RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Tu si u pravo 100%....ni meni nije bio nesto drag ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne mogu vjerovat da je lik uhvatio kenjat na Tanu a jedini koji je ostao u klubu kad su svi digli ruke je taj isti Tana i ti pratis stanje u Velezu???Ako ga ovako pratis bolje ti je da prestanes.Treba donjet u klub svaki mjesec cca 50 hiljada maraka za plate svim uposlenicima a to nije nimalo mal iznos a vidi nam grada,drzave.Svak ziv strajkuje ali ima ovih mocnika privatnika ali sve seljacine i niko nece da pomogne jer sta je njima Velez?
Ja podrzajem Tanu u potpunosti i jedini je covijek koji daje ostavku kad ne ide a ima ih sto su u klubu preko 10 godina a samo sute i nikako da odu iz kluba.Zato ne serite po covijeku koji zeli da pomogne Velezu i koji je citav zivot u Velezu i daj da se svi probudimo i da se pomognemo u ovim teskim i j.ebenim vremenima.
Svi nas mrze,od politicara pa nadalje ali se mi ne damo,otimamo se nekako ali definitivno RA i Velez trebaju jedno drugo
Ja podrzajem Tanu u potpunosti i jedini je covijek koji daje ostavku kad ne ide a ima ih sto su u klubu preko 10 godina a samo sute i nikako da odu iz kluba.Zato ne serite po covijeku koji zeli da pomogne Velezu i koji je citav zivot u Velezu i daj da se svi probudimo i da se pomognemo u ovim teskim i j.ebenim vremenima.
Svi nas mrze,od politicara pa nadalje ali se mi ne damo,otimamo se nekako ali definitivno RA i Velez trebaju jedno drugo
Nešto mi ti previše Tanu dižeš u nebesa.
Nije da imam nešto protiv njega, ali previše mi je to.

Nije da imam nešto protiv njega, ali previše mi je to.
Volim Velež makar vaki !!!
Ljudi sta vam je jedini je Tana trenutno normalan u klubu koji radi cisto volonterski za klub i jos se neko nasao sumnjati u njega...SVASTA...Tipicno mostarski...Sta ce on vidi mu glave
I Tana snosi dio odgovornosti za ova dešavanja u zadnjih godinu dana, kako dobrih tako i loših, ma kakve god njegove namjere bile.
Funkcija nosi i odgovornost.

- Crveni_1922
kimbo je napisao/la:Evo jedno pitanje :
Sta je potrebno da se desi da Pika napusti Velez?
Ja vjerujem da puno ozbiljnih ljudi nece da se aktivira u Velezu zbog tog covjeka.
Potrebno je da ga neko rokne da bi napustio Velez!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Crveni_1922 je napisao/la:Potrebno je da ga neko rokne da bi napustio Velez!!kimbo je napisao/la:Evo jedno pitanje :
Sta je potrebno da se desi da Pika napusti Velez?
Ja vjerujem da puno ozbiljnih ljudi nece da se aktivira u Velezu zbog tog covjeka.

Lupate gluposti, kakvo rokanje. Ko ima imalo mozga i hrabrosti, i naravno voli Velež, sposoban je stati u kraj bilo čemu i bilo kome. Ali izgleda da to niko neće.
- velez_mostar
- Kontakt:
Mi smo u kur.cu zestokom!!!Ali, najjadnije mi je to sto smo svi kobajagi navijaci, a niko nece kitom da makne da pomogne klubu, na ovaj, ili onaj nacin..Evo, ja garantiram da normalna osoba, uz distanciranje postojece garniture ljudi oko Veleza moze napraviti pravo jak klub...dok ovi ne odu, nikad nista.
Odavno vec potencijalni sponzori ne zele da daju pare jer znaju da ce zavrsiti u tudjim djepovima, a ne za dobrobit kluba, tako da i njih razumijem.Izgleda da smo dopustili da jedan covjek, ili saka njih bude iznad Veleza, i to je prejadno.
Gledam "vodje" navijaca, haha, i smijem se grohotom, niko nema muda povest raju da napravimo revoluciju u klubu, pa nije Velez nicija privatna prcvara da se neko zajeb.aje s tim!
Odavno vec potencijalni sponzori ne zele da daju pare jer znaju da ce zavrsiti u tudjim djepovima, a ne za dobrobit kluba, tako da i njih razumijem.Izgleda da smo dopustili da jedan covjek, ili saka njih bude iznad Veleza, i to je prejadno.
Gledam "vodje" navijaca, haha, i smijem se grohotom, niko nema muda povest raju da napravimo revoluciju u klubu, pa nije Velez nicija privatna prcvara da se neko zajeb.aje s tim!
Uzimam sebi slobodu da citiram ovaj post sa jednog foruma .....
Pika je produzena ruka SDA i on je samo igrac koji mora slusati naredbe od mnogo mocnijih ljudi koji stoje iza njega. Ako mu oni kazu da Velez proda utakmicu on je mora prodati tu nema price. Trenutna politicka situacija nam neide u prilog i trenutno se ide ka ponovnom unistavanju Veleza jer Mostar je mala sredina nemogu dva kluba koja svake godine imaju velike ambicije obitavati jer para je malo i Svinjski i ljudi (mafija) koji stoje iza Hinjskog su Goca Juric i Dzida koji svake godine posudjuju pare HASKOM da bi otisli u Evropu i da bi im HSKKZRSK vratio nakon sto zaradi pare u Evropi i njima je svaka sezona biti ili nebiti i oni nemogu tako i hoce vise para od grada a nece ga dobiti ako je tu i Velez. To je jedan razlog. A drugi je mnogo komplikovaniji i ide u politicke vode. Nije da stranke u Mostaru nece da pomognu nego nesmiju. Jako se opasne igre vrte oko Veleza jer ovo je najgora drzava u Evropi i najgori grad u toj drzavi. Ovdje ima vise tajnih agenata obavijetajnih sluzbi nego mina. Vidite da se ide na podijelu grada a Velez je simbol otpora Bosnjaka i svih ostalih normalnih Hrvata i Srba i ostalih gradjana. Ako uniste Velez unistice i sve nas i na to se i ide. Tako da mi saka jada nikakvim bojkotom ili bilo kojom akcijom nemozemo nista. Protestvovali smo i protiv rata pa sta je bilo na kraju. Velez je duboko politicko pitanje ovo prevazilazi sport ovo je sve samo nije sport.
Sorry na duzem postu ali morao sam reci sta znam!
tako je to ...odprilike nije cjela istina , neam to puno veze sa Velezom omladinskom skolom i radom sa djecom ali na malo visem nivou je to odprilike tako bogami cini mi se .
Pika je produzena ruka SDA i on je samo igrac koji mora slusati naredbe od mnogo mocnijih ljudi koji stoje iza njega. Ako mu oni kazu da Velez proda utakmicu on je mora prodati tu nema price. Trenutna politicka situacija nam neide u prilog i trenutno se ide ka ponovnom unistavanju Veleza jer Mostar je mala sredina nemogu dva kluba koja svake godine imaju velike ambicije obitavati jer para je malo i Svinjski i ljudi (mafija) koji stoje iza Hinjskog su Goca Juric i Dzida koji svake godine posudjuju pare HASKOM da bi otisli u Evropu i da bi im HSKKZRSK vratio nakon sto zaradi pare u Evropi i njima je svaka sezona biti ili nebiti i oni nemogu tako i hoce vise para od grada a nece ga dobiti ako je tu i Velez. To je jedan razlog. A drugi je mnogo komplikovaniji i ide u politicke vode. Nije da stranke u Mostaru nece da pomognu nego nesmiju. Jako se opasne igre vrte oko Veleza jer ovo je najgora drzava u Evropi i najgori grad u toj drzavi. Ovdje ima vise tajnih agenata obavijetajnih sluzbi nego mina. Vidite da se ide na podijelu grada a Velez je simbol otpora Bosnjaka i svih ostalih normalnih Hrvata i Srba i ostalih gradjana. Ako uniste Velez unistice i sve nas i na to se i ide. Tako da mi saka jada nikakvim bojkotom ili bilo kojom akcijom nemozemo nista. Protestvovali smo i protiv rata pa sta je bilo na kraju. Velez je duboko politicko pitanje ovo prevazilazi sport ovo je sve samo nije sport.
tako je to ...odprilike nije cjela istina , neam to puno veze sa Velezom omladinskom skolom i radom sa djecom ali na malo visem nivou je to odprilike tako bogami cini mi se .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ukupno ti neda da radis neda ti da napravis teren da bi djeca mogla trenirati neda ti pare da platis trenerima omladinskim skolama ubija klub kompletno od vrha do kraja. I sta cu sad ja mogu samo plakati jer sam nemocan!kimbo je napisao/la:Uzimam sebi slobodu da citiram ovaj post sa jednog foruma .....
Care ... da je imalo organizacije dijaspora , Vaha, Dusko,Meho,Braco, ..... ne bi bio problem ni izgraditi taj teren za djecu ..niti postaviti Acu ili nekoga drugog normalnog trenera za malu raju 

Nismo jos dodakli dno al kada raji popucaju filmovi a znamo da je nama Velez najosjetljivija stvar u zivotu .. zvuci kao klise ali nije klise to mi znamo letice glave na ljevoj obali (figurativno) u to sam siguran ...
- velez_mostar
- Kontakt:
Nas je lako kupiti druze, malo nesto nam das, evo ti primjera sa reprezentacijom, za sekundu pun stadion, i sve u redu..kimbo je napisao/la:Nismo jos dodakli dno al kada raji popucaju filmovi a znamo da je nama Velez najosjetljivija stvar u zivotu .. zvuci kao klise ali nije klise to mi znamo letice glave na ljevoj obali (figurativno) u to sam siguran ...
Nadam se da si u pravu, i da cemo docekati da nam Velez prodise!
@velez_mostar
Ma to za repku jeste ali mi smo malo skolovanija fudbaska publika ... lako ti je kupit seljake iz srednje Bosne ia a njima napuniti stadion od 15 hiljada ljudi ....
Ma to za repku jeste ali mi smo malo skolovanija fudbaska publika ... lako ti je kupit seljake iz srednje Bosne ia a njima napuniti stadion od 15 hiljada ljudi ....
- velez_mostar
- Kontakt:
Donekle si u pravu, mada danasnja publika u Vrapcicima se i ne moze pohvaliti nekom pretjeranom "pismenoscu", ima tu svega i svacega, ali sa Bosnom ne moze niko, na juznoj tribini u Zenici, bukvalno 300 ljudi, 300 zuba, nevjerovatno!kimbo je napisao/la:@velez_mostar
velez_mostar je napisao/la:Donekle si u pravu, mada danasnja publika u Vrapcicima se i ne moze pohvaliti nekom pretjeranom "pismenoscu", ima tu svega i svacega, ali sa Bosnom ne moze niko, na juznoj tribini u Zenici, bukvalno 300 ljudi, 300 zuba, nevjerovatno!kimbo je napisao/la:@velez_mostar

Nisam vidjeo nikada taj vasar al volio bih cisto iz sociloloskih razlogavelez_mostar je napisao/la:Donekle si u pravu, mada danasnja publika u Vrapcicima se i ne moze pohvaliti nekom pretjeranom "pismenoscu", ima tu svega i svacega, ali sa Bosnom ne moze niko, na juznoj tribini u Zenici, bukvalno 300 ljudi, 300 zuba, nevjerovatno!kimbo je napisao/la:@velez_mostar

Šta reći za jučer. Ono je jučer bio definitivni kraj fudbala u BiH,od osnutka 1903 do 2010. Naravno zahvaljujući savezu koji je bog me ubio 100% nesposoban. Aferim gospodo. Sada vi igrajte lopte. Ali mi je i drago iz razloga jer će ovim početi čistka u ovoj državi. Ovi su i sebe eliminisali jučerašnjom odlukom, jer njihovi mandati neće više biti produžavani od strane UEFA I FIFA, i oni više neće prihvatati njihove kandidature. Kada ih država nije mogla skinuti ona je moćna UEFA I FIFA. Čestitke, samo da ovaj šljam od saveza ode, i na kraju sezona 2009/2010 je zadnja u BiH, zahvaljujući ovima gore.
Sada se treba okrenuti stvaranju novog saveza sa bh. fudbalskim legendama i ovaj savez proglasiti nevazećim. Još jednom za kraj hvala bogu da je krenulo. Ovo je tek početak.................................
Sada se treba okrenuti stvaranju novog saveza sa bh. fudbalskim legendama i ovaj savez proglasiti nevazećim. Još jednom za kraj hvala bogu da je krenulo. Ovo je tek početak.................................
Ma kakav savez druze, nema nista od toga...To ti je mrtva politika, da mrtvija ne moze biti...Nije mi puno zao ni klubova koji mogu biti osteceni, jer su svi dio tog saveza i to je tako...Sve sto bi moglo ici u smjeru normalizacije BiH kao drzave, nece nikad proci i sa tim se treba pomiriti...Sport??? Koga je briga za sport druze....Jedino se mozemo nadati nekom merhametluku ovih strendzera iz Uefe...Nekom sam mozda pesimistican sto se toga tice, ali sta cu mu ja...Ako hoce moze da i dalje zivi u nekim iluzijama, slobodno..postujem...
Nego, da se vratim Velezu...Nije me odavno bilo, heh...Ceka nas jedna rokenroll sezona, slicna nekim iz "najljepsih" dana
Ne treba se shebavati, sta je tu je...Idemo se druziti ovu godinu, i gotovo
Nista ne mozemo izgubiti, a druzba je zagarantovana...Neka se djeca bore 
Nego, da se vratim Velezu...Nije me odavno bilo, heh...Ceka nas jedna rokenroll sezona, slicna nekim iz "najljepsih" dana

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.