Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Trebaš imat 5 parova na tiketu, mislim da ne manje od 1.30 kvote, s tim da se ulog od bonusa odbija od dobitka. 10 Evra na 4 kvotu daje 30 evra dobitka. Ovi uslovi gore su bili na bbonusu koji sam dobio 20 evra ko stalni igrac kod preslaska na .com domenu. Za 5 parova sam siguran, za koeficijente nisam, Al eto probaje uplatit bonus I pisat ce vam uslovi, ja ne mogu jer sam na poslu a sve zakljucanogonzales je napisao/la:Rekli su da će uvjeti bonusa biti poznati na dan dodjele. ništa ne piše, sačekati ćemo još malo.
Ne moram cijeli bonus odmah uplatiti? Može li npr € ili 2?akumulator87 je napisao/la:Trebaš imat 5 parova na tiketu, mislim da ne manje od 1.30 kvote, s tim da se ulog od bonusa odbija od dobitka. 10 Evra na 4 kvotu daje 30 evra dobitka. Ovi uslovi gore su bili na bbonusu koji sam dobio 20 evra ko stalni igrac kod preslaska na .com domenu. Za 5 parova sam siguran, za koeficijente nisam, Al eto probaje uplatit bonus I pisat ce vam uslovi, ja ne mogu jer sam na poslu a sve zakljucanogonzales je napisao/la:Rekli su da će uvjeti bonusa biti poznati na dan dodjele. ništa ne piše, sačekati ćemo još malo.
Hvala drug, to mije sada jasno.jasko_juve je napisao/la:nije bitna kvota,nije bitno uopste to..bitno je samo minimalno 5 parova i naravno ako uplatis 1 eur,od dobitka ti se uzima taj 1 eur koji su ti dali bonusom. Mozes uplacivat koliko hoces na tiket,znaci koliko uplatis toliko ti se uzima ako prodjes tiket..Moj savjet je da PROBATE obrnut tako sto cete uplatit 1 eur i probat dobit 2..to vam je odma 1 eur u kasi "normalnih" paraSretno
Mozes birati jer imas u vrhu opciju uplati bonusom i tu samo trebas da zakacis tu opciju i onda igras bonusom..gonzales je napisao/la:Hvala drug, to mije sada jasno.jasko_juve je napisao/la:nije bitna kvota,nije bitno uopste to..bitno je samo minimalno 5 parova i naravno ako uplatis 1 eur,od dobitka ti se uzima taj 1 eur koji su ti dali bonusom. Mozes uplacivat koliko hoces na tiket,znaci koliko uplatis toliko ti se uzima ako prodjes tiket..Moj savjet je da PROBATE obrnut tako sto cete uplatit 1 eur i probat dobit 2..to vam je odma 1 eur u kasi "normalnih" paraSretno
A šta u slučaju da obrnem 2€ od bonusa, i onda imam normalnih para npr 5€ i bonusa 8€.
Hoću da uplatim sljedeći tiket, jel mogu birati hoću li sa parama od bonusa ili sa ovim normalnim?
i mene obori samo on za pare, nisu neke 65, al bi dobro došle. frajer slobodna pucao 1/4 i zbog toga nas je oborio, opet sve ide u prilog ebenim kladionicamadiplomatija je napisao/la:Pa ovo stvarno nema smisla, **** ti i kladionicu i sve, zivot ode u gluposti, ne mogu sebi doci, pa davise i grifine Dabogda igrali za koju godinu košarku u kolicima, majku vam olosku
Imas granicu za kvote, a ona je ne ispod 1,30X5 parova. Vidjeces da uopste nije lako obrnuti bonusSiouxLukavac je napisao/la:Odlično je što nema granice za kvote, fino se može sa ovim dić nešto.
A zašto se ti druže nisi sjetio pa tražio da ti neko od nas u BiH uplati 10 km i sendamo ti kod od x bona i gotovo. Vratiš kad budeš imao, naši smo uvijek se može uskočiti i pomoći.zgmiky je napisao/la:zašto kod nas nema tog wwina za bonuse, nema kioska a ni poslovnica, šteta
Prekoputa pumpe Selex u Hrasnom odmah pored mesnice MujanićSabinho je napisao/la:Rajaaa zna li neko gdje ima WWin na Otoci ili eto do Malte?
Hvala drug.Janez je napisao/la:Prekoputa pumpe Selex u Hrasnom odmah pored mesnice MujanićSabinho je napisao/la:Rajaaa zna li neko gdje ima WWin na Otoci ili eto do Malte?
Dole na Otoci nemaš ništa bliže
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.