Veze nemam, mora da je neko muško dijete.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dobro je prosla kokoska,nisu ga priveli,al' je ozlijedjen,huligan forumskilegenda reala je napisao/la:Gdje onaj Emir, negdje pročita da su nešta kuhali sa policijom, da ga nisu priveli![]()
![]()
![]()
Vođa mora uvijek odgovarati![]()
Hard Bass je napisao/la:dobro je prosla kokoska,nisu ga priveli,al' je ozlijedjen,huligan forumskilegenda reala je napisao/la:Gdje onaj Emir, negdje pročita da su nešta kuhali sa policijom, da ga nisu priveli![]()
![]()
![]()
Vođa mora uvijek odgovarati![]()
Idi na Filmoviziju i tamo nadji,ima 100% ja sam gledao neku vece.Dushi_Rob je napisao/la:Ljudi pomagajte mi, procesljo sam net trazeci film "Fast and the Furious five" sa nasim titlovima ali nece ni na jednoj stranici da mi pokrene, ako i pokrene prebaci me na trailer ...
Ako neko ima link za film bio bih mu veoma zahvalan !
Evo ponovo sam pretrazio i nema !Devil je napisao/la:Idi na Filmoviziju i tamo nadji,ima 100% ja sam gledao neku vece.Dushi_Rob je napisao/la:Ljudi pomagajte mi, procesljo sam net trazeci film "Fast and the Furious five" sa nasim titlovima ali nece ni na jednoj stranici da mi pokrene, ako i pokrene prebaci me na trailer ...
Evo i ja gledam i nema.Ali ne samo da njega nema.Nema bar 50% filmova od neki dan.Dushi_Rob je napisao/la:Evo ponovo sam pretrazio i nema !Devil je napisao/la:Idi na Filmoviziju i tamo nadji,ima 100% ja sam gledao neku vece.Dushi_Rob je napisao/la:Ljudi pomagajte mi, procesljo sam net trazeci film "Fast and the Furious five" sa nasim titlovima ali nece ni na jednoj stranici da mi pokrene, ako i pokrene prebaci me na trailer ...
Jel ti frka da mi posaljes direktan link ?!
Hvala unaprijed !
Ej evo poslat cu ti ja, jer ne znam da li je dozvoljeno ovako direktno postavljatDushi_Rob je napisao/la:Evo ponovo sam pretrazio i nema !Devil je napisao/la:Idi na Filmoviziju i tamo nadji,ima 100% ja sam gledao neku vece.Dushi_Rob je napisao/la:Ljudi pomagajte mi, procesljo sam net trazeci film "Fast and the Furious five" sa nasim titlovima ali nece ni na jednoj stranici da mi pokrene, ako i pokrene prebaci me na trailer ...
Jel ti frka da mi posaljes direktan link ?!
Hvala unaprijed !
Bianconeri1988 je napisao/la:Pravda za Legendu!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 44 gosta.