Ako je istina ovo, posudba od 5 mil€ je pravo dobra, zapravo 15 € je odlična cijena. Kada uzmeš u obzir da za malog Dabru Cibalia ne može dobiti ni 2 mil. onda je jako dobro, a vjeruj da nije ni duplo bolji igrač od Dabre, a da vrijedi 7 puta više, to je klasični marketing, od njega ja nista ne očekujem, bilo je takvih igrača i uvjek će ih biti, samo neki dobiju priliku i imaju sreće do Mamića. Evo primjer Antolovića, neke noofce su davali i Englezi, on otišao u Legiju pa završio u Željezničaru, da je otišao u Dinamo kada su ga zvali već bi bio bar 3 vratar Repreznetacije, sjeba o se za 200 milja, Dinamo je davao 800 000, a Legija 1 mil. i to je presudilo, karijera mu je pad žešći, a tek dolaze najbolje godine. Reprezentacije je sve, koliko god , reprezentativni igrač je uvjek na cijeni, bio spreman ili ne, kako kaže dragi nam izbornik.SiamoNoi je napisao/la:Upravo napisao na Milanovoj temi...posudba pa otkup.Kako da ne.Kad je još našmrkani pristao na tako nešto...England je napisao/la:Tek je postao Vatreni, a slavni klub već dolazi po njega?!
Nakon što je ove sezone debitirao u HNL-u, Ligi prvaka, te ovoga tjedna za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, 16-godišnji nogometaš Dinama Alen Halilović postao je meta europskih velikana.
Talijanski novinar Alfredo Pedulla otkrio je za SportItaliju da je Milan spreman izdvojiti 15 milijuna eura za najmlađeg debitanta u povijesti Vatrenih koji će idućeg tjedna napuniti 17 godina.
Rossoneri bi ponudili Dinamu pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu i dodatnih 10 milijuna koliko iznosi Halilovićeva navodna otkupna klauzula.
Ima li istine u tome ili ne otkrit će naredni tjedni, no nakon sjajne predstave u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u Ženevi, gdje se umalo upisao u strijelce u posljednjim minutama utakmice, pred Dinamom je težak zadatak da zadrži po tko zna kojeg u nizu hrvatskog nogometnog 'dragulja'.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Glavi je rizik dat tako igrača na posudbu.Ako iskeširaju 15-ak m odmah onda će ga vjerojatno i prodat.Ali sumnjam da će Milan tolike novce za Halilovića dat.A kaj se tiče njega samog može bit strašan igrač,ali nikad ne znaš...nije nit čist u glavi koliko mi se čini,a i kad se u počecima seniorske karijere moraš "razvijat" pod Jurčićem... 

Znaš ti da je njegov stari dok je igrao za Osijek ukrao auto , pa je jedan mladi igrač koji je bio sa njim ozlijedio ruku u potjeri, osušila mu se ruka te je završio karijeru. Tako da priči da je tanak u glavi stoji. Stara navijačka kaže...jurčiću jurčiću u ženu ti svršit ću.SiamoNoi je napisao/la:Glavi je rizik dat tako igrača na posudbu.Ako iskeširaju 15-ak m odmah onda će ga vjerojatno i prodat.Ali sumnjam da će Milan tolike novce za Halilovića dat.A kaj se tiče njega samog može bit strašan igrač,ali nikad ne znaš...nije nit čist u glavi koliko mi se čini,a i kad se u počecima seniorske karijere moraš "razvijat" pod Jurčićem...
Milan nije Inter da se razbacuje sa kešom. Alen je veliki talenat no ne vjerujem da je iko osim Šeikova voljan dati tolike pare za nedokazanog igrača. Za 2-3 godine može vrijediti 20-tak miliona, što da ne.
Nije Maminho lud
Nije Maminho lud

- badblueboylivno
- Kontakt:
Jača preko 10 miliona. Ko će dati toliki keš za tako mladog igrača
Mateo je stariji bio.

Da, naravno kada prodaš kadeta za veliku lovu to se zove posao, minimalna ulaganja, maksimalni profit, neka proda Halilovića za 15 mil.i on je još 3 sezone prvak, lagano. A tu ima i +12 od Lokomotive, to je HNL.badblueboylivno je napisao/la:Prodat će ga čim dođe malo jača ponuda.
Pa ima i od Hajduka +12 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Uvaljat će ga da mu netko ponudi i upola manje, dobiti 7-8 milja za dječaka koji nije odigrao pravu seniorsku utakmicu niti išta napravio u toj kategoriji je svemirski posao.
Kovačić je praktički igrao dvije pune seniorske sezone tako da ih ne možeš usporediti... eventualno za dvije sezone.
Kovačić je praktički igrao dvije pune seniorske sezone tako da ih ne možeš usporediti... eventualno za dvije sezone.
Hayley <3
To je za mene glup posao do bola. Imaš takvog potencijala i ti bi da ode za 7-8 miliona ?
Momak je dobio poziv u Hrvatsku repku, u HNL može igrati na visokom nivou, to je pokazao u ono malo utakmice što je ulazio gdje se igrao sa protivnicima. Igrao je i LP. Dinamo će najvjerovatnije opet u LP, i eto prilike da se Alen ugura u početnih 11. Samim tim će mu se cijena urnebesno dignuti.
Sigurno će Mamić dati 17 godišnjaku veliki ugovor, nije lud. Ako je prodavao polovnjake tipa Vida, Čale, Pokrivač za par miliona onda sam siguran da će Alen otići za 15-20 miliona za 2 sezone.
Momak je dobio poziv u Hrvatsku repku, u HNL može igrati na visokom nivou, to je pokazao u ono malo utakmice što je ulazio gdje se igrao sa protivnicima. Igrao je i LP. Dinamo će najvjerovatnije opet u LP, i eto prilike da se Alen ugura u početnih 11. Samim tim će mu se cijena urnebesno dignuti.
Sigurno će Mamić dati 17 godišnjaku veliki ugovor, nije lud. Ako je prodavao polovnjake tipa Vida, Čale, Pokrivač za par miliona onda sam siguran da će Alen otići za 15-20 miliona za 2 sezone.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima potencijal. Zasad samo to. Seniorsku utakmicu na visokoj razini - nema. Odličnu ili jako dobru utakmicu u seniorskoj konkurenciji - nema. Ima taj jedan gol protiv Slavena (ako se dobro sjećam) i to je to, više je se proslavio sramotnim dajvom protiv Zagreba.
Ako dođe ponuda od 7-8 milja u sljedećih pola godine-godinu, on ide sigurno.
Ako dođe ponuda od 7-8 milja u sljedećih pola godine-godinu, on ide sigurno.
Hayley <3
Pinto, igrac Rio Avea, na posudbi u Cluju novi je igrac Dinama. Inace radi se o desnom beku. Znaci li to prodaja Vrsaljka 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ivo Pinto je dobar igrač, za ovo se znalo ima 3 dana samo se držalo u tajnosti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nebi bilo zgoreg uvesti neku zabranu inozemnih transfera prije nego li igrac napuni barem 20 godina. Mislim na visem nivou, od strane UEFA-e, da zastiti interese manjih klubova, a samim time i da se menadzeri ne domognu para zbog naivne djece.
mah bolan, maminjo jedva ceka da neko posalje kakvu lijepu ponudu, ja ne znam samo po cemu se halilovic iskazao osim sto je izvikan... evo bas juce gledam ovaj snimak svi mu se dive klanjaju vamo tamo (pogledajte commente) a decko nigdje vezeSignore je napisao/la:Nebi bilo zgoreg uvesti neku zabranu inozemnih transfera prije nego li igrac napuni barem 20 godina. Mislim na visem nivou, od strane UEFA-e, da zastiti interese manjih klubova, a samim time i da se menadzeri ne domognu para zbog naivne djece.

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Inace, Perica je jako blizu Dinama. Ako ga se dovede mozda ce ici u Lokomoticu, ali postoji opcija da ostane u Dinamu.
EDIT:Trichovski (makedonac) isto tako. Gomilaju se napadaci. Ocigledno je da ce klub napustiti Krle, Rukavina i Beqiraj. Hvala Bogu dragom vise
EDIT:Trichovski (makedonac) isto tako. Gomilaju se napadaci. Ocigledno je da ce klub napustiti Krle, Rukavina i Beqiraj. Hvala Bogu dragom vise

Dobra je ovo momcad, jos da je dobar trener tu 

Ja se slazem s tim da je on izvikan. Momak sigurno ima talent, ali nije igrac kako se prica. On jos moze napredovati, ali mora igrati u seniorima, jer je lako bilo bacati djecu po zemlji. Mora moc odigrat 90 minuta i onako umoran u 90. driblat ko lud, a ne uci u 80. i onda neku umornu obranu valjat. U juniorima je to bilo lako, jer je igrao s djecom koja imaju iskustva kao i on, a on je malo zreliji od njih i tu je bila njegova prednost. U seniorima igraju ljudi, a ne djeca i ti ljudi ce ga pojest ako ne stekne naviku igranja protiv njih. On je sitan i uvijek ce ostati takav, zato je potrebno da igra sto vise, a u ovom Dinamu koji trazi rezultat u Europi nece se bas naigrati. Ulazit ce pred kraj da dobije na cijeni i nista vise. Mozda ce igrat i od prve, ali ce sve to biti samo marketing za prodaju. Da ga se barem nije vinulo u zvijezde i da odigra sezonu u Lokomotivi gdje bi bio standardan. Stekao bi veliko iskustvo. Kramaric je savrsen primjer kako je u omladincima lako, dodjes u seniore, bace te u zvijezde i od tebe nema nista. Cak ne zelis ni na posudbu, jer je to ponizenje, radije ce sjediti na tribini. Onda mu dodje iz guzice u glavu, ode u Lokomotivu, stekne kontinuitet igranja i postane igracom.delko je napisao/la:
mah bolan, maminjo jedva ceka da neko posalje kakvu lijepu ponudu, ja ne znam samo po cemu se halilovic iskazao osim sto je izvikan... evo bas juce gledam ovaj snimak svi mu se dive klanjaju vamo tamo (pogledajte commente) a decko nigdje vezeovo sta je on ovdje napravio je mogao bilo ko uradit
jest imao je koji fin go i to je to, no da pokazuje toliki talenat za koji se prica - ja ga stvarno ne vidjeh
) na kraju krajeva da je toliko dobar igrao bi ponekad otpocetka, lomio utakmice i sl. a on dobija samo bezvezne minute da bi mu rasla cijena, maminjo to zna i zato ce ga prodat cim prije
dok jos moze izvuci bilo sta
![]()
I da sad dodje ponuda za njega od 15 milijuna ja bi prihvatio bez razmisljanja, jer stvarno ne vjerujem da ce Dinamo ikad moci dobiti vise za njega. Jos ako prodje koja godina moze i da mu padne cijena.
I nek je 15 milijuna, ja ga ne bi prodavao.
Zasto? Koja je potreba. Pa s Kovacicem je Dinamo zaradio masu para. Koja je svrha kluba ako ce svoje talente i igrace prodavati od 16-18 godina?
Pa da je ne znam koliko milijuna. Da je Kovacic ostao, pa s njim jos Ademi i za koju godinu Halil, pa to bi bila jedna od strasnih kombinacija za buducnost. To je okosnica momcadi. Lako za krila, obranu, ali na veznom redu lezi veci teret.
Zato Alena ni u kom slucaju prodati jer Dinamo mora graditi buducnost na tom momku i da tu ostane jos cca 5-6 godina. Ali s Mamicem na celu tesko, jako tesko.
Zasto? Koja je potreba. Pa s Kovacicem je Dinamo zaradio masu para. Koja je svrha kluba ako ce svoje talente i igrace prodavati od 16-18 godina?
Pa da je ne znam koliko milijuna. Da je Kovacic ostao, pa s njim jos Ademi i za koju godinu Halil, pa to bi bila jedna od strasnih kombinacija za buducnost. To je okosnica momcadi. Lako za krila, obranu, ali na veznom redu lezi veci teret.
Zato Alena ni u kom slucaju prodati jer Dinamo mora graditi buducnost na tom momku i da tu ostane jos cca 5-6 godina. Ali s Mamicem na celu tesko, jako tesko.
Ovaj lik je ozenio kcerku ocevog kuma. Mislim da ce ga zena dodatno pritisnuti kad cuje da je Zagreb u opcijiLillard je napisao/la:Inace, Perica je jako blizu Dinama. Ako ga se dovede mozda ce ici u Lokomoticu, ali postoji opcija da ostane u Dinamu.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.