Kad cujes Zeba dao gol,znas da je penal u pitanjuAmanijakzO je napisao/la:1:2!Zeba!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad cujes Zeba dao gol,znas da je penal u pitanjuAmanijakzO je napisao/la:1:2!Zeba!
Da se ne cudimo sto nam je poluprazan stadion...amerosm je napisao/la:Ovo je prvi put da sam nakon poluvremena napustio Grbavicu i krenuo kuci, jer one pic.kice na terenu zajedno s upravom nisu nista drugo ni zasluzile. Bruka je i sramota da se jedan Velez poigrava s Zeljom na Grbavici, a Zeljo je zajedno dokazao jedno lice koje mi se nikako ne svidja a to je da je POTKUPLJIV. Mozete Vi pricati sta god hocete, ali me niko ne moze ubjediti da najbolja domaca ekipa koja je imala fanscinantnu gol razliku od 26-3 ne moze u tri domace utakmice da sastavi s loptom. Dobro cu razmisliti hocu ili ici na utakmicu protiv Celika.
nema te ko sta potkupljivat, jednostavno nas ne ide, sad 3 penala da ti sviraju izgubit ces 4:3... nema veze bolje da gubimo sad nego u evropi da igramo sa ovim igracima...amerosm je napisao/la:Ovo je prvi put da sam nakon poluvremena napustio Grbavicu i krenuo kuci, jer one pic.kice na terenu zajedno s upravom nisu nista drugo ni zasluzile. Bruka je i sramota da se jedan Velez poigrava s Zeljom na Grbavici, a Zeljo je zajedno dokazao jedno lice koje mi se nikako ne svidja a to je da je POTKUPLJIV. Mozete Vi pricati sta god hocete, ali me niko ne moze ubjediti da najbolja domaca ekipa koja je imala fanscinantnu gol razliku od 26-3 ne moze u tri domace utakmice da sastavi s loptom. Dobro cu razmisliti hocu ili ici na utakmicu protiv Celika.
i sarajevo igra...padobranac1978 je napisao/la:"Diskutabilan penal za Željo, Zajko Zeba je siguran za 1:2."
komentar sa ss.ba
Čovječe,pratiš li ti ikako svoj tim,igrate u isto vrijeme a visiš ovdje i svršavaš,nemam drugog obrazloženja nego da se radi o balavcu nekakvom.padobranac1978 je napisao/la:"Diskutabilan penal za Željo, Zajko Zeba je siguran za 1:2."
komentar sa ss.ba
drug,meni nije vuna ko vama da odmah to razjasnimo,jer nisam nesto specijalno ocekivao...ali merak mi je vas gledati kako ocajavate,ali evo 2:2...no sikiriki...nick je napisao/la:i sarajevo igra...padobranac1978 je napisao/la:"Diskutabilan penal za Željo, Zajko Zeba je siguran za 1:2."
komentar sa ss.ba
jasta nego balavacmanijakdv je napisao/la:Čovječe,pratiš li ti ikako svoj tim,igrate u isto vrijeme a visiš ovdje i svršavaš,nemam drugog obrazloženja nego da se radi o balavcu nekakvom.padobranac1978 je napisao/la:"Diskutabilan penal za Željo, Zajko Zeba je siguran za 1:2."
komentar sa ss.ba
Trenutno korisnika/ca: desnibocni, ELDIABLO20, Hrasno15, Proximic i 42 gosta.