Ležerna i anemična igra se lahko mogla osvetiti, Milan mašio i mašio i na kraju promašio kad im najdraže bilo...
Buffon - vrlo siguran i stamen večeras
Barzagli - nije to bila partija na koju smo navikli od starog Barze, u prvom poluvremenu sam imao osjećaj da nema dovoljnu podršku tamo desno pogotovo od Pogbe
Bonucci - hajd nek' je onu izvadio, nije bio toliko za kritiku, odradio svoj posao
Caceres - po meni odličan, malo jhe slabiji u skok igri kada se branimo a krv na kraju ispod zavoja je rekla koliko mu je stalo za ovaj dres, svaka dale TinMar
Lichtsteiner - odlična asistencija, izašao da ostane svjež za sljedeću veliku bitku protiv viola
Asamoah - osjetila se ručna povučena na predzadnji zub, i kao takav se dobro nosio, iduću tekmu bi možda mogao pauzirati da se 100% oporavi, injekcije šta li ali je ovo bilo kockanje koje se nakraju isplatilo
Pirlo - dan prije sam konstatovao da lošije igra protiv ''svojih'', nije u nekoj velikoj formi, pogotovo je tu odbrambeni zadaci gdje škripi i onaj start je zasigurno bio odraz te nemoći u tom segmentu igre
Pogba - još pure mora pojesti, šteta za onu stativu...
Marchisio - solidno odrađen posao
Tevez - kakva golčina j.e.bote virac.....
Llorente - drago mi je što je postigao gol
Padoin, Gio i Osvaldo su malo igrali...
Kao tim smo sposobni itekako kazniti svaku ekipu... kockao se Conte i dobio stari pokeraš...
Mnogo bitna tri boda za Scudetto, jedan derbi manje na kontu, jako teško gostovanje
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO