KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Megaloman
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Megaloman » 30 okt 2009, 11:29

Gerrard je napisao/la:Ja cu tebe zamoliti ali i sve da ne spominjete grupu Horde zla bez ikakve potrebe ... zasto bi se oni bas sada vratili u dvoranu ? Vjerovatno ciljas na osvetu i slicni a trebao bi znati da je grupa sada pod jakim povecalom i samo se ceka kiks da nas opet pocnu blatiti na sve strane ... Horde prate organizovano samo FKS i to je kompletan stav grupe , pojedici u svojoj reziji mogu ici na utakmice ,ali udruzenje ne zeli da na kraju grupa ispasta zbog pojeedinaca ... zamisli ovu utakmici pojavimo se postavimo trans i nadje se pojedinac napravi belaj i sve padne na grupu ... neka hvala imamo mi nas FKS i sutrasnju utakmicu protiv Slavije.Ti uzivaj i nisi ovlasten da ti pozivas navijace FKS ni na kakav dogadjaj , pozivaj navijace Bosne a ne grupu Horde zla sa kojom vjerovatno nemas nista pa tako pokusavas manipulisati ljudima , a zvanican stav grupe je takav kakav je !
Potpis. Na ovaj nacin sebi neki ljudi pokusavaju dati vecu vaznost nego sto je imaju. Ista stvar se moze reci za gospodina Dautbegovica i njegov danasnji tekst o doticnoj utakmici: http://sportsport.ba/bh_kosarkap-26014.htm
Sta god doticni gospodin mislio o tenzijama izmedju Sarajeva i Listice, sta god on mislio o "nacionalizmu" na tribinama - on nema nikakav autoritet da bi tako nesto mogao sprijeciti. Ako doticni gospodin nema nista protiv da citav zivot provodi pognute glave i okretanjem drugog obraza - taj svoj stav niti moze niti smije nametati ljudima koji imaju kicmu. Da, veceras ce biti "gazenja ustasa", psovanja ustaskih i skutorskih clanova porodice. Naravno nazalost sve ce ostati na tome jer se tzv. navijaci Listice nece smjeti pojaviti u Zetri. Kome smeta neka ne dolazi na utakmicu, pisanjem ovakvih pateticnih tekstova ne moze se postici nista drugo osim budjenja dubokog i iskrenog prezira.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 okt 2009, 11:31

ljutinar je napisao/la:
yoda je napisao/la:
jose je napisao/la:Prodaje li onaj tip ispred Trznice u Ferhadiji karte za utakmicu?
jucer nije prodavao
jel' taj isti prodaje za Škripare, koliko koštaju karte za goste?
nazalost za skripare se nocas ne prodaju karte, jer ti ovdje vjerovatno sada zelis da isprovociras neku svadju ili prepucavanje........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 okt 2009, 12:59

Megaloman je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Ja cu tebe zamoliti ali i sve da ne spominjete grupu Horde zla bez ikakve potrebe ... zasto bi se oni bas sada vratili u dvoranu ? Vjerovatno ciljas na osvetu i slicni a trebao bi znati da je grupa sada pod jakim povecalom i samo se ceka kiks da nas opet pocnu blatiti na sve strane ... Horde prate organizovano samo FKS i to je kompletan stav grupe , pojedici u svojoj reziji mogu ici na utakmice ,ali udruzenje ne zeli da na kraju grupa ispasta zbog pojeedinaca ... zamisli ovu utakmici pojavimo se postavimo trans i nadje se pojedinac napravi belaj i sve padne na grupu ... neka hvala imamo mi nas FKS i sutrasnju utakmicu protiv Slavije.Ti uzivaj i nisi ovlasten da ti pozivas navijace FKS ni na kakav dogadjaj , pozivaj navijace Bosne a ne grupu Horde zla sa kojom vjerovatno nemas nista pa tako pokusavas manipulisati ljudima , a zvanican stav grupe je takav kakav je !
Potpis. Na ovaj nacin sebi neki ljudi pokusavaju dati vecu vaznost nego sto je imaju. Ista stvar se moze reci za gospodina Dautbegovica i njegov danasnji tekst o doticnoj utakmici: http://sportsport.ba/bh_kosarkap-26014.htm
Sta god doticni gospodin mislio o tenzijama izmedju Sarajeva i Listice, sta god on mislio o "nacionalizmu" na tribinama - on nema nikakav autoritet da bi tako nesto mogao sprijeciti. Ako doticni gospodin nema nista protiv da citav zivot provodi pognute glave i okretanjem drugog obraza - taj svoj stav niti moze niti smije nametati ljudima koji imaju kicmu. Da, veceras ce biti "gazenja ustasa", psovanja ustaskih i skutorskih clanova porodice. Naravno nazalost sve ce ostati na tome jer se tzv. navijaci Listice nece smjeti pojaviti u Zetri. Kome smeta neka ne dolazi na utakmicu, pisanjem ovakvih pateticnih tekstova ne moze se postici nista drugo osim budjenja dubokog i iskrenog prezira.
Ne slazem se s tobom u par stvari! Ako tebi smeta tudji nacionalizam,zasto onda mislis da je tvoj nacionalizam bolji ili opravdaniji od njihovog. Ne znam odakle si,ali to nije okretanje drugog obraza ili hod pognute glave kako ti kazes, vec je suprotstavljanje civiliziranih ljudi primitivcima. Jos kazes nazalost sve ce ostati na psovanju,sta treba da i mi roknemo nekog? Ja za sebe mislim da sam civiliziran i ne zelim biti kao oni,a ti bujrum na tekmu pa pokazi svoj stav. Pozdrav

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 okt 2009, 13:50

HZ i TM87 nisu navijaci KK Bosne i molim vas da ovdje ne pricate o njima. Ko je upucen u desavanja oko Bosne zna sta se desavalo sa Hordama i kako su se razisli sa upravom. Kao sto Gerrard kaze nikome nije zabranjeno da ide na utakmice pojednicno... ali ako niste dolazili kad je bilo najteze ne morate ni veceras dolaziti da istresate svoj nacionalizam.
You are someone else I am still right here

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 30 okt 2009, 14:15

treba im ebat mater i sirokom skriparima veceras jer vidjet cemo kakav ce bosna imati docek u sirokom sigurno ce biti cvijece za igrace i pokloni fuj :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 30 okt 2009, 14:21

Nocas se nece nista desiti sto se inace nije desavalo. Mali klub iz Listice ce pokusati u svoje novonastalo postojanje (necu reci istoriju jer je nemaju) pokusati staviti momenat za pamcenje.To je pobjediti kkbosnu koja bi ih trebala drzati i tresti jedno godinu dana.
Nas gigant kkbosna, ovakav kakva je, mozda i najlosija dosada ce probati da ne kiksa i rutinski povaliti male provincijalce vjecito napaljene protiv nas velikih.
Sve u svemu susret kosarkaskih profesionalaca koji nemaju niti su dosada imali ista s nedavnim zbivanjima tako da bi svako glupiranje po nekoj drugoj osnovi bilo zaista primitvno i kontraproduktivno za sve normalne ljude ove nase BiH.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 30 okt 2009, 15:53

Gerrard je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ovo je idealna prilika da se pozovu i vrate Hz u dvoranu, te da atmosfera bude na nivou poslije dugo vremena....
pozivam raju da se razlete po svim forumima gdje su navijaci Sarajeva i pozovu iste da nam se pridruze na iducoj tekmi...sto se tice felixa, super vijest....meni oduvijek drag igrac i sto je najbitnije provjeren....vec se sad nadam da ce ostat sto duze...
Ja cu tebe zamoliti ali i sve da ne spominjete grupu Horde zla bez ikakve potrebe ... zasto bi se oni bas sada vratili u dvoranu ? Vjerovatno ciljas na osvetu i slicni a trebao bi znati da je grupa sada pod jakim povecalom i samo se ceka kiks da nas opet pocnu blatiti na sve strane ... Horde prate organizovano samo FKS i to je kompletan stav grupe , pojedici u svojoj reziji mogu ici na utakmice ,ali udruzenje ne zeli da na kraju grupa ispasta zbog pojeedinaca ... zamisli ovu utakmici pojavimo se postavimo trans i nadje se pojedinac napravi belaj i sve padne na grupu ... neka hvala imamo mi nas FKS i sutrasnju utakmicu protiv Slavije.Ti uzivaj i nisi ovlasten da ti pozivas navijace FKS ni na kakav dogadjaj , pozivaj navijace Bosne a ne grupu Horde zla sa kojom vjerovatno nemas nista pa tako pokusavas manipulisati ljudima , a zvanican stav grupe je takav kakav je !
na cemu si ti buraz....to sto sam napisao je iz samo jednog razloga..a to je da se publika vrati u dvoranu i da fer i koreknim navijanjem pomognu bosni da ostvari pobjedu...iskreno meni nedostaje period kada su Hz organizovano bodrile i KK Bosnu...i sta ima lose u tome sto neko zali za tim periodom...i dalje smatram da je tekma protiv Sirokog idealna prilika da se napuni dvorana i da atmosfera bude kao nekada...nacionalizam, psovanje na nacionalnoj, vjerskoj il nekoj drugoj osnovi me ne interesuje apsolutno....ako siroki kojim slucajem pobjedi veceras treba pruzit ruku...i idemo dalje....mislim da si pogresno protumacio post al eto....
sto se megalomanovog posta tice on je jos vise skrenuo sa puta kada je u pitanju smisao posta...
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 okt 2009, 16:08

ipsa je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ovo je idealna prilika da se pozovu i vrate Hz u dvoranu, te da atmosfera bude na nivou poslije dugo vremena....
pozivam raju da se razlete po svim forumima gdje su navijaci Sarajeva i pozovu iste da nam se pridruze na iducoj tekmi...sto se tice felixa, super vijest....meni oduvijek drag igrac i sto je najbitnije provjeren....vec se sad nadam da ce ostat sto duze...
Ja cu tebe zamoliti ali i sve da ne spominjete grupu Horde zla bez ikakve potrebe ... zasto bi se oni bas sada vratili u dvoranu ? Vjerovatno ciljas na osvetu i slicni a trebao bi znati da je grupa sada pod jakim povecalom i samo se ceka kiks da nas opet pocnu blatiti na sve strane ... Horde prate organizovano samo FKS i to je kompletan stav grupe , pojedici u svojoj reziji mogu ici na utakmice ,ali udruzenje ne zeli da na kraju grupa ispasta zbog pojeedinaca ... zamisli ovu utakmici pojavimo se postavimo trans i nadje se pojedinac napravi belaj i sve padne na grupu ... neka hvala imamo mi nas FKS i sutrasnju utakmicu protiv Slavije.Ti uzivaj i nisi ovlasten da ti pozivas navijace FKS ni na kakav dogadjaj , pozivaj navijace Bosne a ne grupu Horde zla sa kojom vjerovatno nemas nista pa tako pokusavas manipulisati ljudima , a zvanican stav grupe je takav kakav je !
na cemu si ti buraz....to sto sam napisao je iz samo jednog razloga..a to je da se publika vrati u dvoranu i da fer i koreknim navijanjem pomognu bosni da ostvari pobjedu...iskreno meni nedostaje period kada su Hz organizovano bodrile i KK Bosnu...i sta ima lose u tome sto neko zali za tim periodom...i dalje smatram da je tekma protiv Sirokog idealna prilika da se napuni dvorana i da atmosfera bude kao nekada...nacionalizam, psovanje na nacionalnoj, vjerskoj il nekoj drugoj osnovi me ne interesuje apsolutno....ako siroki kojim slucajem pobjedi veceras treba pruzit ruku...i idemo dalje....mislim da si pogresno protumacio post al eto....
sto se megalomanovog posta tice on je jos vise skrenuo sa puta kada je u pitanju smisao posta...
u svakom slucaju čestitat onom koji fer i korektno pobijedi..bio bolji i gotovo...pozdrav..

uživajte u meču večeras uživo, a mi ćemo preko tv-a..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

THE MESENGER
Kontakt:

Post Postao/la THE MESENGER » 30 okt 2009, 18:51

e mahalac jesil prodao auto? :D nadam se da će sama utakmica biti bolja od one improvizacije od dvorane... pa ono ne liči ni na što!

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 30 okt 2009, 20:29

Ima li ko link da pratim tekmu??
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 30 okt 2009, 20:39

Brane je napisao/la:Ima li ko link da pratim tekmu??
ubaci ovo u player WMP ili Real

mms://media.bih.net.ba/rtvbih

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 okt 2009, 21:38

Ma Bosna cirkus od ekipe.Ova seljadurija iz Širokog ih ponižavaju kako hoce i još im usput nabijaju komplekse godinama.Eh šta bi od nekada evropskog prvaka :oops: :oops: Dohakat ce Bosni kriminalni likovi poput Imamovića i Konakovića.Šatro PR kluba Danko niđe veze-momak parazitira u klubu na ocevo ime,Zetra prazna zjapi,astosfera ko u grobu,otjerali ih iz Skenderije ko posljednje muhadžire (Kindžetovog doma,na kojeg se toliko pozivaju-covjek se sad prevrce u grobu)...Pašalić ,Zimić,Bajić :lol: :lol: pa jesu li to igraci ili retardi :lol: :lol: kakvi panjevi i antitalenti :oops: :oops:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 okt 2009, 21:46

Mandrak je napisao/la:Ma Bosna cirkus od ekipe.Ova seljadurija iz Širokog ih ponižavaju kako hoce i još im usput nabijaju komplekse godinama.Eh šta bi od nekada evropskog prvaka :oops: :oops: Dohakat ce Bosni kriminalni likovi poput Imamovića i Konakovića.Šatro PR kluba Danko niđe veze-momak parazitira u klubu na ocevo ime,Zetra prazna zjapi,astosfera ko u grobu,otjerali ih iz Skenderije ko posljednje muhadžire (Kindžetovog doma,na kojeg se toliko pozivaju-covjek se sad prevrce u grobu)...Pašalić ,Zimić,Bajić :lol: :lol: pa jesu li to igraci ili retardi :lol: :lol: kakvi panjevi i antitalenti :oops: :oops:
nemoras vrijeđat prika...

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 30 okt 2009, 21:47

Kevin je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ma Bosna cirkus od ekipe.Ova seljadurija iz Širokog ih ponižavaju kako hoce i još im usput nabijaju komplekse godinama.Eh šta bi od nekada evropskog prvaka :oops: :oops: Dohakat ce Bosni kriminalni likovi poput Imamovića i Konakovića.Šatro PR kluba Danko niđe veze-momak parazitira u klubu na ocevo ime,Zetra prazna zjapi,astosfera ko u grobu,otjerali ih iz Skenderije ko posljednje muhadžire (Kindžetovog doma,na kojeg se toliko pozivaju-covjek se sad prevrce u grobu)...Pašalić ,Zimić,Bajić :lol: :lol: pa jesu li to igraci ili retardi :lol: :lol: kakvi panjevi i antitalenti :oops: :oops:
Nemoj za boraviti Kojadinovića, Sarajliju, Ćeškovića ko ih samo sakupi ovakve ccc
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

fanbosna
Kontakt:

Post Postao/la fanbosna » 30 okt 2009, 21:55

to je strategija dovodjenja igraca tipa bajica ,ceskovica i njima slicnih...pa ja sam na ulici bolje igrace vidio...ak u u sarajevu i bosni nema mladih i talentovanih igraca koji su sad vec sigurno bolji od ovih sto igraju u bosni onda il sam ja lud il su oni..pa ovo je sramota...kako vise niko u bosni nece da skonta da moramo proizvodit igrace,pravit igrace...to je tezak put al je to ispravni put...a ne svake godine gledat isto sranje...malo dobro igraju malo lose i sve to na kraju bude neki prosjek...zasto su doveli kojadinovica pa zar nemam nekog mladog igraca da pruzimo sansu...pa taj kojadinovic nema kluba mjesecima a sad odjednom u bosni...pa jb takav klub...gdje ta sarajevska skola kosarke...sramotaaa....svi vi koji radite u bosni ste totalni idioti...pa onaj zimic pet godina nije napredovao ni 2%...kako je to moguce..sta vi radite na treninzima...dosad bi slona naucio da igras kosarke...treba nam jos igraca kao sto je sehovic iz nase skole...talentovan,vrijedan i voli ovaj klub...
jedna si jedina....nasa bosna

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 30 okt 2009, 21:56

alenpitar je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Nemoj za boraviti Kojadinovića, Sarajliju, Ćeškovića ko ih samo sakupi ovakve ccc
bosna loša drama :!: samo mi je drago što nije bilo nijednog incidenta da pokažemo nacjonalistima iz širokog da smo za njih gospoda,građani :!: široki zasluženo dobio :!:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 okt 2009, 21:59

Kevin je napisao/la:
Šta si ti vidio da vrijeđam?' zasmetalo ti ovo Seljadurija,jel? a ne smeta ti što sam ostatak post kompletan posvetio vrijeđanju Bosne,jelde...Samo reaguješ kada se tvoj prozove,a ustvari Široki jeste seljacka ekipa,sam Široki je selo za Sarajevo i tom kontekstu sam mislio ovo Seljadurija.Plus što je to mržnjom zatrovana sredina u kojoj nema mjesta za ne-Katolike (nikad niko od srba,bošnjaka,crnogoraca,slovenaca i ostalih u toj sredini nije zaigrao.Te klubove ( i NK i KK) vode ratni generali koji imaju svoje ideologiju,svoju politiku i svoj odabir igraca.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 okt 2009, 22:04

Mandrak je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Šta si ti vidio da vrijeđam?' zasmetalo ti ovo Seljadurija,jel? a ne smeta ti što sam ostatak post kompletan posvetio vrijeđanju Bosne,jelde...Samo reaguješ kada se tvoj prozove,a ustvari Široki jeste seljacka ekipa,sam Široki je selo za Sarajevo i tom kontekstu sam mislio ovo Seljadurija.Plus što je to mržnjom zatrovana sredina u kojoj nema mjesta za ne-Katolike (nikad niko od srba,bošnjaka,crnogoraca,slovenaca i ostalih u toj sredini nije zaigrao.Te klubove ( i NK i KK) vode ratni generali koji imaju svoje ideologiju,svoju politiku i svoj odabir igraca.

samo kazem da nemoras vrijeđat..ali eto ako te to zadovoljava ok..
igrali su i muslimani i srbi...za KK...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 30 okt 2009, 22:04

Mandrak je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
u potpunosti si upravu :!: mi smo gospoda za njih da se njima ono sve desilo u sarajevu igrači kk bosna nebi smjeli izaći na parket kamoli pobjediti :!:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 30 okt 2009, 22:13

Kakav uzas,kakvi smo mi lavori pa to je za nepovjerovati

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 11 gostiju.