FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kobe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kobe » 08 nov 2009, 16:33

jest ali ovo je pravi navijac koji se bori za svoj klub,i mogu sada garantovat da je u jezgru TM-a.
Ja cu uvijek priznat kad je neko bolji ali ja im kazem kod vas na jugu ima 5 000-6 000 ali od toga onih pravih ultrasa za kopa mozda jedno 500-700,dok je kod nas ta cifra preko 2 000.
TM ako hoce da uspije mora da rastjera ove pisace sa foruma koji sa ciguran nisu od nikakve ponoci.
**** navijace koji zapjevaju pola minute poslije gola i eventualno po neku 100% sansu isprate dijelom pjesme.
PJESMA JE 90 MIN. PA AKO TREBA I 120(helsingborg) I ZATO SMO MI HORDE POSTAVILI STANDARDE KOJI MNOGE BODU U OCI.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 nov 2009, 16:36

mister je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
mister je napisao/la:A što visite danima po forumu manijaka ako ih smatrate idiotima i smiješnim?
Ako se furate da ste nekakvi divovi qurci-palci što se onda spuštate na forum manijaka?
Koga vi lažete? sami sebe?
Ja uopšte nisam na forumu manijaka niti me on zanima, ali ova slika je procurila na naš forum, pa reko... ;) Al dobro vas na našem forumu ima ihihiiiiii. Svaku tekmu kad treba odgovoriti na anketi da li će Sarajevo dobiti bude veliki dio postotka da će izgubiti, a šta misliš čiji su to navijači većinom !?
Nemoj to meni prebacivati.Ja nikad u životu nisam bio na forumu HZ niti planiram kad tamo ici.To se mene ne tice.
Nisam uopšte ništa prebacio na tebe...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 08 nov 2009, 16:38

mister je napisao/la:A što visite danima po forumu manijaka ako ih smatrate idiotima i smiješnim?
Ako se furate da ste nekakvi divovi qurci-palci što se onda spuštate na forum manijaka?
Halo kitonu spusti loptu.
Neznam za ostale ali ja imam par prijatelja koji su pravi manijaci i njih ne smatram debilima vec ljudinama jer prate i vole svoj klub na pravi nacin.
Ofirno i glupo mi je ali bi ti postavio ovdje neke cestitke meni i realna misljenja(na facebook-u) mojih prijatelja sa juga.
A vjeruj mi MI JESMO DIVOVI,ali cemo biti puno veci dok rascistimo neke stvari unutar kluba.

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 17:00

kobe je napisao/la:
Halo kitonu spusti loptu.
Neznam za ostale ali ja imam par prijatelja koji su pravi manijaci i njih ne smatram debilima vec ljudinama jer prate i vole svoj klub na pravi nacin.
Ofirno i glupo mi je ali bi ti postavio ovdje neke cestitke meni i realna misljenja(na facebook-u) mojih prijatelja sa juga.
A vjeruj mi MI JESMO DIVOVI,ali cemo biti puno veci dok rascistimo neke stvari unutar kluba.
To se ne piše po forumu malju :!: .Ne možeš sam sebe velicati preko foruma,šabane jedan :o
Kako se niko od HZ ne ogradi od ovakvih navijaca koji ih samo brukaju :?:

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 08 nov 2009, 17:00

Ma ludilo :lol: :lol: :lol: ,ovo je klip navijanja iz prvog poluvremene,bice i iz drugog,koje je jos ludje,pogotovo nakon naseg drugog gola,djes ba,djes ba... :mrgreen:

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 nov 2009, 17:14

Reci cu samo da ovdje ima dosta pisaca koji cak nisu bili na tekmi ili dodju samo na derbi i pisu kao najaci smo najbolji smo i sl. gluposti a puste svoj glasic dvije minute a poslije snimaju da bi pokazali i da bi se hvalili raji kako je super bilo!

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 08 nov 2009, 17:42

OVO IM JE ZADACA :D
ALI OVAJ ZADATAK NEMA RJESENJE :D
HZ>tm
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 18:49

mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 18:58

samir_tm87 je napisao/la:
formance je napisao/la:Štrumfovi,,znamo da ste popušili i na terenu i na tribinama,,ali to nije razlog da se još više brukate ovdje na našoj temi i da pokazujete svoje komplekse prema najvećem BH klubu...Odje.ite u skokovima,poklopite se i mašite ušima dok vam ne otpadnu...Sve nešto pričaju,,"nije meni stalo do vas",,itd..a stalno vise na ovoj temi... :roll: :roll:

al ja stvarno ne znam od kog smo to izgubili na tribinama , isto kao sto vi nas niste culi na vasoj tribini , nismo ni mi vas na nasoj tribini , uostalom da ste bili glasniji ne bi nasi navijaci sa sjevera ustajali kad smo ih pozivali na to , a sto ti se cinilo da ozvanjate to ti je zbog limenog krova iznad vas itd , normalno da ces svoje navijaci cuti vise nego protivnicke kad ti se deru ljudi na uho xd
imao si vogoscu da se uvjeris da smo bolji bili, istina krov je pomogao, ali boze moj glsniji smo bili, koliko ste najvaljivali bakljadu ja sam mislio bice upola kao ona nasa 99 na kosevu, kad ono bakljada kao bakljada, pozlje drugog gola muk sa juga, dok smo mi naslavili navijati kad smo ga primili.

p.s. pa oni sa vaseg sjever vise nas gledali neg tekmu
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 19:01

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:ja sam na vogosci samo cuo pjesmu hordasa (nesto za bordo-bijele...) al nisam vidio nikakvu koreografiju i to mi je pravo zao

mi nemozemo praviti koreografiju na gostovanju kad nam nedaju nista unjeti, a sto je TM zakazao to neznam iskreno ocekivao sam vise od njih jer imam par fdorbih havera manijaka, i dosta se hvale ,pa sam mislio da su blizu nas ali je organizacaija je bila 0
ja navij'o sam za vas!

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 19:02

irfan41 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:
formance je napisao/la:Štrumfovi,,znamo da ste popušili i na terenu i na tribinama,,ali to nije razlog da se još više brukate ovdje na našoj temi i da pokazujete svoje komplekse prema najvećem BH klubu...Odje.ite u skokovima,poklopite se i mašite ušima dok vam ne otpadnu...Sve nešto pričaju,,"nije meni stalo do vas",,itd..a stalno vise na ovoj temi... :roll: :roll:

al ja stvarno ne znam od kog smo to izgubili na tribinama , isto kao sto vi nas niste culi na vasoj tribini , nismo ni mi vas na nasoj tribini , uostalom da ste bili glasniji ne bi nasi navijaci sa sjevera ustajali kad smo ih pozivali na to , a sto ti se cinilo da ozvanjate to ti je zbog limenog krova iznad vas itd , normalno da ces svoje navijaci cuti vise nego protivnicke kad ti se deru ljudi na uho xd
imao si vogoscu da se uvjeris da smo bolji bili, istina krov je pomogao, ali boze moj glsniji smo bili, koliko ste najvaljivali bakljadu ja sam mislio bice upola kao ona nasa 99 na kosevu, kad ono bakljada kao bakljada, pozlje drugog gola muk sa juga, dok smo mi naslavili navijati kad smo ga primili.

p.s. pa oni sa vaseg sjever vise nas gledali neg tekmu
A i ti više gledao one naše sa sjevera nego što si i navijao i gledao samu utakmicu :lol:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 19:04

slika
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 19:09

RIJECI JEDNOG MANIJAKA NA JEDNOM FORUMU, ev jos malo realnih ljudi, nisu svi djecurlija, i da neznaju primiti poraz, i cestitati, kao sto sam ja u maju cestitao na pobjedi...

Sarajevo za nijansu bolja i iskusnija ekipa no mora se priznati da su imali i dosta srece. Skoro klasa, Torlak strpao Mesanovica u dzep, Muminovic dobar isto ...ostalo u 5 deka.

Horde pokazale da su najorganizovanija i najbolja navijacka grupa u BIH, na trenutke sam se pitao jesu li na drogama...
Manijaci uzasno slabi, skoro da ih nisam ni cuo osim u par navrata. Mozda ce mnogi reci da je jedan od razloga akusticnost, ali bez obzira na to ljudi su bas fanatici.

Za kraj, manijak sam...tesko mi je pao danasnji poraz ali za nadati se nekom rezultatu u kupu. Sarajevo i Horde su u ovom trenutku ipak bolji i ovo danas treba da bude nauk i takodjer poticaj Zelji i Manijacima da dodju sebi. Prvi trebaju da kupe par pravih igraca a drugim da smisle 4-5 pjevljivih pjesmica
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 19:15

ja navij'o sam za vas!

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 19:26

Ti izgleda žudiš da ti manijaci cestitaju nešto.Cak ti je prece mišljenje manijaka nego sama pobjeda.
Pa onda odeš u drugu krajnost i pocnes da nameces misljenje jednog Rascica :o :shock: who's the fuckin' Rascic i njegove cestitke :shock: ali eto vas to zadovoljava sta Rascic pise,na jeftine seljacke fore vas uzima ko levate samo sto to ne vidite.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 19:34

mister je napisao/la:Ti izgleda žudiš da ti manijaci cestitaju nešto.Cak ti je prece mišljenje manijaka nego sama pobjeda.
Pa onda odeš u drugu krajnost i pocnes da nameces misljenje jednog Rascica :o :shock: who's the fuckin' Rascic i njegove cestitke :shock: ali eto vas to zadovoljava sta Rascic pise,na jeftine seljacke fore vas uzima ko levate samo sto to ne vidite.
ne zudim ja za cestitkom manijka, nemoraju cestitati nitiu mi to treba od njih, jer to mnogo ne znaci nisu kompetentni... vec mi niej jasno ako si vec porazen nemoras cestitat, al bar se usuti a ne izmisljaj glupa opravdanja(ono za krov je realno) tipa, kod vas je mikrofon od tv-a bio, pola sjevera je izaslo prosli derbi(a ja mu poslajem klip navijanja na kraju tekme), bacali ste na invalide bakljE (samo jedna bacena na provokatora tri sa sjevera koja su se svo vrijeme za mu*a hvatali)

p.s. rascic je momak, koji je srusio genka, i izjeviio da je sa HZ dozivio za 2 mj ono sto nije sa TM godinama. bio je i tamo i vamo on je mjeredavan
ja navij'o sam za vas!

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 08 nov 2009, 19:37

Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (1.pol)

http://www.youtube.com/watch?v=gDU17m5C6Bg

Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (2.pol

http://www.youtube.com/watch?v=G8aHpJnie58

"Nemojte biti toliko samokritični, sve navijačke grupe izgledaju loše kad su s druge strane HORDE."

Post upucen TiMicima !!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 nov 2009, 19:41

Zike_HzSa je napisao/la:Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (1.pol)

"Nemojte biti toliko samokritični, sve navijačke grupe izgledaju loše kad su s druge strane HORDE."

Post upucen TiMicima !!
Gledas previse crtani!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 08 nov 2009, 19:43

nime_tm87 je napisao/la:
Zike_HzSa je napisao/la:Hordanje: Derbi - Zeljeznicar - Sarajevo 1:2 (1.pol)

Post upucen TiMicima !!
Gledas previse crtani!

pa mora da crtani onda pomazu u ovako ODLICNOM navijanju, trebali bi i vi poceti gledati crtane pa nam mozda budete do koljena

p.s. ne preporucujem letece medvjedice lose uticu na na izgled tribine i glasnocu , a organizaciji da ne govorimo, moja preporuka ti je ZAGOR (mislim d aje uradjen crtic po romanu)
Zadnja izmjena: irfan41, dana/u 08 nov 2009, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, MaroonBjelave i 56 gostiju.