FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma stvarno preglupe golove smo primili.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sinoc se pokazalo da nam druge ekipe mogu uzeti bod jedino u nekim nevjerovatnim spletovima okolnosti, al ne treba brinuti jos uvijek, ima dosta do kraja sezone i idalje smo bolja ekipa od Reala. Ja imam osjecaj da dosadasnji dio sezone i nismo igrali maximalno, zato smo i bezveze izgubili nekoliko bodova, ali treba ocekivati u narednim utakmicama pravu demonstraciju sile. Sto se Reala tice, opet su pokazali da su neozbiljna ekipa za neki evropski vrh mislim da cak nece proci ni Lyona tako da ce i oni prosuti dosta bodova do kraja sezone.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sinoc smo mi trebali pobjediti,a oni kiksati,ali je bilo obrnuto.Jbg,stvarno,ko je gledao utakmicu,vidio je kako je Almeria igrala,dva puta su presli na nasu polovinu i dali nam dva gola.U odbrani ih je 10 bilo,jednostavno nije se moglo proci kroz taj bunker.Vidjelo se odma u prvih 10-15 min. da ce ovo biti teska utakmica.Jednostavno,peh za pehom sinoc,taman izjednacimo,treba da damo drugi gol,da povedemo,i onda autogol Puyola,crveni za Ibru...
Nema vise kikseva,odnosno,ne smije ih biti.
Nema vise kikseva,odnosno,ne smije ih biti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Sta placete isto koda je kraj sezone ! Losi rezultati i pad forme pojedinaca je sve sto se desava !
Kada je bilo rijec transfera Ibre ja sam prvi rekao NE ! To je igrac za Italije i za nijedne druge lige , on se setka , glupira , spava u opsajdu ! Umjesto da smo doveli Villu ili Torresa ako se vec moralo nesto mjenjat ! Villa je igrac koji bi bez problema zabio 40 golova u sezoni , torres je druga prica on bi davo 2 komada po tekmi!
Dosta igraca se nafuralo , konta zvjezda neka ! Messi je demonstriro po koji put zbog cega je nemoguce ga cuvati !
On i Ronaldo su prevazisli ovu planetu ! Gubimo samopouzdanje , a Gvardiola djeluje bezidejno !On mora nesta mjenjat , moje misljenje je da sa Bojanom ,Messijem i Pedrom mnogo smo jaci nego sa Henryem i Ibrom ! Njih 2 su zvucnija imena ali trenutno ova 2 momka su u boljoj formi , brze ce djelovat igra i bice zesci presing jer sva tri su ko zuce !
Sljedecu utakmicu trea pocet sa ovom troicom !
btw: Ibra jest placen 70 mil , ali isto tako Bojan je sve blize da ga izbaci iz 1 tima , mnogo je konkretniji agilniji i zeljan lopte !
Kad je pedro mogao Henrya moze i bojan Ibru
Kada je bilo rijec transfera Ibre ja sam prvi rekao NE ! To je igrac za Italije i za nijedne druge lige , on se setka , glupira , spava u opsajdu ! Umjesto da smo doveli Villu ili Torresa ako se vec moralo nesto mjenjat ! Villa je igrac koji bi bez problema zabio 40 golova u sezoni , torres je druga prica on bi davo 2 komada po tekmi!
Dosta igraca se nafuralo , konta zvjezda neka ! Messi je demonstriro po koji put zbog cega je nemoguce ga cuvati !
On i Ronaldo su prevazisli ovu planetu ! Gubimo samopouzdanje , a Gvardiola djeluje bezidejno !On mora nesta mjenjat , moje misljenje je da sa Bojanom ,Messijem i Pedrom mnogo smo jaci nego sa Henryem i Ibrom ! Njih 2 su zvucnija imena ali trenutno ova 2 momka su u boljoj formi , brze ce djelovat igra i bice zesci presing jer sva tri su ko zuce !
btw: Ibra jest placen 70 mil , ali isto tako Bojan je sve blize da ga izbaci iz 1 tima , mnogo je konkretniji agilniji i zeljan lopte !

- nidjo_barca
- Kontakt:
Eto,vidis,slazem s tobom u vezi ovog.Znaci,Ibre ionako nema sljedecu utakmicu,treba pocet s Bojanom,kad god je igrao ove sezone,dobro je odigrao.Jbg,Ibra je stvarno dobar igrac,ali ga nista ne ide u zadnje vrijeme.Andres je napisao/la:Sta placete isto koda je kraj sezone ! Losi rezultati i pad forme pojedinaca je sve sto se desava !
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ibrahimovic je igrac koji zeli da igra sam.. ubrzo ce traziti da bude kapiten Barcelone, da ima najvecu platu i ostale gluposti.. pa ce onda otici u neki drugi klub i reci da je za taj klub navijao od svoje 8 godine 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- nidjo_barca
- Kontakt:
To da,on nema slobodu igre kao sto je imao u Interu i tu nastaju problemi.Jednostavno,ne ide ga.Ovdje se igra timski,igra kratkih pasova...Al izgleda da to nije za njega ili se jednostavno nije jos uklopio,vidjecemo.I Henryu j trebala godina.daffy je napisao/la:Ibrahimovic je igrac koji zeli da igra sam.. ubrzo ce traziti da bude kapiten Barcelone, da ima najvecu platu i ostale gluposti.. pa ce onda otici u neki drugi klub i reci da je za taj klub navijao od svoje 8 godine
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
jedna od gorih sezona za barcu,samo se nadam da nece to biti slucaj sada s ibromnidjo_barca je napisao/la:To da,on nema slobodu igre kao sto je imao u Interu i tu nastaju problemi.Jednostavno,ne ide ga.Ovdje se igra timski,igra kratkih pasova...Al izgleda da to nije za njega ili se jednostavno nije jos uklopio,vidjecemo.I Henryu j trebala godina.daffy je napisao/la:Ibrahimovic je igrac koji zeli da igra sam.. ubrzo ce traziti da bude kapiten Barcelone, da ima najvecu platu i ostale gluposti.. pa ce onda otici u neki drugi klub i reci da je za taj klub navijao od svoje 8 godine
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Uff,da stvarno losa sezona je to bila,ali ova ne moze biti takva.T-MAC je napisao/la:jedna od gorih sezona za barcu,samo se nadam da nece to biti slucaj sada s ibromnidjo_barca je napisao/la:To da,on nema slobodu igre kao sto je imao u Interu i tu nastaju problemi.Jednostavno,ne ide ga.Ovdje se igra timski,igra kratkih pasova...Al izgleda da to nije za njega ili se jednostavno nije jos uklopio,vidjecemo.I Henryu j trebala godina.daffy je napisao/la:Ibrahimovic je igrac koji zeli da igra sam.. ubrzo ce traziti da bude kapiten Barcelone, da ima najvecu platu i ostale gluposti.. pa ce onda otici u neki drugi klub i reci da je za taj klub navijao od svoje 8 godine
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nema sanse da nekog ko je rodjen sebican za jednu sezonu pretvoriti u normalnog igraca.. ovaj zeli sve sam, a to nije moguce u Barci.. mogao je u interu malom.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Eto,i da kazem da je Messi sinoc bio strijelac 5100-tog gola za Barcu.Prije toga je bio strijelac 5000-tog.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nemate vi pojma sto pljujete po ibri ,morate shvatit nesto a to je nije se lahko priviknuti na stil barcin koji je napadacki u kojem svi ucestvuju u igri .u italijanskoj ligi on je bio glavni igrac i sve se vrtilo oko njega ,mislim da ce on exsplodirati odjednom uostalom ko je dao gol u stutgaru?
i dalje mislim da je bolji od etoa za 3 klase !!! dje je eto'o u interu !!??

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nadam se istom.CRNI_SA je napisao/la:nemate vi pojma sto pljujete po ibri ,morate shvatit nesto a to je nije se lahko priviknuti na stil barcin koji je napadacki u kojem svi ucestvuju u igri .u italijanskoj ligi on je bio glavni igrac i sve se vrtilo oko njega ,mislim da ce on exsplodirati odjednom uostalom ko je dao gol u stutgaru.![]()
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
normalno da je bolji od eta. ibra se jos nije uklopio ali kad se uklopi 100% i privikne se na igru kratkih pasova jadne protvinicke odbrane.CRNI_SA je napisao/la:nemate vi pojma sto pljujete po ibri ,morate shvatit nesto a to je nije se lahko priviknuti na stil barcin koji je napadacki u kojem svi ucestvuju u igri .u italijanskoj ligi on je bio glavni igrac i sve se vrtilo oko njega ,mislim da ce on exsplodirati odjednom uostalom ko je dao gol u stutgaru?![]()
jeste bolji ali niko ne moze garantovati da ce se on naviknuti..
uglavnom, oba tima pravo izgubila..
uglavnom, oba tima pravo izgubila..
Tako je Crni...Najlakše je sad tražit neke krivce u nekim igračima...A niko ne priča što nam fale neki bitni igrači za našu igru Abidal,Keita,pa što je Xavi u krizi forme posljednjih nekoliko tekmi,što je Busqets krivac nekih ključnih primljenih golova u prethodnim tekmama,itd...Ronaldinho kad je došao u Barcu nije prvu sezonu ništa napravio al je naredne dvije eksplodirao.Henry prvu sezonu slab bio pa naredne dvije predobar.Ibrakadabra nije doveden za jednu sezonu neko za narednih 3-4 sezone.Tako da ovu godinu ja mu halalim sto je kako vi kažete slab,al taj čovjek ima i više nego dobru statistiku.Covjeku prva sezona u Barci i naravno da je potrebno da se adekvatno adaptira.On će sve biti bolji i bolji iako je meni i sada dobar.CRNI_SA je napisao/la:nemate vi pojma sto pljujete po ibri ,morate shvatit nesto a to je nije se lahko priviknuti na stil barcin koji je napadacki u kojem svi ucestvuju u igri .u italijanskoj ligi on je bio glavni igrac i sve se vrtilo oko njega ,mislim da ce on exsplodirati odjednom uostalom ko je dao gol u stutgaru?![]()

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Zvijezda minhenskog Bayerna Franck Ribery bliži je prelasku u Barcelonu, nego u Real Madrid.
Ribery je jučer demantovao da je postigao dogovor sa Realom, dodavši da je zainteresovan za prelazak u Barcelonu ili Chelsea.
Riberyev saigrač u Bayernu Arjen Robben savjetovao je Francuza da ne ide u Real Madrid.

Ribery je jučer demantovao da je postigao dogovor sa Realom, dodavši da je zainteresovan za prelazak u Barcelonu ili Chelsea.
Riberyev saigrač u Bayernu Arjen Robben savjetovao je Francuza da ne ide u Real Madrid.

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ovaj tekst sam mogao i ja napisat.CRNI_SA je napisao/la:Zvijezda minhenskog Bayerna Franck Ribery bliži je prelasku u Barcelonu, nego u Real Madrid.

A prije par mjeseci je govorio da mu je san da zaigra za Real.
FK Pjetlovi
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ne znam,nisam bas za to da Ribery dodje.Ima boljih rjesenja.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ni ja nisam za Bilala,naročito što je rovit .Moja želja je na krilu vijdet Navasa ili Di Mariu,u sredinu dovest Fabregasa i onog momka iz Osasune kao zamjena Alvesu i to je to!!!nidjo_barca je napisao/la:Ne znam,nisam bas za to da Ribery dodje.Ima boljih rjesenja.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.