Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ovako bi i galata dobila da nije bilo one mocvare 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
-
- Kontakt:
Grehota je bilo koga izdvajat,znaci svi do jednog igraca za 10 igraju,da smo malo bilo bolji u zavrsnici lagano bi 5 komada mogli dati ali nema veze FJ
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Jel ovo Pirlo igra sa brojem 8 na leđima
, mislim da smo dobili registru
, svaku utakmicu koju je odigrao na toj poziciji odličan. Giovinco leti, mozda je nakupio samopouzadnja, Osvaldo ga hrabri nakon asista kao dijete.
Sad smiriti utakmicu i pametno da ne bi ovi počeli udarati, kao da se polako diže forma
. Ali Peluso i večeras dominira 

Sad smiriti utakmicu i pametno da ne bi ovi počeli udarati, kao da se polako diže forma

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Giovinco mnogo vise se vraca po loptu i tako rjesava igraca na ledjima, lakse mu je primit loptu a svi znamo da kad je primi da sa svojom tehnikom moze svasta.Treba tako uvijek igrat, pogotovo kad Vidal krene naprijed pa paznju skrene na sebe.Moglo bi od Gia stvarno bit koristi dobre ako ovo bude stalno radio.Padovan je napisao/la:Jel ovo Pirlo igra sa brojem 8 na leđima, mislim da smo dobili registru
, svaku utakmicu koju je odigrao na toj poziciji odličan. Giovinco leti, mozda je nakupio samopouzadnja, Osvaldo ga hrabri nakon asista kao dijete.
Sad smiriti utakmicu i pametno da ne bi ovi počeli udarati, kao da se polako diže forma. Ali Peluso i večeras dominira
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Laganini 
Sad se tek pokazuje snaga Juventusa protiv Turaka. U Torinu se osjetio manjak motivacije jer je sve izgledalo predvidljivo i neizainteresirano. Veceras prava snaga Juventina, prije svega mi je drago sto najjaci igraci nisi na terenu,tako da zamjene pokazuju tri kvalitete vise od prvotimaca Trabzona na ovako vrucem terenu.
Isla odlican, steta sto nije zabijo jedan. Konstantno se ubacijuje pred gol i nadam se da ovo predstavlja njegov izlazak iz krize.
Gio kao poluspica igra smekerski i glavni je ogranizator prema naprijed. Nisam upratio los pas u 1 djelu.
Ostatak ekipe odlican. Sve u svemu, apsolutno, dominatno ce Juve protutnjati Trabzonom

Sad se tek pokazuje snaga Juventusa protiv Turaka. U Torinu se osjetio manjak motivacije jer je sve izgledalo predvidljivo i neizainteresirano. Veceras prava snaga Juventina, prije svega mi je drago sto najjaci igraci nisi na terenu,tako da zamjene pokazuju tri kvalitete vise od prvotimaca Trabzona na ovako vrucem terenu.
Isla odlican, steta sto nije zabijo jedan. Konstantno se ubacijuje pred gol i nadam se da ovo predstavlja njegov izlazak iz krize.
Gio kao poluspica igra smekerski i glavni je ogranizator prema naprijed. Nisam upratio los pas u 1 djelu.
Ostatak ekipe odlican. Sve u svemu, apsolutno, dominatno ce Juve protutnjati Trabzonom

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako se ljepše, brže, tečnije, direktnije igra sa Marchom umjesto Pirla. O odbrani da ne govorim, čovjek odmah pravi presing i uzima lopte, za razliku od Pirla koji je prespor i praktički beskoristan kad krene kontra.
Giovinco fantastičan također, prelijepo igra čim mu se ostavi prostor, vjerujem da bi doživio preporod kad bi igrao na krilu ili dobio povučeniju rolu sa više prostora, nešto što je Del Piero imao u godinama nakon Serie B.
Odlično, ali nešto mi govori da se neće nastaviti u idućim mečevima ovako, bar u Serie A.
Giovinco fantastičan također, prelijepo igra čim mu se ostavi prostor, vjerujem da bi doživio preporod kad bi igrao na krilu ili dobio povučeniju rolu sa više prostora, nešto što je Del Piero imao u godinama nakon Serie B.
Odlično, ali nešto mi govori da se neće nastaviti u idućim mečevima ovako, bar u Serie A.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma dajte ba, ne može vam ovo biti mjerilo, kakav Trabzon. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bianco, možda nisu mjerodavni, ali onda pogledaš ekipe tipa Ludogorec ili Dnipro koje izbace ili će izbaciti veće ekipe. Sa ovakvom igrom i pristupom u svakom meču možemo do trofeja.
Fenomenalno poluvrijeme, vidi se da je Conte imao šta reći, vidjeli ste koliko je slavio golove, zna on dobro za kritike evropskom Juventusu.
Giovinco fantazija kada mu se da sloboda u igri, kada se povuče i krene na gol, kada mijenja strane, kakva genijalnost kod tunela onom igraču i centriranje vanjskim, ali griješimo pred golom.
Marcha me oduševljava kao i svaki put na registi, da imamo Vidala protiv Milana ja bih ostavio Pirla na klupi.
Fenomenalno poluvrijeme, vidi se da je Conte imao šta reći, vidjeli ste koliko je slavio golove, zna on dobro za kritike evropskom Juventusu.
Giovinco fantazija kada mu se da sloboda u igri, kada se povuče i krene na gol, kada mijenja strane, kakva genijalnost kod tunela onom igraču i centriranje vanjskim, ali griješimo pred golom.

Marcha me oduševljava kao i svaki put na registi, da imamo Vidala protiv Milana ja bih ostavio Pirla na klupi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa način na koji trenutno igramo protiv Trabzona je očekivano i manje-više se znalo da će biti ovako jer smo par klasa iznad kvalitetniji, vidjet ćemo kako će to protiv ozbiljnijeg protivnika izgleda kao što je Fiorentina.
Zadovoljan sam i ja, uživao sam u svakoj sekundi tekme, bitne su ovakve utakmice radi samopouzdanja i evropskog iskustva.
Zadovoljan sam i ja, uživao sam u svakoj sekundi tekme, bitne su ovakve utakmice radi samopouzdanja i evropskog iskustva.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta Isla uradi onom turcinu kod gol-aut linije
,posla ga u bolnicu po cevape 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Peluso je tako glup da je to čudo jedno, milion lopti u bunar, a redovno mu se otkriva igrač u završnici.
Nadam se da će Asu osposobiti za Milan, čak i injekcijama, samo da ovaj ne igra.
Hajde Gio jedan gol.
Nadam se da će Asu osposobiti za Milan, čak i injekcijama, samo da ovaj ne igra.

Hajde Gio jedan gol.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Gio kad izađe 1 na 1 vjerovatnoća da će promašiti je 90%. Nevjerovatno je kako ga to kroz čitavu karijeru prati.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AvantiSignora
- Kontakt:
Cudo veliko da jos nije pozutio ovaj Peluso
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li kakvo dijete da ga zamijeni, neki ljudi zaista imaju sreće u životu, zalutao u ozbiljan fudbal i veliki Juve?! 
Šta fulamo!

Šta fulamo!

#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Imao je jedan onaj fin pokusaj mada u ovom slucaju sad je ocigledan nedostatak snage stoga i losa zavrsnica.L'Avvocato je napisao/la:Gio kad izađe 1 na 1 vjerovatnoća da će promašiti je 90%. Nevjerovatno je kako ga to kroz čitavu karijeru prati.
Alessandro Del Piero !
- Contentissimo
- Kontakt:
golman trabzona igrac tekme, hladno spasio 4-5 zicera
Peluso

Peluso

Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 27 feb 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.