od smijehasajo10 je napisao/la:Koliko placa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko vam je kriv sto se prodajete za kikiriki
![]()
![]()
kmeeeeeee kmeeeeeeee

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
od smijehasajo10 je napisao/la:Koliko placa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko vam je kriv sto se prodajete za kikiriki
![]()
![]()
kmeeeeeee kmeeeeeeee
Ko nazove dobije 0,1 % ulaznice.joker90 je napisao/la:Nek naprave onaj humanitarni broj da raja zove i tako da sadaku!
Mislio je i pitarima poslati šta para, ali nije jer nemaju u šta da ulože.shzna je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Jel to ti ozbiljno?joker90 je napisao/la:Nek naprave onaj humanitarni broj da raja zove i tako da sadaku!
Ni slicno burazeru, ni slicno! To su mastanja i internet lupanja mastovitih pojedinaca! Evo, sad da lobotomci naprave na netu peticiju za tvoje batinanje, skupit ce potpisa ko i ovi.Hrasno1921 je napisao/la:Jel to ti ozbiljno?joker90 je napisao/la:Nek naprave onaj humanitarni broj da raja zove i tako da sadaku!![]()
http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... k_sarajevo
Gdje se ovdje prose pare?Hrasno1921 je napisao/la:Jel to ti ozbiljno?joker90 je napisao/la:Nek naprave onaj humanitarni broj da raja zove i tako da sadaku!![]()
http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... k_sarajevo
pitari ga ulazu u zeljanuarelinho je napisao/la:[
Mislio je i pitarima poslati šta para, ali nije jer nemaju u šta da ulože.![]()
keš donacije kod 7 braćeavenija je napisao/la:094 777 777 humanitarni broj 1.07 km + Pdv +7%
joker90 je napisao/la:Ni slicno burazeru, ni slicno! To su mastanja i internet lupanja mastovitih pojedinaca! Evo, sad da lobotomci naprave na netu peticiju za tvoje batinanje, skupit ce potpisa ko i ovi.Hrasno1921 je napisao/la:Jel to ti ozbiljno?joker90 je napisao/la:Nek naprave onaj humanitarni broj da raja zove i tako da sadaku!![]()
http://www.onlinepeticija.com/peticija_ ... k_sarajevoA ova prosnja o kojoj govorimo ovdje, to je cinjenica. Ozbiljno, bacite neki humanitarni broj, zvat cemo i mi. Svakako cemo na derbiju opet te stolice sa nama ponijeti.
samo jedan travnjak u nasem kampu (jedini u drzavi imamo savremeni kamp) vrijedi otprilike ko sad grbavica. ako naprosite za istok i sagradite ga, onda ce grbavica vrijediti skoro kao nas kampHrasno1921 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Kako god da okrenes imamo svoje, gradimo malo pomalo iz godine u godinu, ljudski je ucestvovati, vi sutra da uplatite ja se nebih bunio, ali ja vas razumijem donekle da vam neke stvari nisu jasne, jedino sto imate u svom vlasnistvu je onih 60.tak kvadrata u Titovoj, ali polako sabura ...
Jucer nisi tako mislioHrasno1921 je napisao/la:[ ali ja vas razumijem donekle da vam neke stvari nisu jasne, jedino sto imate u svom vlasnistvu je onih 60.tak kvadrata u Titovoj, ali polako sabura ...
joj ne bih ni ja, e za to treba peticiju napravitiHrasno1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ljudski je ucestvovati, vi sutra da uplatite ja se nebih bunio,
treba li aparata momcino?fks74 je napisao/la:Stvarno sramota prose na sve strane i poslije kazu mi smo napravili stadion ma niste strumfovi vi napravili prave vam ga dobri ljudi cudi me da se nisu jos prijavili za onu emisiju ispuni mi zelju na hayatu
FrancescoTotti je napisao/la:Jucer nisi tako mislioHrasno1921 je napisao/la:[ ali ja vas razumijem donekle da vam neke stvari nisu jasne, jedino sto imate u svom vlasnistvu je onih 60.tak kvadrata u Titovoj, ali polako sabura ...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.