Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Buffon je jedan od najvecih smecara u svijetu nogometa.Tobožnji gospodin.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da je ovo bitno pa hajd. Milan bi pao svakako, Juventus bi se digao i sve bi bilo isto zbog tadasnjeg rada u klubovima i poslovnih strategija.japa je napisao/la:https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/sedam ... 66633.aspx
Sedam godina otkako je mafijaska organizacija iz Torina ponovo zajahala Seriju A.
Jasno je zasto smecar Buffon nikada nije uzeo LP i izgubio tolika finala, moralo je negdje naplatiti ovaj ciganluk i lopovluk
Pa eto ne moras se dotaci zato cu se ja rado dotaci tvojih...Gefufna je napisao/la:Imam poriv da ovom japi svasta nesto napisem, ali ne znam za koji on klub uopste navija, sta simpatise. Lik sve mrzi. Dotakao bih mu se i matere ili makar blize familije, ali vjerujem da i njih mrzi, tako da ne bi bilo efekta.
touch me, tease me, kiss me, please me 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zašto je Lazio odgođen?
Zato sto su vas izbacili i igraju sutra. 
Čuj to.A ovi re*ultati.com nemaju kupove pri vrhu kao i top5 liga nego dole moraš kopat.
Ma da ti sve znas kako bi bilo? Evo ja kazem da ne bi da bi Milan tu dobio kljucnu prednost sa pobjedom i da bi osvojio ligu.tuzlak1987 je napisao/la:Da je ovo bitno pa hajd. Milan bi pao svakako, Juventus bi se digao i sve bi bilo isto zbog tadasnjeg rada u klubovima i poslovnih strategija.japa je napisao/la:https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/sedam ... 66633.aspx
Sedam godina otkako je mafijaska organizacija iz Torina ponovo zajahala Seriju A.
Jasno je zasto smecar Buffon nikada nije uzeo LP i izgubio tolika finala, moralo je negdje naplatiti ovaj ciganluk i lopovluk
Tako je i kod nas Juventina ove godine, odmah svi na rezultatima odznacili kup iz svojih favorite takmicenja. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ovo je senzacionalisticko novinarstvo. Milan i da je uzeo titulu opet bi zbog faktora oko vodstva kluba, uprave i transfera bi zaglavio nakon ove sezone u prosjeku. Ne moze jedna utakmica biti kriva za klasicni nerad i zanemarivanje svega. Pali su jer su ih vodili ljudi koji nisu mogli to finansijski da prate, nisu imali plan, a bili su vrlo tvrdoglavi da samo odu.japa je napisao/la:Ma da ti sve znas kako bi bilo? Evo ja kazem da ne bi da bi Milan tu dobio kljucnu prednost sa pobjedom i da bi osvojio ligu.tuzlak1987 je napisao/la:Da je ovo bitno pa hajd. Milan bi pao svakako, Juventus bi se digao i sve bi bilo isto zbog tadasnjeg rada u klubovima i poslovnih strategija.japa je napisao/la:https://www.--- SPAM ---/sport/clanak/sedam ... 66633.aspx
To je kao kada bi se reklo Chelsea ne ide jer su izgubili jednu utakmicu. A svi znamo sto im ne ide.
Ko je bio trener u Milanu te godine? 
Šbbkbb. Moguće da ih je psihički dotukla utakmica, ali glavni razlog zašto se nije osvojio skudeto su kiksevi u utakmicama gdje su bili favoriti i ako se ne varam, vrlo loše odrađeni derbiji.
Evo baš gledam, remizirali sa Bolognom, Catanijom i prosuli bruku bodova u derbijima, od ovih jačih su samo Romu dobili (mada ne znam da li da cigane okarakterišem kao jakim timom tada), u ostalim utakmicama sve sami remiji i porazi. Nešto što sebi jedna ekipa koja se bori za vrh nije smjela dopustiti.
I ako se ne varam, Milan bi svakako na kraju sezone imao bod manje od Jubeta kad bi uračunali tu pobjedu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tu sezonu je Ibrahimovic od Nocerina i Boatenga napravio svjetske klase. 
Cuj on bio, aah. 
Ta nesreća je glavni krivac što Milan nije uzeo skudeto te godine. :kafa
Jbt, boriš se za skudeto i ne možeš dobiti nijedan yebeni derbi. Ispod tebe Udinese, Inter, Lazio, Napoli koji su za tobom na kraju zaostajali 15-20 bodova, a nijednog od njih nisi dobio iako si bio izraziti favorit. Pa i sa direktnim pretendentom na skudeto je uzeo samo bod.
Nećemo ovo halaliti. :kafa
Jbt, boriš se za skudeto i ne možeš dobiti nijedan yebeni derbi. Ispod tebe Udinese, Inter, Lazio, Napoli koji su za tobom na kraju zaostajali 15-20 bodova, a nijednog od njih nisi dobio iako si bio izraziti favorit. Pa i sa direktnim pretendentom na skudeto je uzeo samo bod.
Nećemo ovo halaliti. :kafa
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cuj to, aah, ko bi rekô. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ono sto me nikako ne raduje - cinjenica da je proslo od tada mnogo ljeta (i martova
), ali jos se niste rijesili trauma koje je mister ostavio kao legacy. 
To se skoro i zaboravilo, tek ponekad otvorimo stare rane kad se pokrene priča oko toga. :mrgreen
Traumama izbijamo traume iz sebe. :kafa
Traumama izbijamo traume iz sebe. :kafa
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.