Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Stvar je sve do njega. Jbg,i ja ga zelim zadrzati,al ako on zeli ici,nema koristi u tome da ga zadrzavamo..sta ce nam nezadovoljan igrac??
Ja mislim da se u Evansa mozemo pouzdati bez problema.
Ja mislim da se u Evansa mozemo pouzdati bez problema.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Strašan !Cartman je napisao/la:A ko jos moze povjerovat da ovoj masini treba doping:Trasimaco je napisao/la:Izvor je NOTW. Say no more.

Procitaj par stranica unazad, pa ces vidit. U glavnom svi su protiv BallackaEstrellaGalicia je napisao/la:Pozz na jednom engleskom forumu sam pročitao vijest da Manchester United želi dovesti Ballacka,a i Real Madrid je pokazao interes za Nemanju Vidića!Šta mislite u vezi ovoga?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da se toliko gluposti ne moze dogoditi za jedno ljeto...EstrellaGalicia je napisao/la:Pozz na jednom engleskom forumu sam pročitao vijest da Manchester United želi dovesti Ballacka,a i Real Madrid je pokazao interes za Nemanju Vidića!Šta mislite u vezi ovoga?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Eh sta neces sve procitat: sad govore da ce United dovest Raula.
Ovim novinarima je izgleda fakat dosadno, mislio sam da ce malo ohladit sa ovim spekulacijama tokom SP-a, a oni samo pojacavaju intenzitet. Na kraju ce ih Ferguson sve iznenadit. A vidjet cemo hoce li to bit prijatno iznenadjenje za nas navijace, ili ne.

- United Rule
- Kontakt:
Ja samo ne znam sto to pisu po manutd.com hoce mi nesta bit kad vidim transfer speculation i Raula tu
Pu!
Pu!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija u vezi Raula, tako se isto jedno vrijeme spominjao i Van der Vaart pa je stalo o tome.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Nani ?Cartman je napisao/la:A ko jos moze povjerovat da ovoj masini treba doping:Trasimaco je napisao/la:Izvor je NOTW. Say no more.

FK Pjetlovi
pa ova slivak vise dokazuje da jeste nesto koristio nego da nije....ko se razumije u misice zna o cemu pricam al uvjek moze biti do genetike 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- eric_cantona
- Kontakt:
na caughtoffside.com tvrde da je Man Utd jako zainteresiran za Manuela Neuera, iako mislim da će on koštati mnogo, vjerujem da je to novi Njemački veliki golman
inace.. ugodno me iznenadio Eljero Elia, nizozemac koji je usao s klupe. odlican dribling, odlican centarsut.. istina, losije kretanje bez lopte, al zanimljiv igrac. odigra li jos nesto dobro, bit ce i on na radaru brzo
inace.. ugodno me iznenadio Eljero Elia, nizozemac koji je usao s klupe. odlican dribling, odlican centarsut.. istina, losije kretanje bez lopte, al zanimljiv igrac. odigra li jos nesto dobro, bit ce i on na radaru brzo

To za Neura je suplja. Ove godine ManU sigurno nece kupovati golmana. VDS ce braniti jos jednu sezonu. Elia je danas bio dobar. Mozda iducu utakmicu pocne od pocetka. Uglavnom treba ga pratiti ostatak prvenstvaeric_cantona je napisao/la:na caughtoffside.com tvrde da je Man Utd jako zainteresiran za Manuela Neuera, iako mislim da će on koštati mnogo, vjerujem da je to novi Njemački veliki golman
sto se tice elie,pa standaradno svako prvenstvo neki od holanadjanina zasija,cini se da je to ovog puta on...bas me sutra interesuje slovacka,tacnije Marek Hamsik koji se dovodio u vezu s Manchom...moje neko misljenje da bi on bio pravo pojacanje za nas,mada sumnjam da ce se desiti..al et. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Za Eliu je već odavno zainteresovano mnogo klubova ali ostaje u HSV-u. Jedan od tih klubova je bio i Liverpool, davali Babel i lovu, nisu prihvatali
Dovest će Manchester Llorisa naredne sezone.eric_cantona je napisao/la:na caughtoffside.com tvrde da je Man Utd jako zainteresiran za Manuela Neuera, iako mislim da će on koštati mnogo, vjerujem da je to novi Njemački veliki golman

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@reds; Ja sam nekada davno napisao da će ove, vidjet ćemo 

Hamsik ostajeu Napoliu....
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- majestic24
- Kontakt:
Ja ni u jednog golmana necu imati povjerenje kao sto sam imao a imam i dalje u Edvina Van der Saara. Za kakvu smo ga sicu doveli,a sta je sve covjek obranio ...to je stvarno nevjerovatno. Ja bi njega stavio u TOP 5 Fergusonovih transfera svih vremena.
Zamjene,hmmm...puni kandidata,al koji je pravi??? Loris vs Neuer?? Ja bi pak jednog treceg-Buffona. Svaka cast ovoj dvojici,svijetla buducnost je pred njima,al nama treba autorativan golman kao sto je Van der Saar,a upravu to vidim kod Buffona.
Mislim da on ne bi puno ni kostao,izjavio je da nema nista protiv odlaska iz Juventusa,tako da je sve na Sir Alexu Fergusonu.
Zamjene,hmmm...puni kandidata,al koji je pravi??? Loris vs Neuer?? Ja bi pak jednog treceg-Buffona. Svaka cast ovoj dvojici,svijetla buducnost je pred njima,al nama treba autorativan golman kao sto je Van der Saar,a upravu to vidim kod Buffona.
Mislim da on ne bi puno ni kostao,izjavio je da nema nista protiv odlaska iz Juventusa,tako da je sve na Sir Alexu Fergusonu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Evo izgleda da ce CSKA dat 8 miliona funti za Tosica. To je fantasticno za takvog anonimusa. Samo je pitanje sto ga je Ferguson uopste kupio ako mu nije ni planiro dat pravu priliku??? A svima je bilo ocito da covjek nije za United, nadimak mu "Bambi" a hoce da igra u Engleskoj....
- majestic24
- Kontakt:
Ma neka je vala. Vrijeme je da pocnemo da se rijesavamo tih anonimusa. Otisao je Foster,sad evo i Tosic. Mislim da ce i Welback otici. Fino,treba se svlacionica malo ocistiti. Neka ode jos Berbatov i ti je to.Cartman je napisao/la:Evo izgleda da ce CSKA dat 8 miliona funti za Tosica. To je fantasticno za takvog anonimusa. Samo je pitanje sto ga je Ferguson uopste kupio ako mu nije ni planiro dat pravu priliku??? A svima je bilo ocito da covjek nije za United, nadimak mu "Bambi" a hoce da igra u Engleskoj....
moze i Frej na golu svakako je rekao da hoce da ide iz fiorentine, ima tek 30 godina 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.