Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Penallobile u svom fazonu. Da nema penala lik skoro pa ne bi postojao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako to da Var nije ponistio zadnji gol Lazia sinoc 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Dan nakon kojeg bi puno toga moglo biti jasnije.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakvi jasnije, prije da će doći do komplikacije. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Juventus jos i dobro sljaka s obzirom koliko nesrece sa povredama imaju na ionako tanak roster.
Ako je Milan imao nesrece i ogromnih problema sa izostancima ove sezone, onda je Juve sigurno u jos gorem belaju.
Ako je Milan imao nesrece i ogromnih problema sa izostancima ove sezone, onda je Juve sigurno u jos gorem belaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
kakav antifudbal poginuli dabogda
Italijani će biti retrogradni zauvijek. I ne govorim za igrače samo.
U ovako opuštenoj tekmi bez nekog rezultatskog naboja je sudija postigao da bude centralna figura. Kriterij ni njemu nije jasan, svira sto ne treba, ne svira sto treba. Ciste faule i akumulirane kartone ne daje, dopušta valjanja (onaj s razbijenim nosem ide do aut linije i pada na zemlju unutra samo da zaustavi igru), nevjerovatno. I onda produzi 2 minute. Milion faula, od 30 minute lopta nije 3 minute bila u terenu. Kakav mentalitet, svako kolo ovako, i Bologna isto radila.
Miretti inače odličan, najveći dragulj koji ce izaci iz skole Juventusa od Marchisia i Giovinca. On i Fagioli bi trebali biti sadašnjost i budućnost, a ne ono sto se radio prethodnih godina.
U ovako opuštenoj tekmi bez nekog rezultatskog naboja je sudija postigao da bude centralna figura. Kriterij ni njemu nije jasan, svira sto ne treba, ne svira sto treba. Ciste faule i akumulirane kartone ne daje, dopušta valjanja (onaj s razbijenim nosem ide do aut linije i pada na zemlju unutra samo da zaustavi igru), nevjerovatno. I onda produzi 2 minute. Milion faula, od 30 minute lopta nije 3 minute bila u terenu. Kakav mentalitet, svako kolo ovako, i Bologna isto radila.
Miretti inače odličan, najveći dragulj koji ce izaci iz skole Juventusa od Marchisia i Giovinca. On i Fagioli bi trebali biti sadašnjost i budućnost, a ne ono sto se radio prethodnih godina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kandidat za debila godine na forumu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juventus nije toliko zreo za remont koliko su izabrali lošeg trenera da taj remont predvodi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Auuuuuu kakav gol 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ovo je sramota za klub poput Juventusa, tragičan fudbal igraju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bonuci bolji napadac od Morate

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Joj lika, ubacuje stopera umjesto napadača protiv drugoligaša 

Ne očekujem ništa. Ali mislim da je sve moguće. Nakon ovakog zadnjeg tjedna, U Milanu su sigurno nabrijani do maxa, onako izvući 3 boda pa još konkurent prospe sve, adrenalin na vrhuncu. S druge strane, Inter je u žešćem kanalu, kiks protiv Udinesa je moguć, a pravno na kiks više nemaju. Radu je se pobrnio da olakša timu računicu, samo pobjede dolaze u obzir.

Nisam htio ovo potezati nakon utakmice jer sam Interista pa bi ispalo da sam neobjektivan, ali hvala što si primjetio. Onoliko cigančenja od jedne ekipe kojoj rezultat ništa ne znači još nisam vidio. Uglavnom ekipe koje igraju bez rezultatskog pritiska kad odigraju dobru utakmicu to baš bude nogomet koji s užitkom gledaš, no ne i u Seriji A, tu se mora doza cigančenja ispoštovati bez obzira na sve.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv Lazia je Milan potvrdio sada već izlizanu izjavu, da jednostavno igraju bolje protiv jačih. Kao i to da su bolji gost nego domaćin. Tome svjedoči 28 pobjeda na zadnjih 36 gostovanja.Imp je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:33Ne očekujem ništa. Ali mislim da je sve moguće. Nakon ovakog zadnjeg tjedna, U Milanu su sigurno nabrijani do maxa, onako izvući 3 boda pa još konkurent prospe sve, adrenalin na vrhuncu. S druge strane, Inter je u žešćem kanalu, kiks protiv Udinesa je moguć, a pravno na kiks više nemaju. Radu je se pobrnio da olakša timu računicu, samo pobjede dolaze u obzir.![]()
Eh, sad, Fiorentina je čudna ekipa, pregazi ih Udinese prije 3 dana, a danas to neće tek tako biti protiv Milana
Možda treba tražiti prednost Milana u tome što je ovo za Viole već 5. meč u zadnjih 14 dana. I što igraju pred 75000 navijača.
San Siro pun, kakva atmosfera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.