jbg..išao sam na to da će ipak uspjeti ostati neporaženi, al' izgleda da je Spaha bitniji Sevilji nego što to mnogi mislehodža je napisao/la:Sevilla X
Over 6,5 kartona
Crveni karton
kvota : 13,84
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
FORZA MARŠAL !!!
Deder jedan NBA na malo veći ulog, i jedan na marku. 
- _karabaja_
- Kontakt:
Ajde neka misljenja za ova 3 para, pogotov za igrace (da nisu sta bolesljivi
)
Denver - Toronto(200,5) 1,80 Više
S.Curry (G.State) (19,5) 1,85 Više
A.Iguodala (Denver) (15,5) 1,85 Više
Uplata 12 KM
Isplata 72
Uplata 12 KM
Isplata 72
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
trebalo bi da prodje lagano,imam slican listic_karabaja_ je napisao/la:Ajde neka misljenja za ova 3 para, pogotov za igrace (da nisu sta bolesljivi)
Uplata 12 KM
Isplata 72
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- _karabaja_
- Kontakt:
Ja bi jos predlozio Monroe preko 16,5. U dobroj je formi i ovo bi lagano trebalo ic overmerdo21 je napisao/la:trebalo bi da prodje lagano,imam slican listic_karabaja_ je napisao/la:Ajde neka misljenja za ova 3 para, pogotov za igrace (da nisu sta bolesljivi)
Uplata 12 KM
Isplata 72![]()
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zanimljivoo u premieru povecali hendikep na Golden state..sada je granica 9.5 a danas je bila 7.5..hmm oni nama poklon daju ili?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Super amaterski listici sa FB, sve kecevi.
PSG - Porto 1
Malaga - Anderleht 1
Milan - Zenit 1
BVB - City 1
Real - Ajax 1
Chealsea - Nordjsjelend 1
Bayern - Bate 1
Man.Utd - Cluj 1
Fener - Borusia M. 1
Stutgart - Malmo 1
Dnipro - AIK 1
Inter - Nefci 1
Pise oko 90 KM dobitak ne pise koliko je uplata.
PSG - Porto 1
Malaga - Anderleht 1
Milan - Zenit 1
BVB - City 1
Real - Ajax 1
Chealsea - Nordjsjelend 1
Bayern - Bate 1
Man.Utd - Cluj 1
Fener - Borusia M. 1
Stutgart - Malmo 1
Dnipro - AIK 1
Inter - Nefci 1
Pise oko 90 KM dobitak ne pise koliko je uplata.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
u nba je sve moguće. san antonio protiv miamija bez duncana, ginobilija i parkera pa izgube 5 razlike a hendikep 5.5pintol_TM87 je napisao/la:Zanimljivoo u premieru povecali hendikep na Golden state..sada je granica 9.5 a danas je bila 7.5..hmm oni nama poklon daju ili?
derozan ispod ili iguodala preko?
kad se sjetim pretprosle sezone nisam siguran kad je Denver trejdovao haman 7,8 udarnih igraca tako nekako i padne kvota na protivnike s kojima su sutradan igrali a oni ladno uzmudijalog je napisao/la:u nba je sve moguće. san antonio protiv miamija bez duncana, ginobilija i parkera pa izgube 5 razlike a hendikep 5.5pintol_TM87 je napisao/la:Zanimljivoo u premieru povecali hendikep na Golden state..sada je granica 9.5 a danas je bila 7.5..hmm oni nama poklon daju ili?
Izgleda da nisam obracao paznju dal sam logovan ( logovao se prije a nisam refresovo stranicu duze vrijeme pa se vjerovatno izlogovao sam ),jer sad kad udjem na live kladjenje a da nisam logovan izbacuje mi minimalan ulog 20 evraTeaM87 je napisao/la:minimalna uplata zavisi od para (par)pintol_TM87 je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!
skonto te wwin da im pare uzimas hahaada ti zabrane kladjenje..sabotazaa
P.S. jos penal seviljaaaa
Kad sam sebe sjebem moram se vadit na NBA kad vec nisam igrao Dinamo Bukurest live 1 na 0-1 i na poluvremenu H1

Zadnja izmjena: Lisac, dana/u 04 dec 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
mmmSplatt je napisao/la:Sutra kao iznenadjenje moze da bude Valjadolid.
Sevilji nedostaje Negredo i Manu zbog povrede. Spahic i Fazio u odbrani, Rakitic u sredini, svo troje zbog kartona.. Valjadolid je kompletan.
Za sutra par ,cijeli dan pada kvota ,ne znam kakva ce sitacija biti sutra ali Germany W - Spain W ,rukomet ispod golova ,51 je granica ja mislim, na netu je pala kvota na 1.47 tako da valjda nece kod nas dirati do sutra to
- madridista4ever
- Kontakt:
Ako nisi logovan a pokušaš nešta odigrati na live klađenju(slučajno ili namjerno) piše ti min uplata 20eura, a inače kad si logovan i normalno se kladiš min oplata je 0,10 centi. Provjeri jesi li logovanLisac je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene
- EmirSioux89
- Kontakt:
Dobro jutromadridista4ever je napisao/la:Ako nisi logovan a pokušaš nešta odigrati na live klađenju(slučajno ili namjerno) piše ti min uplata 20eura, a inače kad si logovan i normalno se kladiš min oplata je 0,10 centi. Provjeri jesi li logovanLisac je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene
Manchester United!
drustvo jel neko zna postupak isplate novca sa william hill pokera, naime dobio sam na turniru 220 dolara, sad me interesuje nacin isplate , ja nemam otvoren nikakav racun niti imam kreditnu karticu, do sada sam igrao sa bonusom, znaci nisam imao uplate. Dajem nagradu 10 km na wwin racunu ko mi pomogne
- madridista4ever
- Kontakt:
tek sad viđoh da je lik sam skonto šta je bilo
drustvo jel neko zna postupak isplate novca sa william hill pokera, naime dobio sam na turniru 220 dolara, sad me interesuje nacin isplate , ja nemam otvoren nikakav racun niti imam kreditnu karticu, do sada sam igrao sa bonusom, znaci nisam imao uplate. Dajem nagradu 10 km na wwin racunu ko mi pomogne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene