Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
pa jel večeras išta prenose???
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-18" onclick="window.open(this.href);return false;
arena
arena
1946
Ovaj Everton dok se dozove, gol ce primiti.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
S ovim zutim ce ga odma ogranicit jbg
Sudija kod ociju slijepHead je napisao/la:A daj, ne mozes mu za ovo dati zuti.

jao..mogo je i crveni...ocito mali trazi sejtana 

Mozes li odigrat 20 minuta bez kartona...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ono zutog kartona vidjelo nije. To sto ga je dobio je drugi par cipela.exbabilon je napisao/la:Mozes li odigrat 20 minuta bez kartona...

Besic dosad najbolji u Evertonu 

Nerminovic je napisao/la:James BondJackTheStripper je napisao/la:
jel mu babo Bosnjak ili Kurd![]()
S babom...
Losa im je sredina veceras skroz. Ni Barkley ni Barry se proslavili nisu. Bas lose izgleda Everton. Ja ne znam jel sredina jednu jedinu dobru loptu napadu poslala.Clutch je napisao/la:Loše igra noćas..
Definitivno je bolji u reprezentaciji. Veceras je usporio svaku akciju u kojoj je ucestvovao i kad treba ici brzo prema naprijed stane i trazi najblizeg igraca da preda loptu. Fali mu samopouzdanja i treba vise da radi ne predaji lopte jer je u tom segmentu tanak i spor. Defanzivno nije los ali moze mnogo bolje, to svi znamo.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Slazem se sa svime sto si rekao.lolcina je napisao/la:Definitivno je bolji u reprezentaciji. Veceras je usporio svaku akciju u kojoj je ucestvovao i kad treba ici brzo prema naprijed stane i trazi najblizeg igraca da preda loptu. Fali mu samopouzdanja i treba vise da radi ne predaji lopte jer je u tom segmentu tanak i spor. Defanzivno nije los ali moze mnogo bolje, to svi znamo.
nije los ali nije za prvog tima 

Odlican i danas. 

Gledao sam 2. poluvrijeme, Muhammed nista posebno, kao i cijeli tim Evertona... tako da se ne moze reci da nije za prvog tima, jer niti jedan drugi igrac nije odskakao nesto.
Mislim da Everton jos uvijek pronalazi pravu formu i seriju dobrih rezultata da bi leprsavije poceli i igrati...ipak su imali nekoliko izuzetno teskih utakmica na pocetku ove sezone, sada slijedi nesto laksi raspored i mislim da ce napokon poceti dobro igrati i osvajati bodove u PL.
Muhammedu ce trebati jos koji mjesec da se navikne na englesku ligu, a bice jos bolji kada se opusti i bude jos samouvjereniji, ipak je on tu novi.
Mislim da Everton jos uvijek pronalazi pravu formu i seriju dobrih rezultata da bi leprsavije poceli i igrati...ipak su imali nekoliko izuzetno teskih utakmica na pocetku ove sezone, sada slijedi nesto laksi raspored i mislim da ce napokon poceti dobro igrati i osvajati bodove u PL.
Muhammedu ce trebati jos koji mjesec da se navikne na englesku ligu, a bice jos bolji kada se opusti i bude jos samouvjereniji, ipak je on tu novi.
Lako je njemu kod papeta igrati ,nema taktike , nema nikakvih instrukcija,trci i radi sta hoces 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.