Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A lijepo je Piksi rekao - ja vam dovodim k..ve da ih je..te, a vi ih ženite 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Momak je ocigledno totalno skrenuo. Cudi me da se nije ni zblizio sa ostalim reprezentativcima pa bar zbog toga ostao da pruzi podrsku.
Mentalni patuljak godine. Zamisli preozbiljno shvatas sta pisu internet anonimusi
Jbt led javna si licnost, moras se nositi s tim. Ako ti smeta, zakljucaj drustvene medije, imaj samo prijatelje i porodicu, ljude koje poznajes.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 16:36Ovi jazavci što ga brane jer pazi, navijači mu upućuju loše komentare i uvrede na društvenim mrežama: uđite malo na te iste društvene mreže pa i medije i pogledajte šta navijači Brazila pišu za sve svoje igrače uključujući i mega zvijezde iz Reala i sl.
Lik je hladno priznao u svom ovom obracanju da bira utakmice

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko god je napisao kako je umislio da je Ramos, ga je bacio psihicki ambis.
Spahic98?
Spahic98?
- feniksptica
- Kontakt:
Srbijanska sluzba nam poturila ovu Anelovu da nam rasturi repku iznutra.
Sve je to dio Memoranduma SANU
Sve je to dio Memoranduma SANU
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Spahic98 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 11:29> – U novembru 2020. godine nije se odazvao selektoru Dušanu Bajeviću za mečeve protiv Irana, Nizozemske i Italije.
> – Negodovao je kod Faruka Hadžibegića, smatrajući da zaslužuje bolji tretman.
> – Prije godinu dana, kod novog selektora Mehe Kodre, nije se pojavio u Sarajevu, Fudbalski savez BiH se odlučio na suspenziju i disciplinski postupak protiv 24-godišnjeg reprezentativca.
> – Savo Milošević je strpljivo čekao da mu se Ahmedhodžić prvo javi na telefon, da bi ga nakon toga jedva nagovorio da se odazove reprezentaciji za ključnu utakmicu sa Ukrajinom, u okviru baraža Lige nacija.
> – Sada problem s njim ima i Sergej Barbarez.
![]()
![]()
![]()
![]()

joj seljackog skandala, kao da je izaso ispod cekica zeljka mitrovica
-
- Kontakt:
Jel se Anel zbog tebe oprostioBiHSportman je napisao/la: ↑08 sep 2024, 08:09Ne bi ga više pozvao u reprezentaciju da je Ramos, a ne Anel Ahmedhodžić.
Kakvi bi naslovi tamo bili

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Stvarno se cita forum.kempes je napisao/la: ↑11 sep 2024, 16:49Spahic98 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 11:29> – U novembru 2020. godine nije se odazvao selektoru Dušanu Bajeviću za mečeve protiv Irana, Nizozemske i Italije.
> – Negodovao je kod Faruka Hadžibegića, smatrajući da zaslužuje bolji tretman.
> – Prije godinu dana, kod novog selektora Mehe Kodre, nije se pojavio u Sarajevu, Fudbalski savez BiH se odlučio na suspenziju i disciplinski postupak protiv 24-godišnjeg reprezentativca.
> – Savo Milošević je strpljivo čekao da mu se Ahmedhodžić prvo javi na telefon, da bi ga nakon toga jedva nagovorio da se odazove reprezentaciji za ključnu utakmicu sa Ukrajinom, u okviru baraža Lige nacija.
> – Sada problem s njim ima i Sergej Barbarez.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A nema nikakvog smisla da se Ramos dovodi u istu recenicu sa njim. Pored razlike u kvalitetu je uvijek i ginuo i davao sve za repku.
Kamenjarke su najopasnija sorta guja otrovnica.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
5. Juni 2023:
Znaci Babo je bio OK prošle godine al sad od jednom ne valja?
BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 17:035. Juni 2023:

Hajmo se skupiti da mu kupimo Playstation i Iphone. Budi sretan da si imao sta jesti i gdje spavati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
A dobro po zapadnim vrijednostima pogotovo gdje je on odrasto sigurno da kad nrmas te neke stvari da te druga djeca smatraju siromašnim. Nije on odrasto u BiH da zna sta je to ustvari pravo siromaštvo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mnogo tuzno.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 17:035. Juni 2023:
Gospodin Miroljub Petrović je to fino objasnio. Gore ti je oženiti kamenjarku nego biti navučen na heroin.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.