Safet Sušić - Pape

propuh
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la propuh » 28 nov 2014, 17:52

Nije on ni toliko glup 50 milja na ruke nizasta,tj za nazadak golem

ps. Cartman :thumbup:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 nov 2014, 17:53

Safet Susic gori od raka, kostao reprezentaciju vise nego da smo 20 bakljada zapalili :mrgreen:
A rezultati su vec druga prica..

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 28 nov 2014, 18:14

Goalgetter je napisao/la:Navodno je direktor Ercyspora (koji zele dovesti Susica kao trenera) raspitivao se kod Ibricica oko Susica, a ovaj je rekao sljedece:
SENIJAD IBRIČIĆ: "Direktor kluba me pitao o Sušiću, ali nisam imao reći ništa pohvalno. Ukoliko Pape dođe za trenera, ja ću napustiti klub u januaru! Imam svoje razloge za to."
Ne znam koliko je pouzdana informacija, procitao sam na FB.
Tek sad vidim da je ovo stvarno istina.
Šukno mu ga Ibro :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 nov 2014, 18:15

Ma nema veze, vrata Rizespora su ti uvijek otvorena Safete!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 28 nov 2014, 18:15

Može link za tu Ibričićevu osvetu?
#Salihović

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 nov 2014, 18:16

Debilizam Ibricica, otisao je u Brazil jer ga je Susic stavio na spisak a i sam zna da nije zasluzio tamo biti i ovako kocijaski daje izjave u medijima, seljacina.
1946

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 nov 2014, 18:18

Po cemu je to istina ? Sto je objavio neki nnnnnnn portal ?
Ta ubleha nije ni zasluzila da bude na SP. Nek zahvali Safetu sto se uopste tamo nasao.
15.10 - 15.06 ...

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 28 nov 2014, 18:21

Head je napisao/la:Debilizam Ibricica, otisao je u Brazil jer ga je Susic stavio na spisak a i sam zna da nije zasluzio tamo biti i ovako kocijaski daje izjave u medijima, seljacina.
A Sven je sigurno zasluzio,tek mali Anel,pa Vrsko,pa Ogi,Sta reci za Avdukica.Hem su kvalitet hem su dugo u reprezentaciji.
Pametnije ti je da sutis.Ibro je za nabrojane i dan danas Zvjezdan Misimovic.

Usput,Ibro igra odlicno u Erčiju i jedan je od najboljih igraca ove sezone.Pametnom dosta?Dasta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 nov 2014, 18:21

Ma Ibricic je tipican primjer ala Ramiz Zmaj Bosnje, nemojte mu zamjeriti. Nije on kriv sto je glup :mrgreen:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 nov 2014, 18:22

Rusilac je napisao/la:
Head je napisao/la:Debilizam Ibricica, otisao je u Brazil jer ga je Susic stavio na spisak a i sam zna da nije zasluzio tamo biti i ovako kocijaski daje izjave u medijima, seljacina.
A Sven je sigurno zasluzio,tek mali Anel,pa Vrsko,pa Ogi,Sta reci za Avdukica.Hem su kvalitet hem su dugo u reprezentaciji.

Usput,Ibro igra odlicno u Erčiju i jedan je od najboljih igraca ove sezone.Pametno dosta?Dasta.
Jasta dosta, dok on navijace BiH nabija na onu stvar.
15.10 - 15.06 ...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 nov 2014, 18:27

Rusilac je napisao/la:

Usput,Ibro igra odlicno u Erčiju i jedan je od najboljih igraca ove sezone.Pametnom dosta?Dasta.
Ne moze se seljakluk i primitivizam oprati Susicem, Hadzicem i ostalih.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2014, 18:29

Bravo Ibro, samo ostro. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 28 nov 2014, 18:31

Da se jos jednom podsjetimo kako su ljubitelji lika i djela Podravke,ako neko ne zna ko je Podravka,to je ovaj sto trazi od saveza da mu isplati pola miliona zato sto nam je upropastio kvalifikacije i unistio reprezentaciju,spinovali i paznju sa poziva Hadzicu,Svenu,Vrsku,Ogiji,Avduku skretali i skrenuli tako da je glavni problem spiska bilo to sto se na njemu naslo ime Senijada Ibricica a kao normalno je bilo da se nadju imena ovih prvonabrojanih.
Cak se dosta raje,rekao bih vecina,i na ovom forumu,primila na taj spin.

U normalnoj zemlji bi bilo obrnuto,normalno bi bilo da Senijad Ibricic,nakon desetogodisnje karijere u reprezentaciji ide na SP i tamo dobije bar dvije minute u sudijskom vremenu i tako dobije satisfakciju za trud i odanost a nikako ne bi bilo normalno da Sven i Hadzic dobiju poziv.
Ali Bosna je to,zemlja apsurda.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 nov 2014, 18:35

U normalnoj zemlji to g0vno bi dozivotno bilo suspendovano, a ne kao nagradu dobiti turisticki poziv za Brazil. Ali posto mi nismo normalni, onda nam je ovo normalno,
15.10 - 15.06 ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2014, 18:36

skyisthelimit je napisao/la:U normalnoj zemlji to g0vno bi dozivotno bilo suspendovano, a ne kao nagradu dobiti turisticki poziv za Brazil. Ali posto mi nismo normalni, onda nam je ovo normalno,
Za sta bi Ibro trebao bit suspendovan? I ko si ti da nazivas covjeka koji je odigrao oko 40 utakmica za repku g0vno?

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 28 nov 2014, 18:43

Kad sam vec kod bivseg selektora i buduceg trenera Kozare Podravke,podsjetio bih na to kako se,uz pomoc novinara-mafijasa ljigavo rijesio Misimovica,inace najboljeg igraca reprezentacije svih vremena.
Otisao je na noge Dzeki i odnio mu traku(a znamo da je Zvjezdan bio zamjenik kapitena),pozvao Besica i Begovica i izjavio slijedece "Sigurno mjesto imaju samo Begovic,Besic,Dzeko i Pjanic a ostali se moraju boriti.

Sve to skupa je bila jasna poruka Misimovicu a ona je glasila-ti si prekrizen,zaboravljen.
Zamisli,takvom covjeku i takvom igracu to uraditi,tako ljigavo :puke: :puke: :puke: :puke:

I da bruka bude veca,kad je Miske bio prisiljen da objavi oprostaj,ljigavci iz saveza,umjesto da na Bilino dovedu prvaka svijeta Njemacku da uvelica oprostaj ovog velikana,oni se nisu udostojili ni da napisu "Miske,hvala ti".

I sad ce opet traziti,moliti Misketa a Podravka ce im devastirati kasu.Koje li ironije.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 28 nov 2014, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 nov 2014, 18:44

Cartman je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:U normalnoj zemlji to g0vno bi dozivotno bilo suspendovano, a ne kao nagradu dobiti turisticki poziv za Brazil. Ali posto mi nismo normalni, onda nam je ovo normalno,
Za sta bi Ibro trebao bit suspendovan? I ko si ti da nazivas covjeka koji je odigrao oko 40 utakmica za repku g0vno?

Izvinjavam se, zuto *****
15.10 - 15.06 ...

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 28 nov 2014, 18:46

:hmmmmm:
Da mi je znat ko su ovi likovi što i dalje brane Sušića, jel ih neko plaća za to ili trolaju ili su fakat maloumni?
#Salihović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2014, 18:46

Rusilac je napisao/la:Kad sam vec kod bivseg selektora i buduceg trenera Kozare Podravke,podsjetio bih na to kako se,uz pomoc novinara-mafijasa ljigavo rijesio Misimovica,inace najboljeg igraca reprezentacije svih vremena.
Otisao je na noge Dzeki i odnio mu traku(a znamo da je Zvjezdan bio zamjenik kapitena),pozvao Besica i Begovica i izjavio slijedece "Sigurno mjesto imaju samo Begovic,Besic,Dzeko i Pjanic a ostali se moraju boriti.

Sve to skupa je bila jasna poruka Misimovicu a ona je glasila-ti si prekrizen,zaboravljen.
Zamisli,takvom covjeku i takvom igracu to uraditi,tako ljigavo :puke: :puke: :puke: :puke:
Pa Safet je davno Misimovicu rekao da treba da ga bude stid jer igra malo u svom klubu. To je covjek bez karaktera, obraza i pameti. Umislio se jer je kao igrac bio najbolji u svojim klubovima pa je mogao radit i pricat sta hoce. Moglo mu se, kada je kao trener imbecil a nastavlja se tako ponasat, onda to ne ide bas dobro.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 nov 2014, 18:50

BozePetra je napisao/la::hmmmmm:
Da mi je znat ko su ovi likovi što i dalje brane Sušića, jel ih neko plaća za to ili trolaju ili su fakat maloumni?

Ma ovo zadnje brate! :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.