PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ma pehari nisu problem, neko je tek 10-15 godina trofejniji a neko tokom citave historije, doci ce i to opet na svoje, ne brinem se ja, nikakav problem nije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vidjeli smo na zadnjem derbiju kakvi ste divljaci, samim tim dobit ce te onaj cosak, a sa lijeve i desne imat ce te Manijake, bit ce te u sendvicu, kada budete dolazili ponesite i vazelina, posto ce te biti zbijeni svi u taj cosak, nema vise zahebancije kao prijeStroj1946 je napisao/la:Ne sekiraj se previše. Ne treba nam ova vaša tribina, na derbi ćemo prenjet sjever i istok sa KoševaHrasno1921 je napisao/la:
![]()
![]()
Krenuo isto napisati ali me preduhitri, cestita onako od muke ...![]()
Ne mogu shvatiti da za 1.000 KM dobiju protiv uslugu a to je 10.to godisnja karta, gdje ko hadzija gledas Zelju sa istoka za 3KM po utakmici koliko te jedna utakmica na kraju izadje, i od te milje klubu ide oko 800 i nesto maraka jer je u cijenu i uracunat PDV od 17% i onda se nadju pricati kako neko moli, trazi i prosi, i pazi to od navijaca koji su kumili i molili ovog kineza sto pascad jede da ih kupi ...Mi dođemo na derbi da gledamo svoj klub, a vi nas

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Nisu pehari problem za vas, ne bi ni trebali biti, mi s druge strane imamo veliki problem s njima. Previse nam prostora zauzimaju, nesto se mora uradit po tom pitanjuMortemHz je napisao/la:Ma pehari nisu problem, neko je tek 10-15 godina trofejniji a neko tokom citave historije, doci ce i to opet na svoje, ne brinem se ja, nikakav problem nije.

19091921
@hrasno Nikog se ne bojimo 

- Hrasno1921
- Kontakt:
osim jedinice za specijalisticku podrsku MUP-a KS

1921'
Vaša braća po boji 

- Hrasno1921
- Kontakt:
Kaze navijac kluba ciji je klub osnovala UDB-a

1921'
-
- Kontakt:
Nego reci ti nama kakva je trenutno situacija sa dugom, koliko ti je ono klub zaduzen?Hrasno1921 je napisao/la:osim jedinice za specijalisticku podrsku MUP-a KS![]()
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sada je i vazno ko je kad i u kojem razmaku osvajao trofeje. E, za kakvu se oni slamku hvataju pa ovo je strasno..

Vodovod nas je naljutio pa smo i njih kupili, samo sa tom informacijom ne zelimo izaci u javnost jer bi vidjeli zapravo kolika je nasa snaga, a realno, mi se ne kurcimo. Jeste, mi vam vodu zatvaramo..

Nemamo duga, cak PU mora nama isplatiti novac jer su rekli da imamo duga. Nismo nista placali, ali mi smo najveci i najtrofejniji pa nam se moze.BordoBolesnik je napisao/la:Nego reci ti nama kakva je trenutno situacija sa dugom, koliko ti je ono klub zaduzen?Hrasno1921 je napisao/la:osim jedinice za specijalisticku podrsku MUP-a KS![]()
Vodovod nas je naljutio pa smo i njih kupili, samo sa tom informacijom ne zelimo izaci u javnost jer bi vidjeli zapravo kolika je nasa snaga, a realno, mi se ne kurcimo. Jeste, mi vam vodu zatvaramo..
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 16 dec 2016, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
Vuna im zato što znaju da bi im mogli zauzet pola stadiona za derbiBordoBolesnik je napisao/la:Nego reci ti nama kakva je trenutno situacija sa dugom, koliko ti je ono klub zaduzen?Hrasno1921 je napisao/la:osim jedinice za specijalisticku podrsku MUP-a KS![]()

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Karte jeftinije, a opet ispod nas po posjecenosti. Uvijek ste manje navijaca imali.. Jbg, uvijek su veci, trofejniji i uspjesniji bili popularniji. Pozdrav iz uspjesnijeg dijela Sarajeva.Stroj1946 je napisao/la:Vuna im zato što znaju da bi im mogli zauzet pola stadiona za derbiBordoBolesnik je napisao/la:Nego reci ti nama kakva je trenutno situacija sa dugom, koliko ti je ono klub zaduzen?Hrasno1921 je napisao/la:osim jedinice za specijalisticku podrsku MUP-a KS![]()
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 16 dec 2016, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kaze "vuna im" a oni cijelo jutro aktivni i siju histeriju na konto izgradnje stadiona komsija ....
Pa bolan vi da ga gradite ja bi cestitao i razgulio, jer sve drugo bi bilo pokazivanje ljubomore zbog izgradnje, a vi cijelo jutro ko iz rukava sipate, jos se dopunjujete ...

Pa bolan vi da ga gradite ja bi cestitao i razgulio, jer sve drugo bi bilo pokazivanje ljubomore zbog izgradnje, a vi cijelo jutro ko iz rukava sipate, jos se dopunjujete ...

1921'
-
- Kontakt:
To doslo do explozije clanarina u voznom parku na grbavici?Thetraphak1921 je napisao/la:
Karte jeftinije, a opet ispod nas po posjecenosti. Uvijek ste manje navijaca imali, ali uvijek su veci, trofejniji i uspjesniji bili popularniji. Pozdrav iz uspjesnijeg dijela Sarajeva.
Utakmica FKS-Man. Utd, FKS-HSV i FKS-CZV 1985 god., se ne slažu sa tvojom razmišljanjem i zadnja proslava titule. Manje navijačaThetraphak1921 je napisao/la:
Karte jeftinije, a opet ispod nas po posjecenosti. Uvijek ste manje navijaca imali.. Jbg, uvijek su veci, trofejniji i uspjesniji bili popularniji. Pozdrav iz uspjesnijeg dijela Sarajeva.

Pozdrav iz opštine koja je bitnija od deset drugih opština

- Evolution87
- Kontakt:

tri bine

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kakve veze vi imate sa tom opcinom? Pa nemate stalno mjesto prebivalista.Stroj1946 je napisao/la:Utakmica FKS-Man. Utd, FKS-HSV i FKS-CZV 1985 god., se ne slažu sa tvojom razmišljanjem i zadnja proslava titule. Manje navijačaThetraphak1921 je napisao/la:
Karte jeftinije, a opet ispod nas po posjecenosti. Uvijek ste manje navijaca imali.. Jbg, uvijek su veci, trofejniji i uspjesniji bili popularniji. Pozdrav iz uspjesnijeg dijela Sarajeva.![]()
Pozdrav iz opštine koja je bitnija od deset drugih opština
Ukupno 4755 clanova, ali aktivnih i pravih. Nismo ko vi otvorili citulje u avazu i uclanjivali pokojnike.BordoBolesnik je napisao/la:To doslo do explozije clanarina u voznom parku na grbavici?Thetraphak1921 je napisao/la:
Karte jeftinije, a opet ispod nas po posjecenosti. Uvijek ste manje navijaca imali, ali uvijek su veci, trofejniji i uspjesniji bili popularniji. Pozdrav iz uspjesnijeg dijela Sarajeva.
Opet Irfo pisao!Evolution87 je napisao/la:
tri bine![]()
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Vidi li se Lutvojoker90 je napisao/la:Opet Irfo pisao!Evolution87 je napisao/la:
tri bine![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ima i livestream najvece gradnje na ovom dijelu svemira, masala!

Tri Bine, tako se pise po novom mitomanskom pravopisu

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Mi ako smo tako napisali, tako je i pravilno. Tako je to kada vrijedis vise od drugih, dozvoljeno ti je i pravila postavljati.
-
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.