haj ti budi host, slab mi netDaRtAnJaN je napisao/la:hocu ja, napravi room i javi!CeMa je napisao/la:ako nece on, hoce neko friendly
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
soba CeMa, pass kajmak 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
izvinjavam se, moram da jedem pa cu ja napraviti sobu, napisat cu na forumu sobu i pwCeMa je napisao/la:soba CeMa, pass kajmak
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
e ebiga ti, ko ce te cekat, moram i ja ic *uzitDaRtAnJaN je napisao/la:izvinjavam se, moram da jedem pa cu ja napraviti sobu, napisat cu na forumu sobu i pwCeMa je napisao/la:soba CeMa, pass kajmak
pravi igracu ja !DaRtAnJaN je napisao/la:izvinjavam se, moram da jedem pa cu ja napraviti sobu, napisat cu na forumu sobu i pwCeMa je napisao/la:soba CeMa, pass kajmak
eu2 , CeMa, kajmakcaNYOn je napisao/la:pravi igracu ja !DaRtAnJaN je napisao/la:izvinjavam se, moram da jedem pa cu ja napraviti sobu, napisat cu na forumu sobu i pwCeMa je napisao/la:soba CeMa, pass kajmak
e ovako..
ja odustajem od lige, ne zato sto mi je mrsko igrat, naprotiv, jako mi se igra, ali nemam zivaca za ovo..razlog: u svakoj tekmi me izbaci, valjda mi slab net...evo sad sam igrao protiv canyona, i izbaci me oko 35-te min....necu dzaba da se zivciram, a i necu da vama stvaram probleme, tako da....aBd, do sljedece sezone cu poboljsati net, pa cu igrati (ako mi dozvolite)..eto toliko od mene...sretno svima u sezoni i nek pobijedi najbolji
ja odustajem od lige, ne zato sto mi je mrsko igrat, naprotiv, jako mi se igra, ali nemam zivaca za ovo..razlog: u svakoj tekmi me izbaci, valjda mi slab net...evo sad sam igrao protiv canyona, i izbaci me oko 35-te min....necu dzaba da se zivciram, a i necu da vama stvaram probleme, tako da....aBd, do sljedece sezone cu poboljsati net, pa cu igrati (ako mi dozvolite)..eto toliko od mene...sretno svima u sezoni i nek pobijedi najbolji
- samir_tm87
- Kontakt:
nek neko javi onom krejziju da upada 
Imal te sad da igramo ligaškusamir_tm87 je napisao/la:nek neko javi onom krejziju da upada
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
jasko_juve
- Kontakt:
imal koga za prijateljsku???a jel moram pisati tamo u sluzbenoj temi da je ovaj cema odustao od lige,il???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haj hocu ja pravijasko_juve je napisao/la:imal koga za prijateljsku???a jel moram pisati tamo u sluzbenoj temi da je ovaj cema odustao od lige,il???
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..sunce
nemoj dzaba..nece da udje na server..
nemoj dzaba..nece da udje na server..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Polako ljudi sta odma odustajete nije ni liga pocela

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Gazda shupak sabotira ligu!apocalyps je napisao/la: meni i juventus0244 je iskljucen net cimeri smo, gazda majmun zaboravio uplatitisutra bi trebali dobiti net, pa cemo nas dvojica to odigrati, nemojte se bojati mi smo LJUDI
![]()
![]()
![]()
Hoćete li večeras imati internet da znam hoću li se kući ranije vratiti ili ne?
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Savez napolje !Emir_ZENICA je napisao/la:ja im gazdaTo namjerno samo da ih kaznimo
100% sportski i krajnje opušten potpis
PRIJEDLOG:
E decki u slucaju da se ne odigra vecina utakmica ovog prvog kola kako je predvidjeno i prema pravilima,,najbolje bi bilo da se fino ukine ova sezona i da se napravi od nas redovnih 10-12 forumasa liga do toliko klubova pa igramo domace i uzvratne utakmice uz kup,,pred kraj odigra se playof prvih 6 i to je to kola redovna igra redovna pozz!!!
Forzza!!!
E decki u slucaju da se ne odigra vecina utakmica ovog prvog kola kako je predvidjeno i prema pravilima,,najbolje bi bilo da se fino ukine ova sezona i da se napravi od nas redovnih 10-12 forumasa liga do toliko klubova pa igramo domace i uzvratne utakmice uz kup,,pred kraj odigra se playof prvih 6 i to je to kola redovna igra redovna pozz!!!
Forzza!!!
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
hocu ja, aj kreiraj da odigramo jednu pa u grad maloDaRtAnJaN je napisao/la:hoce neko prijateljsku?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.