Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
spaha je uvijek svoj nedostatak kvaliteta nadomjestio agresivnoscu zato nekad djeluje ko krkan a zapravo nije
Ma spaha je igračina, sam drži odbranu, tek kad se oprosti vidićemo kolko će škripit odbrana bez njega, plus što je sjajan kod iznošenja lopte. Nije džaba Barba njemu dao trakusergejbarba je napisao/la:spaha je uvijek svoj nedostatak kvaliteta nadomjestio agresivnoscu zato nekad djeluje ko krkan a zapravo nije

A lubomorne duše mogu da mu ....
- sagitarius
- Kontakt:
Govoris "cica mica gotova prica" a svako malo dodas neki post, ulijevas ulje na vatru, nisi bardo nimalo laveVirtu4l je napisao/la:Ja imam svoje mišljenje, vi imate svoje. Ja vaše ne mogu promijeniti (niti želim), kao ni vi moje. Čiča miča gotova priča.

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Njemu je traku dao Meho Kodro, pod pritiskom naravno, a ne Barba. Barba je traku dao čovjeku koji je zaslužuje, ali ublehaški savez sa Dominkovićem na čelu je kasnije traku dao svom vjernom vojniku.stokton je napisao/la:Nije džaba Barba njemu dao traku
Kad me neko citira, red je da odgovorim.sagitarius je napisao/la:Govoris "cica mica gotova prica" a svako malo dodas neki post, ulijevas ulje na vatru, nisi bardo nimalo lave
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haha, nadam se da ovaj Virtual trolla, jer pisati ovakve gluposti ne moze ni Nedimko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne trolam, ozbiljan sam. Kad se zezam ili trolam, obično ubacim smajli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i ja se sjećam da je Miske bio kapiten, pa da su kasnije nešto promjenili i dali Spahi pa Miske otišo iz repke pa ga moljakali i vratio se, sve poslije je historija
Iskreno niko drugi i nema harizmu da bude kapiten osim Emira, ja vala ne mogu zamisliti da Džeko,Pjanić ili neko dr. bude kapiten jednostavno nemaju ono nešto

Iskreno niko drugi i nema harizmu da bude kapiten osim Emira, ja vala ne mogu zamisliti da Džeko,Pjanić ili neko dr. bude kapiten jednostavno nemaju ono nešto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
posle spahe kapiten je lulic
Ma jok,nego Seo.Al nemaju njegovu velicinu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Naravno. Miske nije bio podoban za kapitena, jer ga je zanimao samo teren, a ovaj je imao odličan background, pa su Iljo i drugovi uzeli stvar u svoje ruke.legenda reala je napisao/la:Pa i ja se sjećam da je Miske bio kapiten, pa da su kasnije nešto promjenili i dali Spahi pa Miske otišo iz repke pa ga moljakali i vratio se, sve poslije je historija
Poslije Spahe će kapiten biti Džeko, logično, a onda... nadam se Kolašinac.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E neka sam i ovo vidio. Kontam ajde ne vole ljudi Dzeku, Vrsajevica, ovog-onog, ali Spahica
Pregledao sam sinoc onu emisiju sa njim sto je bila na Pinku. Emir ostao pri svome i svoj privatni zivot opet nije otkrio. Al najjace mi je bilo kad su usli u teretanu na stadionu, a Emir kaze "nisam ja od ovih sprava, ne znam ni cemu pola njih sluzi"
Sto se tice buduceg kapitena, to je definitivno Dzeko.

Pregledao sam sinoc onu emisiju sa njim sto je bila na Pinku. Emir ostao pri svome i svoj privatni zivot opet nije otkrio. Al najjace mi je bilo kad su usli u teretanu na stadionu, a Emir kaze "nisam ja od ovih sprava, ne znam ni cemu pola njih sluzi"

Sto se tice buduceg kapitena, to je definitivno Dzeko.
-
- Kontakt:
sumnjam da ce biti dzeko nema on autoritet zbog raskalasenog privatnog zivota
- legenda reala
- Kontakt:
pa nema ko drugi, ali mlad je i neće mu dati trakuharishp je napisao/la:Ma jok,nego Seo.Al nemaju njegovu velicinu.

Jedino pod Misketom kao kapitenom su svi držali ruku na srcu tokom intoniranja himneVirtu4l je napisao/la:Naravno. Miske nije bio podoban za kapitena, jer ga je zanimao samo teren, a ovaj je imao odličan background, pa su Iljo i drugovi uzeli stvar u svoje ruke.
Poslije Spahe će kapiten biti Džeko, logično, a onda... nadam se Kolašinac.

ja se nadam de će Kolašinac odma biti, i on je još jedan rođeni kapiten
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa što mu je nisu odmah dali? Nego su ponizili našeg najboljeg igrača i zamalo nismo ostali bez njega.legenda reala je napisao/la:ali opet mislim da Iljo i co nisu pogriješili jednostavno Emir je rođeni kapiten
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu se upustio u zestoku raspravu
Ima tu svega, Spaha je takav kakav jeste, i sigurno da su se desavala neke stvari koje mu ne idu na cast i koje mu se ne uklapaju u ulogu kapitena i vodje, medjutim tesko je tako dugo biti u reprezentaciji i ostati "cist".

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- legenda reala
- Kontakt:
Pa valjda se nisu pitali, Barba ili tadašnji selektor su dali Misketu i nakon nekoliko utakmica su oduzeli je i dali Spahi, onda je Miske odustao tad je igrao za Nurnberg pa Meho i Bola išli molili da se vrati pa su i oni napustili kormilo, došo Ćiro i Miske se vratio a traka ostala kod EmiraVirtu4l je napisao/la:Pa što mu je nisu odmah dali? Nego su ponizili našeg najboljeg igrača i zamalo nismo ostali bez njega.legenda reala je napisao/la:ali opet mislim da Iljo i co nisu pogriješili jednostavno Emir je rođeni kapiten

Spahic nije bio u ekipi kad je Miske dobio kapitensku traku. Misimovic je prvi put bio kapiten u Oslu protiv Norveske, kad su skoro svi glavni igraci osim njega bojkotovali, zato je bio kapiten. Bio je kapiten do kraja kvalifikacija, i onda je Spahic preuzeo kad su se vratili on, Hasagic, Bajramovic i tako dalje. Spaha je rodjeni kapiten. Misimovicu svaka cast, ali on nije lider.
Kad se Spaha povuce, traka ide Dzeki i to je to.
Ali pazi Cartman, kad niko nije htio igrati igrao je Miske. Predvodio je mahom novopecene reprezentativce i vodio ih golovima i asistencijama do nekih od najvecih pobjeda koje je reprezentacija ikada ostvarila. Stvari su lijepo funkcionisale za vrijeme Misketove "kapitenske ere". Ima jos faktora koji govore da Miske treba biti kapiten, a ima i Spaha svoje argumente. Kako god...Cartman je napisao/la:Spahic nije bio u ekipi kad je Miske dobio kapitensku traku. Misimovic je prvi put bio kapiten u Oslu protiv Norveske, kad su skoro svi glavni igraci osim njega bojkotovali, zato je bio kapiten. Bio je kapiten do kraja kvalifikacija, i onda je Spahic preuzeo kad su se vratili on, Hasagic, Bajramovic i tako dalje. Spaha je rodjeni kapiten. Misimovicu svaka cast, ali on nije lider.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Neki su pljuvali Misimovica sto je igrao u to vrijeme, a neki hvalili. Prosla je ova reprezentacija kroz svasta nesto, sad zvuci nevjerovatna ta prica o bojkotu, ali nije to bilo tako davno. Vazno je da smo sad na SP-u i da je Spahic odlican kapiten.Sabinho je napisao/la:Ali pazi Cartman, kad niko nije htio igrati igrao je Miske. Predvodio je mahom novopecene reprezentativce i vodio ih golovima i asistencijama do nekih od najvecih pobjeda koje je reprezentacija ikada ostvarila. Stvari su lijepo funkcionisale za vrijeme Misketove "kapitenske ere". Ima jos faktora koji govore da Miske treba biti kapiten, a ima i Spaha svoje argumente. Kako god...Cartman je napisao/la:Spahic nije bio u ekipi kad je Miske dobio kapitensku traku. Misimovic je prvi put bio kapiten u Oslu protiv Norveske, kad su skoro svi glavni igraci osim njega bojkotovali, zato je bio kapiten. Bio je kapiten do kraja kvalifikacija, i onda je Spahic preuzeo kad su se vratili on, Hasagic, Bajramovic i tako dalje. Spaha je rodjeni kapiten. Misimovicu svaka cast, ali on nije lider.
- legenda reala
- Kontakt:
a nije ni Džeko vala lider
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, legendarnadruga, Proximic i 37 gostiju.