ps. Cartman

Tek sad vidim da je ovo stvarno istina.Goalgetter je napisao/la:Navodno je direktor Ercyspora (koji zele dovesti Susica kao trenera) raspitivao se kod Ibricica oko Susica, a ovaj je rekao sljedece:
Ne znam koliko je pouzdana informacija, procitao sam na FB.SENIJAD IBRIČIĆ: "Direktor kluba me pitao o Sušiću, ali nisam imao reći ništa pohvalno. Ukoliko Pape dođe za trenera, ja ću napustiti klub u januaru! Imam svoje razloge za to."
A Sven je sigurno zasluzio,tek mali Anel,pa Vrsko,pa Ogi,Sta reci za Avdukica.Hem su kvalitet hem su dugo u reprezentaciji.Head je napisao/la:Debilizam Ibricica, otisao je u Brazil jer ga je Susic stavio na spisak a i sam zna da nije zasluzio tamo biti i ovako kocijaski daje izjave u medijima, seljacina.
Jasta dosta, dok on navijace BiH nabija na onu stvar.Rusilac je napisao/la:A Sven je sigurno zasluzio,tek mali Anel,pa Vrsko,pa Ogi,Sta reci za Avdukica.Hem su kvalitet hem su dugo u reprezentaciji.Head je napisao/la:Debilizam Ibricica, otisao je u Brazil jer ga je Susic stavio na spisak a i sam zna da nije zasluzio tamo biti i ovako kocijaski daje izjave u medijima, seljacina.
Pametnije ti je da sutis.Ibro je za nabrojane i dan danas Zvjezdan Misimovic.
Usput,Ibro igra odlicno u Erčiju i jedan je od najboljih igraca ove sezone.Pametno dosta?Dasta.
Ne moze se seljakluk i primitivizam oprati Susicem, Hadzicem i ostalih.Rusilac je napisao/la:A Sven je sigurno zasluzio,tek mali Anel,pa Vrsko,pa Ogi,Sta reci za Avdukica.Hem su kvalitet hem su dugo u reprezentaciji.Head je napisao/la:Debilizam Ibricica, otisao je u Brazil jer ga je Susic stavio na spisak a i sam zna da nije zasluzio tamo biti i ovako kocijaski daje izjave u medijima, seljacina.
Pametnije ti je da sutis.Ibro je za nabrojane i dan danas Zvjezdan Misimovic.
Usput,Ibro igra odlicno u Erčiju i jedan je od najboljih igraca ove sezone.Pametnom dosta?Dasta.
Za sta bi Ibro trebao bit suspendovan? I ko si ti da nazivas covjeka koji je odigrao oko 40 utakmica za repku g0vno?skyisthelimit je napisao/la:U normalnoj zemlji to g0vno bi dozivotno bilo suspendovano, a ne kao nagradu dobiti turisticki poziv za Brazil. Ali posto mi nismo normalni, onda nam je ovo normalno,
Cartman je napisao/la:Za sta bi Ibro trebao bit suspendovan? I ko si ti da nazivas covjeka koji je odigrao oko 40 utakmica za repku g0vno?skyisthelimit je napisao/la:U normalnoj zemlji to g0vno bi dozivotno bilo suspendovano, a ne kao nagradu dobiti turisticki poziv za Brazil. Ali posto mi nismo normalni, onda nam je ovo normalno,
Pa Safet je davno Misimovicu rekao da treba da ga bude stid jer igra malo u svom klubu. To je covjek bez karaktera, obraza i pameti. Umislio se jer je kao igrac bio najbolji u svojim klubovima pa je mogao radit i pricat sta hoce. Moglo mu se, kada je kao trener imbecil a nastavlja se tako ponasat, onda to ne ide bas dobro.Rusilac je napisao/la:Kad sam vec kod bivseg selektora i buduceg trenera Kozare Podravke,podsjetio bih na to kako se,uz pomoc novinara-mafijasa ljigavo rijesio Misimovica,inace najboljeg igraca reprezentacije svih vremena.
Otisao je na noge Dzeki i odnio mu traku(a znamo da je Zvjezdan bio zamjenik kapitena),pozvao Besica i Begovica i izjavio slijedece "Sigurno mjesto imaju samo Begovic,Besic,Dzeko i Pjanic a ostali se moraju boriti.
Sve to skupa je bila jasna poruka Misimovicu a ona je glasila-ti si prekrizen,zaboravljen.
Zamisli,takvom covjeku i takvom igracu to uraditi,tako ljigavo![]()
![]()
![]()
BozePetra je napisao/la:![]()
Da mi je znat ko su ovi likovi što i dalje brane Sušića, jel ih neko plaća za to ili trolaju ili su fakat maloumni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.