Jel unprotected taj pik?JHam je napisao/la:Zato mi imamo njihov pikKobe Bryant je napisao/la:Sto je najtuznije nemaju picka za 2014 , samo od Sacramenta i to 2 rundu
New York Knicks
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Jeste.NEZALAGANJE je napisao/la:Jel unprotected taj pik?JHam je napisao/la:Zato mi imamo njihov pikKobe Bryant je napisao/la:Sto je najtuznije nemaju picka za 2014 , samo od Sacramenta i to 2 rundu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako NYK kojim cudom nasatvi ovako,mogli bi vi dobiti zvijezdu koja treba vasem timu...JHam je napisao/la: Jeste.
Mogli bi i osvojiti ove godine, i dobiti Wigginsa recimoNEZALAGANJE je napisao/la:Ako NYK kojim cudom nasatvi ovako,mogli bi vi dobiti zvijezdu koja treba vasem timu...JHam je napisao/la: Jeste.

Kako smo mi smješna organizacija. Sinoć Shump održa lekciju Melu na klupi zbog toga što ostavlja Andersona otvorenog i nakon toga SHUMP NIJE ULAZIO.
http://nypost.com/2013/12/02/shumpert-m ... -the-door/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Shump majstore!
http://nypost.com/2013/12/02/shumpert-m ... -the-door/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Shump majstore!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Naravno da jeste, samo je potreban neko ko ima damu da mu kaže da igra odbranu u nekim trenucima.
Franchise player napominje druge da igraju odbranu,a ne neko njega.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U ovoj situaciji gdje mu Shump 'pametuje',nije uopste kriv Melo,vec Bargnani,koji je trebao preuzeti Andersona,a ne povuci se u reket,a Shump je ostao u bloku i nije mogao stici,pa je mislio da je Melo tek tako pustio covjeka...Carlo je napisao/la:Naravno da jeste, samo je potreban neko ko ima damu da mu kaže da igra odbranu u nekim trenucima.
To je rekao i Frazier. Mada opet kažem, naša organizacija je tako kritična da nakon ovoga Shump će biti trejdovan za 2nd round pick.NEZALAGANJE je napisao/la:U ovoj situaciji gdje mu Shump 'pametuje',nije uopste kriv Melo,vec Bargnani,koji je trebao preuzeti Andersona,a ne povuci se u reket,a Shump je ostao u bloku i nije mogao stici,pa je mislio da je Melo tek tako pustio covjeka...Carlo je napisao/la:Naravno da jeste, samo je potreban neko ko ima damu da mu kaže da igra odbranu u nekim trenucima.
Crnjak je što su i Melo i Bargnani dobro odigrali odbranu,Shump je kasnio s preuzimanjem.Jrue i Smith igraju pick,Andrea se ko centar vraća u reket(da je ostao na trici vjerovatno bi Pelicansi došli do laganog zakucavanja),Anderson dolazi u drugi block Holidayu,tu Melo dobro odradi preuzimanje,Shump se zaleti za svojim igračem i prekasno shvati da je Melo preuzeo.Onda pokuša izrotirat na Andersona,ali tada je već kasno.U suštini odlično odrađena akcija Pelicansa,malo slabija komunikacija u odbrani Knicksa ali ništa oko čega bi se prevelika buka trebala dizat.
@Carlo nisi me shvatio za Mela.Melo jeste franchise player i ko je Shumpert da njemu nešto prigovara?Zbog ovakvih stvari i nema hemije u ekipi.JR misli da je iznad svakog,pa izgleda i drugi odlučili pratit njegov primjer.Treba se znati neki red u ekipi.
Inače Barkley vam je prognozirao neulazak u playoff
@Carlo nisi me shvatio za Mela.Melo jeste franchise player i ko je Shumpert da njemu nešto prigovara?Zbog ovakvih stvari i nema hemije u ekipi.JR misli da je iznad svakog,pa izgleda i drugi odlučili pratit njegov primjer.Treba se znati neki red u ekipi.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisi uopste vidio dobro akciju...Melo i Bargnani su trebali preuzeti svoje ljude.Melo je to uradio, Andrea nije,a Shump je samo pokusao to popraviti,ali nije uspio zbog bloka...Kawhi je napisao/la:Crnjak je što su i Melo i Bargnani dobro odigrali odbranu,Shump je kasnio s preuzimanjem.Jrue i Smith igraju pick,Andrea se ko centar vraća u reket(da je ostao na trici vjerovatno bi Pelicansi došli do laganog zakucavanja),Anderson dolazi u drugi block Holidayu,tu Melo dobro odradi preuzimanje,Shump se zaleti za svojim igračem i prekasno shvati da je Melo preuzeo.Onda pokuša izrotirat na Andersona,ali tada je već kasno.U suštini odlično odrađena akcija Pelicansa,malo slabija komunikacija u odbrani Knicksa ali ništa oko čega bi se prevelika buka trebala dizat.
Evo gledam po deseti put.Ne vidim da je Andrea nešto više kriv od Shumpa i Mela.Melo je ostao na Holidayu kao i Shump što je ostavilo Andreu s dvojicom igrača.NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi uopste vidio dobro akciju...Melo i Bargnani su trebali preuzeti svoje ljude.Melo je to uradio, Andrea nije,a Shump je samo pokusao to popraviti,ali nije uspio zbog bloka...Kawhi je napisao/la:Crnjak je što su i Melo i Bargnani dobro odigrali odbranu,Shump je kasnio s preuzimanjem.Jrue i Smith igraju pick,Andrea se ko centar vraća u reket(da je ostao na trici vjerovatno bi Pelicansi došli do laganog zakucavanja),Anderson dolazi u drugi block Holidayu,tu Melo dobro odradi preuzimanje,Shump se zaleti za svojim igračem i prekasno shvati da je Melo preuzeo.Onda pokuša izrotirat na Andersona,ali tada je već kasno.U suštini odlično odrađena akcija Pelicansa,malo slabija komunikacija u odbrani Knicksa ali ništa oko čega bi se prevelika buka trebala dizat.
Što više gledam sve mi je veći problem ovaj igrač na Gordonu(jel ovo JR?)koji se nije pomakao centimetra iako je Jrue sa loptom otišao s lijeve na desnu stranu terena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ne mozes se povlaciti da branis reket(Andrea),ako je na perimetru Pick'n'Pop igrac.... Jason Smith sluzi samo kao bloker na Shumpa(sto je i uradio),a JR Smith cuva u korneru Gordona,a kosarkasko je pravilo da se nikada ne pomaze sa igraca koji stoji u korneru...Melo preuzeo Holidaya,kako je i trebao,jer je blok bio dobar...P.S.Da je Andrea rotirao kako treba,Shump bi samo pokupio Smitha koji mu je i napravio blok...Kawhi je napisao/la:Evo gledam po deseti put.Ne vidim da je Andrea nešto više kriv od Shumpa i Mela.Melo je ostao na Holidayu kao i Shump što je ostavilo Andreu s dvojicom igrača.NEZALAGANJE je napisao/la:Nisi uopste vidio dobro akciju...Melo i Bargnani su trebali preuzeti svoje ljude.Melo je to uradio, Andrea nije,a Shump je samo pokusao to popraviti,ali nije uspio zbog bloka...Kawhi je napisao/la:Crnjak je što su i Melo i Bargnani dobro odigrali odbranu,Shump je kasnio s preuzimanjem.Jrue i Smith igraju pick,Andrea se ko centar vraća u reket(da je ostao na trici vjerovatno bi Pelicansi došli do laganog zakucavanja),Anderson dolazi u drugi block Holidayu,tu Melo dobro odradi preuzimanje,Shump se zaleti za svojim igračem i prekasno shvati da je Melo preuzeo.Onda pokuša izrotirat na Andersona,ali tada je već kasno.U suštini odlično odrađena akcija Pelicansa,malo slabija komunikacija u odbrani Knicksa ali ništa oko čega bi se prevelika buka trebala dizat.
Što više gledam sve mi je veći problem ovaj igrač na Gordonu(jel ovo JR?)koji se nije pomakao centimetra iako je Jrue sa loptom otišao s lijeve na desnu stranu terena.
- invincible1921
- Kontakt:
ma dzaba i porazi i sve mislim da ova ekipa ima kvalitet za bar polufinale konf.Po meni samo treba nesto sto ce nas pkrenuti sa mrtve tacke,neka vrsta inekcije.Ja mislim da bi promjena trenera bila najbolja solucija
=\_1921_/=
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carmelo Anthony Says New York Knicks Are ‘Playing to Lose’.
http://www.slamonline.com/online/nba/20 ... g-to-lose/
http://www.slamonline.com/online/nba/20 ... g-to-lose/
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Eh sad. Ova utakmica protiv Netsa je ključna.
Poraz = Woodson odlazi ako je vjerovati NY Postu, mada oni su ko naš avaz što se tiče Knicksa.
Pobjeda = mogli bi okrenuti sezonu naopačke.
NY Post također izvještava da bi se Jeff Van Gundy mogao vratiti u Knickse, ali opet kažem to je NY Post i sumnjam da je tačno jer JVG bi teško uzeo ekipu na pola sezone i to bez trening kampa.
Poraz = Woodson odlazi ako je vjerovati NY Postu, mada oni su ko naš avaz što se tiče Knicksa.
NY Post također izvještava da bi se Jeff Van Gundy mogao vratiti u Knickse, ali opet kažem to je NY Post i sumnjam da je tačno jer JVG bi teško uzeo ekipu na pola sezone i to bez trening kampa.
Onda iz sve snage navijam za Netse i prizeljkujem 50ak Mirzinih poena. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- invincible1921
- Kontakt:
da nema neko slucajno starnicu gdje bi mogo kupit neku maicu knicksa ? 

=\_1921_/=
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pozlatile se riječi NY PostaCarlo je napisao/la:Eh sad. Ova utakmica protiv Netsa je ključna.

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.