Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tottenham 0 - 1 Wigan
Fulham 2 - 2 Everton
Manchester Utd 2 - 1 Arsenal
Ovo se mora iskoristiti. Pobjedom bi došli do samo 4 boda zaostatka od Evertona, + par novih pojačanja u januaru, i malo sreće, mogla bi se izboriti LP.
Fulham 2 - 2 Everton
Manchester Utd 2 - 1 Arsenal
Ovo se mora iskoristiti. Pobjedom bi došli do samo 4 boda zaostatka od Evertona, + par novih pojačanja u januaru, i malo sreće, mogla bi se izboriti LP.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Rezultati su nam isli na ruku danas i sutra ako Bog da uz pobjedu, nadoknadili bi los ulazak u sezonu. Treba nam pobjeda nad Newcastlom uz cinjenicu da Suarez ne dobije zuti karton.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
stvarno cemo najebat kad suarez dobije jos jedan zuti 
sutra newcastle,tezak protivnik ali imamo za utjehu prijasnje rezultate jer je liverpool zadnji put od njih kuci izgubio jos '94.od tad 17 utakmica 15 pobjeda i 2 nerjesena rezultata.
30/12/2011 Liverpool 3 Newcastle United 1
01/05/2011 Liverpool 3 Newcastle United 0
03/05/2009 Liverpool 3 Newcastle United 0
08/03/2008 Liverpool 3 Newcastle United 0
20/09/2006 Liverpool 2 Newcastle United 0
26/12/2005 Liverpool 2 Newcastle United 0
18/12/2004 Liverpool 3 Newcastle United 1
14/05/2004 Liverpool 1 Newcastle United 1
01/09/2002 Liverpool 2 Newcastle United 2
05/03/2002 Liverpool 3 Newcastle United 0
04/05/2001 Liverpool 3 Newcastle United 0
24/03/2000 Liverpool 2 Newcastle United 1
27/12/1998 Liverpool 4 Newcastle United 2
19/01/1998 Liverpool 1 Newcastle United 0
09/03/1997 Liverpool 4 Newcastle United 3
02/04/1996 Liverpool 4 Newcastle United 3
18/03/1995 Liverpool 2 Newcastle United 0
15/04/1994 Liverpool 0 Newcastle United 2

sutra newcastle,tezak protivnik ali imamo za utjehu prijasnje rezultate jer je liverpool zadnji put od njih kuci izgubio jos '94.od tad 17 utakmica 15 pobjeda i 2 nerjesena rezultata.
30/12/2011 Liverpool 3 Newcastle United 1
01/05/2011 Liverpool 3 Newcastle United 0
03/05/2009 Liverpool 3 Newcastle United 0
08/03/2008 Liverpool 3 Newcastle United 0
20/09/2006 Liverpool 2 Newcastle United 0
26/12/2005 Liverpool 2 Newcastle United 0
18/12/2004 Liverpool 3 Newcastle United 1
14/05/2004 Liverpool 1 Newcastle United 1
01/09/2002 Liverpool 2 Newcastle United 2
05/03/2002 Liverpool 3 Newcastle United 0
04/05/2001 Liverpool 3 Newcastle United 0
24/03/2000 Liverpool 2 Newcastle United 1
27/12/1998 Liverpool 4 Newcastle United 2
19/01/1998 Liverpool 1 Newcastle United 0
09/03/1997 Liverpool 4 Newcastle United 3
02/04/1996 Liverpool 4 Newcastle United 3
18/03/1995 Liverpool 2 Newcastle United 0
15/04/1994 Liverpool 0 Newcastle United 2
Zadnja izmjena: RA., dana/u 03 nov 2012, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Svi konkurenti kiksali.
Pobjedom sutra,koju očekujem iako je Pardew veliki taktičar,dolazimo na dva boda od Arsenala,4 od Evertona i 5 od Tottenhama.

Pobjedom sutra,koju očekujem iako je Pardew veliki taktičar,dolazimo na dva boda od Arsenala,4 od Evertona i 5 od Tottenhama.
You'll never walk alone.
- King Kenny
- Kontakt:
Steta sto Liverpoolu ukradose 2b protiv Evertona i da nebi glupog kiksa protiv Stokea sutrasnjom pobjedom su mogli skocit na 4 mjesto, vjerovali ili ne
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Tott'ham ce bjezati 4 boda ako sutra pobjedimoVolimLiverpool je napisao/la:Svi konkurenti kiksali.![]()
Kapiten Liverpoola u svom TV interview za liverpoolfc.com, u cast 600 odigranih utakmica za klub, otkriva koja bi to bila najbolja ekipa redsa u njegovoj igrackoj karijeri. Interesantno je da na toj listi nije bilo mjesta za neke poznate igrace Liverpoola kao sto su Michael Owen, Danny Murphy, Dirk Kuyt, Jerzy Dudek, John Arne Riise.
Takodje prema izabranim igracima formacija bi izgledala 4-3-3.
Dakle evo koji su to igraci koje je kapiten izdvojio:
golman: PEPE REINA
desni bek: MARKUS BABEL
lijevi bek: GLEN JOHNSON
stoper: JAMIE CARRAGHER
stoper: SAMMY HYYPIA
sredina: XABI ALONSO
sredina: DETMAR HAMANN
sredina: STEVEN GERRARD
napad: LUIS SUAREZ
napad: FERNANDO TORRES
napad: ROBIE FOWLER
- donCorleone1892
- Kontakt:
Dobro bi bilo kad bi pobjedili ali ni Newcastle nije ko sto je prije bio, uz to imaju predobar napad Cisse i Ba a sudeći prema kvalitetu nase odbrane ne bih bio bas siguran u pobjedu !!VolimLiverpool je napisao/la:Svi konkurenti kiksali.![]()

Prvi put u ovoj sezoni da nisam uopšte optimističan što se tiče utakmice.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Rijetko je tko optimističan pred sutrašnju utakmicu ali tko zna, kada se najmanje nadamo pobjedi oni nas iznenade mada ja sumnjam, sve nekako vuče na nerješeno a bome i na poraz. Newcastle nije dobio ni bod na Anfieldu od sezone 03/04 a zna se da mi ove pozitivne rekorde u zadnje vrijeme redom rušimo.Carlo je napisao/la:Prvi put u ovoj sezoni da nisam uopšte optimističan što se tiče utakmice.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čim ja očekujem pobjedu,izgubimo ili remiziramo,a sad očekujem pobjedu.
Druga stvar je što je Pardew veliki taktičar i ne gubi utakmice lako.
Treća stvar jeste Anfield koji je kao uklet.
Mislim da ćemo izgubit,mijenjam mišljenje.
Stvarno kad bi dobili,sve bi eksplodiralo.
na samo 4 boda od Lige Prvaka bi bili.a 11 od titule,nije nedostižno 
Druga stvar je što je Pardew veliki taktičar i ne gubi utakmice lako.
Treća stvar jeste Anfield koji je kao uklet.
Mislim da ćemo izgubit,mijenjam mišljenje.

Stvarno kad bi dobili,sve bi eksplodiralo.

You'll never walk alone.
sutra moramo pobijediti i ja vjerujem da ce nasi momci na krilima Gerrarda i Suareza dati sve od sebe da dodju do te pobjede i priblize se mjestu koje vodi u LP

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Teška utakmica sutra. Da je Skrtel bio prisebniji kod vodstva protiv Citya i da nam nije poništen čist gol protiv Evertona, sutra bi znatno opuštnije ušli u meč. Ne računajte već sada koliko nas dijeli od četvrte pozicije, što nam manje treba nedostižnije je, ironično ali takav je Liverpool.
Sastav za sutra:
-------------Jones-----------------
-Wisdom-Skrtel-Agger-Enrique-
-----Allen---Sahin---Gerrard-----
----Suso---Suarez---Sterling----
Nema Glena.
Nema Glena.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce Assaidi poceti mec,al otom-potom . I imal' neko informaciju koliko dugo ce on odsustvovat ?Henderson je napisao/la:Sastav za sutra:
Nema Glena.
ZZ
Glen je povrijeđen, to je izjavio i Rodgers u petak. Ukoliko Enrique ne bude spreman volio bih gledati Downinga na lijevom beku.LFC Transfer Speculations
RUMOURED LFC team vs Newcastle:- Jones; Wisdom, Skrtel, Agger, Enrique(subject to late fitness test); Allen, Sahin, Gerrard; Suso, Suarez, Sterling
(via @LFCGlobe)
Ne znam šta će Suso više na krilu, mišljenja sam da ništa posebno ne doprinosi našoj igri na krilu, više bih volio vidjeti Assaidija da počne utakmicu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sta je sa onim flopom Borinijem , jel povrijedzen ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Liverpoolova eventualna pobjeda bi imala veću vrijednost zbog današnjih poraza Arsenala i Tottenhama, ali ja sam nešto skeptičan po pitanju iste.
Anfield je odavno dobrotvorna ustanova, odakle nosi bodove ko hoće i kako hoće.
Newcastle je dobra ekipa sa nekoliko odličnih igrača. Naravno treba izdvojiti Demba Ba-a, koji ove sezone opet zabija kao na traci, odnosno kao u prvom dijelu prošle sezone. 9 mečeva, 7 golova.
Ipak, statistika ide u prilog Liverpoolu, koji je slavio na posljednjih 7 mečeva na Anfieldu.
Pardewu na raspolaganju neće biti Elliota, Goslinga, Tiotea, Taylora te Vukčića, dok Rodgers ne može računati na odavno povrijeđene Kellya, Lucasa i Borinia.
Ja ću prognozirati 1:1, ali se potajno nadam pobjedi.
Anfield je odavno dobrotvorna ustanova, odakle nosi bodove ko hoće i kako hoće.
Newcastle je dobra ekipa sa nekoliko odličnih igrača. Naravno treba izdvojiti Demba Ba-a, koji ove sezone opet zabija kao na traci, odnosno kao u prvom dijelu prošle sezone. 9 mečeva, 7 golova.
Ipak, statistika ide u prilog Liverpoolu, koji je slavio na posljednjih 7 mečeva na Anfieldu.
Pardewu na raspolaganju neće biti Elliota, Goslinga, Tiotea, Taylora te Vukčića, dok Rodgers ne može računati na odavno povrijeđene Kellya, Lucasa i Borinia.
Ja ću prognozirati 1:1, ali se potajno nadam pobjedi.

FK Pjetlovi
[youtube][/youtube]
Jedna od najboljih utakmica Liverpoola u zadnjih 10 godina. Realno, rezultat je trebao glasiti 0:8 tada. Nadam se da će se nešta slično ponoviti i sutra.
Gerrard uvjek odigra dobro protiv Newcastlea + obilježava taj jubilej, tako da učekujem bar 1 pogodak od njega.
Jedna od najboljih utakmica Liverpoola u zadnjih 10 godina. Realno, rezultat je trebao glasiti 0:8 tada. Nadam se da će se nešta slično ponoviti i sutra.

Gerrard uvjek odigra dobro protiv Newcastlea + obilježava taj jubilej, tako da učekujem bar 1 pogodak od njega.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo jedna divna slika za cover na fejsu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.