FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mujo205
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mujo205 » 29 jan 2013, 14:35

Prodajom radovca mogli bi koliko toliko stat na noge i dobiti licencu bez problema, ma redovno ako budemo prodavali igrace bicemo finansijski sve stabilniji i stabilniji

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 29 jan 2013, 14:50

amypitar je napisao/la:Samir Radovac odlazi na probu u Zenit, minimalna odšteta 250.000 eura

Podsjećamo da je Radovac prošle godine potpisao prvi profesionalni ugovor s klubom s Koševa, a obeštećenje u slučaju njegovog odlaska iznosi najmanje 250.000 eura.

Mladi Radovac je rekao kako se na taj način želio odužiti klubu u kojem je napravio prve fudbalske korake. :o
Mozes mi pojasniti nesto samo. Ako igrac kosta pola miliona maraka to znaci da je kvalitet otprilike po cijeni.Sad mi objasni zasto ce on na probi ??

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 29 jan 2013, 14:58

Dona je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Samir Radovac odlazi na probu u Zenit, minimalna odšteta 250.000 eura

Podsjećamo da je Radovac prošle godine potpisao prvi profesionalni ugovor s klubom s Koševa, a obeštećenje u slučaju njegovog odlaska iznosi najmanje 250.000 eura.

Mladi Radovac je rekao kako se na taj način želio odužiti klubu u kojem je napravio prve fudbalske korake. :o
Mozes mi pojasniti nesto samo. Ako igrac kosta pola miliona maraka to znaci da je kvalitet otprilike po cijeni.Sad mi objasni zasto ce on na probi ??
Šta te briga, ko si ti da postavljaš pitanja, da imalo pratiš fudbal ne bi postavljao ovakve nebuloze, uozbilji se i ne glumi istražitelja :o

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jan 2013, 15:00

Dona je napisao/la:

Pa klub kao sto je Zenit sigurno ne uzima macka u vreci. Iz tog razloga ide na probu,gdje ce utvrditi imali kvalitete za prvi ili drugi tim,ili ce na posudbu.Za bogate Ruske klubove cijena od pola miliona maraka,i nije neka cifra.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jan 2013, 15:13

FK Sarajevo i u tekućoj godini nastavlja projekat članstva pod nazivom "Biti srcem vezan, u tome leži snaga". Kako su nam saopštili iz Titove 38/b, broj članova kluba svakodnevno raste, ali, isto tako, svakodnevno rastu i pogodnosti za njih.

"Odjel za članstvo Fudbalskog kluba Sarajevo će u narednom periodu pojačati aktivnosti u vezi sa učlanjivanjem simpatizera kluba u FK Sarajevo. Putem projekta "Loyalty Bordo Card", naši članovi ostvaruju popusti i pogodnosti u više od 30 privrednih subjekata i ugostiteljskih objekata. Ovim putem pozivamo sve zaljubljenike u bordo boju da se učlane u Fudbalski klub Sarajevo.", kazao nam je PR FK Sarajevo, Tarik Trbić.

Iz odjela za članstvo ističu kako spremaju mnogo toga za vjerne članove FK Sarajevo.

" U narednom periodu želimo okupiti i do 60 partnera, koji će našim članovima omogućiti popuste i pogodnosti u svojim radnjama. Nadamo se da će i naši članovi to dobro prihvatiti, te da će koristiti usluge naših partnera."

Više informacija o projektu članstva možete dobiti na http://www.fcsarajevo.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko ljudi koristite pogodnosti clanstva u klubu...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 29 jan 2013, 15:14

Pa upravo ti iz tog razloga kazem da je to njima sica.Ako ode na probu i zadovolji nema sanse da dobijete toliko.Ako dobijete 50.000e to ce biti extra.

Ta cijena se moze postici samo kad je neki klub zainteresovan za nekog igraca,ako ga oni zele ti kazes cifra je tolika uzmi ili ostave. Nikakve posudbe i bakraci.Od toga nikakve koristi vjeruj mi,iako nemam pojma kakav je momak.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 15:31

Dona je napisao/la:Pa upravo ti iz tog razloga kazem da je to njima sica.Ako ode na probu i zadovolji nema sanse da dobijete toliko.Ako dobijete 50.000e to ce biti extra.

Ta cijena se moze postici samo kad je neki klub zainteresovan za nekog igraca,ako ga oni zele ti kazes cifra je tolika uzmi ili ostave. Nikakve posudbe i bakraci.Od toga nikakve koristi vjeruj mi,iako nemam pojma kakav je momak.
Nigde veze,ocigledno ne poznajes kako funkcionise svet poslovanja u fudbalu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jan 2013, 15:33

Dona je napisao/la:Pa upravo ti iz tog razloga kazem da je to njima sica.Ako ode na probu i zadovolji nema sanse da dobijete toliko.Ako dobijete 50.000e to ce biti extra.

Ljubomorni crknite! Nije mi jasno šta ti nije jasno u ova dva teksta recimo

http://www.klix.ba/sport/nogomet/vanser ... /121012111#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/samir- ... /130129093" onclick="window.open(this.href);return false;
U novi boj ...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 29 jan 2013, 15:36

Devil je napisao/la:

Nigde veze,ocigledno ne poznajes kako funkcionise svet poslovanja u fudbalu. :roll:
Mozda se ja ne razumijem u svijet poslovanja,ali vrlo dobro znam da Sarajevo nije moglo prodati za pola miliona maraka jednog od najboljih igraca Sarajeva i reprezentativca.
Sve je uradeno da Sarajevo ne dobije veliki novac,nego je kao otisao na posudbu,a vamo FOL produzio ugovor pa ce KAO za sest mjeseci dobiti pola miliona.Dobit al u linburgu mjesecu.
To je pravo poslovanje u svijetu fudbala.
Pusti mi toga. Hoces igraca da kupis? Talenat,mlad kosta 500.000eura hoces ili neces!? Cao, vozdrica ..
Zadnja izmjena: Dona, dana/u 29 jan 2013, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jan 2013, 15:38

Dresovi dostupni u Bordo Fan Shopovima po cijenama od :

DRES – komplet (majica + šorc)

75,00 KM sa PDV-om (za članove)

100,00 KM sa PDV-om (za nečlanove)

DRES - Majica

50,00 KM sa PDV-om (za članove)

60,00 KM sa PDV-om (za nečlanove)

DRES – Šorc

30,00 KM sa PDV-om (za članove)

40,00 KM sa PDV-om (za nečlanove)

Vise nego pristupacno.... ;) ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jan 2013, 15:38

Dona čitaš li ti ičije postove ili lupetaš ko maksim po diviziji!? Evo ako ti je mrsko kliknuti na linkove iznad da ti citiram dio teksta

Uprava FK Sarajevo odlučila je vezati ovog mladog i izuzetno talentovanog fudbalera višegodišnjim ugovorom nakon sjajnih igara za mlađe selekcije tima. Kako nezvanično saznajemo, Radovac će moći napustiti Koševo tek kad napuni 18 godina i to uz minimalno obeštećenje od 250.000 eura.

Imali ti sad šta nejasno, vrijedno tvoje filozofije ?
U novi boj ...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 29 jan 2013, 15:41

hz033 je napisao/la:Dona čitaš li ti ičije postove ili lupetaš ko maksim po diviziji!? Evo ako ti je mrsko kliknuti na linkove iznad da ti citiram dio teksta

Uprava FK Sarajevo odlučila je vezati ovog mladog i izuzetno talentovanog fudbalera višegodišnjim ugovorom nakon sjajnih igara za mlađe selekcije tima. Kako nezvanično saznajemo, Radovac će moći napustiti Koševo tek kad napuni 18 godina i to uz minimalno obeštećenje od 250.000 eura.

Imali ti sad šta nejasno, vrijedno tvoje filozofije ?
Naravno da citam, samo izgleda da ti ne citas. Moze napustiti Koseva kad napuni 18 godina za toliko obestecenje i kakva je proba potrebna tu?

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jan 2013, 15:46

Čuj kakva je proba potrebna tu. Jel ti kad kupuješ televizor, ili mobitel, nećeš ga probati u radnji, nego onako zapakovanog samo staviš u džep i kući :lol:
U novi boj ...

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 29 jan 2013, 15:50

hz033 je napisao/la:Čuj kakva je proba potrebna tu. Jel ti kad kupuješ televizor, ili mobitel, nećeš ga probati u radnji, nego onako zapakovanog samo staviš u džep i kući :lol:
Ma ne ja kad odem da kupim telefon,otvorim ga,pregledam sve u njemu,stavim karticu,nazovem nanu,udem na internet pregledam rezultate,izadem iz radnje provjerim mrezu,vratim se i onda opet nazovem tetku,pa ga sklopim mobitel i tek ga onda kupim.A zaboravio sam,kad kupujem tv pregledam jedno poluvrijeme u radnji da vidim radili pa tek onda kupim :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 jan 2013, 15:54

Bolan nas problem sto ga pustamo na probu sta ti imas s tim?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2013, 15:54

Dona je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Mozda se ja ne razumijem u svijet poslovanja,ali vrlo dobro znam da Sarajevo nije moglo prodati za pola miliona maraka jednog od najboljih igraca Sarajeva i reprezentativca.
Sve je uradeno da Sarajevo ne dobije veliki novac,nego je kao otisao na posudbu,a vamo FOL produzio ugovor pa ce KAO za sest mjeseci dobiti pola miliona.Dobit al u linburgu mjesecu.
Pusti mi toga. Hoces igraca da kupis? Talenat,mlad kosta 500.000eura hoces ili neces!? Cao, vozdrica ..
Iskreno se nadam da se sprdas,i da tvoje razmisljanje nije ustvari toliko limitirano vec samo pokusavas da trollujes na ovoj temi.Iskreno se nadam veruj mi. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 29 jan 2013, 15:58

Dona je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Pravis se pametan jarane i jos da dodam da ti veze nemas.Najbolje bi bilo da prestanes pratiti fudbal,nije to za tebe!Momak ima ugovor sa Sarajevom u kojem stoji da ne moze otici ispod 250.000.To mu je pocetna cijena i ispod toga nece ici.Sesaru je pisalo 150.000 i za te pare je i otisao.Zenit moze biti human pa ponuditi samo vise,ali ga za manje sigurno nece dobiti.Ostavi se ne samo svijeta poslovanja nego sporta uopce...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jan 2013, 15:59

Dona je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Čuj kakva je proba potrebna tu. Jel ti kad kupuješ televizor, ili mobitel, nećeš ga probati u radnji, nego onako zapakovanog samo staviš u džep i kući :lol:
Ma ne ja kad odem da kupim telefon,otvorim ga,pregledam sve u njemu,stavim karticu,nazovem nanu,udem na internet pregledam rezultate,izadem iz radnje provjerim mrezu,vratim se i onda opet nazovem tetku,pa ga sklopim mobitel i tek ga onda kupim.A zaboravio sam,kad kupujem tv pregledam jedno poluvrijeme u radnji da vidim radili pa tek onda kupim :lol: :lol:
slika
1946

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jan 2013, 16:12

Head je napisao/la:
Dona je napisao/la:
slika
Upravo to mu treba za ovaj post, piti 4 komada 4 puta na dan, trebat će mu vjeruj mi :lol: :lol: :lol:
U novi boj ...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 jan 2013, 16:15

Usput govorka se o nekom kameruncu ili cak kameruncima (dvojica), za sad ne provjerena info.
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 13 gostiju.