aS_Roma je napisao/la:Koji je igrac veceras u NBA najjblizi da predje granicu, jedan mi treba
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
G. Monroe (Detroit) preko 14.5 Koseva
Sevilla X
Over 6,5 kartona
Crveni karton
kvota : 13,84
Over 6,5 kartona
Crveni karton
FORZA MARŠAL !!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
stavi i penal na moj racun..hodža je napisao/la:Sevilla X
Over 6,5 kartona
Crveni karton
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
a jbg, uplaćeno ovo davno, nego maloprije doš'o kući pa reko da napišem...pintol_TM87 je napisao/la: stavi i penal na moj racun..
FORZA MARŠAL !!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
over i to kakavpintol_TM87 je napisao/la:Siena vs Avelino (vise od 154 poena) @1.70
polusat cu teJanjicar je napisao/la:G. Monroe (Detroit) preko 14.5 KosevaaS_Roma je napisao/la:Koji je igrac veceras u NBA najjblizi da predje granicu, jedan mi treba
Lisac je napisao/la:Probati Din. Bucharest 1 live ,moguc preokret mada je tek 25.min al gube golom iz penala.Nisam pratio vrijeme pocetka meca a planirao sam na minimalan ulog probat iz 2u1.
4:2Sad me vuce da odigram H1 live 3.2 kvota na mali ulog pa sta bude.
E sad problem je sto na wwinu na live kladjenje minimalna uplata 20 evra,ne znam samo otkad to skoro sam igrao nesto live i nije bilo nikakvog ogranicenja
Sigurno prolazi, pregledaj i ostale forume svi to veceras spominju kao zicer.aS_Roma je napisao/la:polusat cu teJanjicar je napisao/la:G. Monroe (Detroit) preko 14.5 KosevaaS_Roma je napisao/la:Koji je igrac veceras u NBA najjblizi da predje granicu, jedan mi treba
Cuuuj to minimalna uplata 20 eura, to im je bezveze onda i glupo.Lisac je napisao/la:Lisac je napisao/la:Probati Din. Bucharest 1 live ,moguc preokret mada je tek 25.min al gube golom iz penala.Nisam pratio vrijeme pocetka meca a planirao sam na minimalan ulog probat iz 2u1.4:2Sad me vuce da odigram H1 live 3.2 kvota na mali ulog pa sta bude.
E sad problem je sto na wwinu na live kladjenje minimalna uplata 20 evra,ne znam samo otkad to skoro sam igrao nesto live i nije bilo nikakvog ogranicenja
Na bwin moRes 0,5e staviti live ako zelis.
bravo za par. prepisao ovo, doduše igrao u bhplayu, gdje je granica bila veća, ali svejedno prošlo.pintol_TM87 je napisao/la:over i to kakavpintol_TM87 je napisao/la:Siena vs Avelino (vise od 154 poena) @1.70
- _karabaja_
- Kontakt:
0,1 je minimalna uplata!Lisac je napisao/la:Lisac je napisao/la:Probati Din. Bucharest 1 live ,moguc preokret mada je tek 25.min al gube golom iz penala.Nisam pratio vrijeme pocetka meca a planirao sam na minimalan ulog probat iz 2u1.4:2Sad me vuce da odigram H1 live 3.2 kvota na mali ulog pa sta bude.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
1:0tonii je napisao/la:EA Guingamp-Istres under 2,5 1,65
Guingamp danas nemože računati na svog najboljeg strijelca Moustapha Yatabaré (10 golova) zbog tri žuta kartona,iako nije to glavni razlog zbog kojeg igram ovo,zadnjih dana je puno kišilo i teren je natopljen vodom što bi trebalo stvarati problema u igri,iako zna se desit da baš zbog te kiše i natopljenog terena lopta zna sjebat golmana,ali vjerujem da će biti čvrsta utakmica sa malo šansi..
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
kastel je napisao/la:Danas igram Sevilla over 2,5![]()
Cottbus over 2,5![]()
Newcastle over2,5![]()
Aek Athen 1
To je to!
_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!
il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene - pintol_TM87
- Kontakt:
skonto te wwin da im pare uzimas hahaaLisac je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene
P.S. jos penal seviljaaaa
minimalna uplata zavisi od para (par)pintol_TM87 je napisao/la:skonto te wwin da im pare uzimas hahaaLisac je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene
da ti zabrane kladjenje..sabotazaa
P.S. jos penal seviljaaaa
FKŽ !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sad su i to uveli. Znam da je prije maksimalna uplata bila uslovljena određenim ligama (recimo naša premijer liga), a sad su krenuli i sa minimalnim. Pametno, nema šta. Nisu ni oni sisali vesla.TeaM87 je napisao/la:minimalna uplata zavisi od para (par)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
tonii je napisao/la:FC Sevilla-Valladolid x2 2,25
sevilla danas bez: Rakitic (mf 11/2), Fazio (df 8/3), Luna (df 3/0) and Spahic (df 13/). Also are injured Trochowski (mf 6/2), Manu (mf 9/0) and Negredo (att 12/7
Valladolid u ovaj meč ulazi sa punim sastavom.
1:2
Tko ne riskiraj,taj ne profitira! Al kako može biti? Kako gubit mogu favoriti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.