadmudri il pobijedi.
aj ne seri! los je pape i ovaj se cini losim izborom ali su mu dali cijeli ciklus kako i treba .za sada ne pokazuje bas neke velike kvalitete, igrati ono sto irci najbolje znaju ne nedopustivo. ali valjda ce ovo biti kraj jedne generacije. sada igramo grozan i papanski fudbal. ko nekad davnoPeppermintSA je napisao/la:Jel vam opet Pape kriv? **** li vas usta seljačka.
Nisam ni ja reko da su ljudi zbog tog prošli, samo samo rekao da je suđenje bilo očajno. Spahiću trebo crveni u 30-toj - za šta? Zato što je nakon sviranog faula prekinuo akciju, daj molim te.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Ma navikli smo mi na takav status. Primjetno je blago siljenje za domacina. Ali ja nemam obraza da se na to zalim. Ljudi zasluzeno idu dalje, a i mogao je spahicu u 30toj pokazat crveni i zavrsena prica. Da je bilo borbe pa ne daj svoje i sve to al nek nas kradu sve dok ovamo igramo i srakota bi bilo da smo prosli sa ovakvom igrom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
moustapha je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Chony533, hurem, MostarNeretva, soko i 29 gostiju.