FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 avg 2022, 02:45

zagorski je napisao/la:
20 avg 2022, 02:27
Bice ova ekipa bolja svakako,ima tu slifa. Jbg napravis posjed lopte skoro 80%, 23 suta,nekoliko sjajnih sansi,ofulas penal, a protivnik ti iz skoro jedinog udarca zabije gol. Da bi nekog ovako izdominirao moras imati kvalitet.
Objektivni problem je neuigranost, nedostatak stopera i to sto nemamo konstantu u ofanzivnom dijelu u smislu da se zna ko je na kojoj poziciji i da tu ima kontinuitet. Shodno tome naravno da ce biti oscilacija u igri i svakakvih rezultata.
Ja ocekujem tek u drugom dijelu sezone da budemo pravi.
Evo sad,teorijski govorim, daj bilo kojem treneru u nekoj od liga petice da sebi odabere tim od najboljih igraca te lige i da igra sezonu sa tom ekipim, zar mislite da bi uzeo titulu odmah i da bi razvaljivao sve redom? Vrlo tesko,trebala bi mu bar polusezona da pocnu liciti na tim i da ostvare nesto.
:thumbup:
Jos na zimu bi se rijesio Hamze, Rifeta. Umjesto njih jedan kako treba spic, pravi golgeter. Vidjeti kakav je Rashid, u slucaju da je dobar tu smo onda sasvim fino popunjeni.
Naravno, na zimu odmah bi doveo jednog domaceg stopera, sigurno ce biti izbora na zimu. Npr Miloš Satara ima ugovor u Bjelorusiji do decembra, njega dovesti za početak roka da može proći pripreme. Još bi Džafića maksimalno iskoristio na desetci uz Dala, a dovesti jedno lijevo krilo da ne moramo ovisiti o tome jel Suljića naružio Mirvić i Dudić ili ga hvata qurcobolja.
Sve u svemu apsolutno vjerujem u Feđu, danas je ovo bilo skroz drugačije nego prošle dvije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2022, 02:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 avg 2022, 02:45
zagorski je napisao/la:
Bice ova ekipa bolja svakako,ima tu slifa. Jbg napravis posjed lopte skoro 80%, 23 suta,nekoliko sjajnih sansi,ofulas penal, a protivnik ti iz skoro jedinog udarca zabije gol. Da bi nekog ovako izdominirao moras imati kvalitet.
Objektivni problem je neuigranost, nedostatak stopera i to sto nemamo konstantu u ofanzivnom dijelu u smislu da se zna ko je na kojoj poziciji i da tu ima kontinuitet. Shodno tome naravno da ce biti oscilacija u igri i svakakvih rezultata.
Evo sad,teorijski govorim, daj bilo kojem treneru u nekoj od liga petice da sebi odabere tim od najboljih igraca te lige i da igra sezonu sa tom ekipim, zar mislite da bi uzeo titulu odmah i da bi razvaljivao sve redom? Vrlo tesko,trebala bi mu bar polusezona da pocnu liciti na tim i da ostvare nesto.
Jos na zimu bi se rijesio Hamze, Rifeta. Umjesto njih jedan kako treba spic, pravi golgeter. Vidjeti kakav je Rashid, u slucaju da je dobar tu smo onda sasvim fino popunjeni.
Naravno, na zimu odmah bi doveo jednog domaceg stopera, sigurno ce biti izbora na zimu. Npr Miloš Satara ima ugovor u Bjelorusiji do decembra, njega dovesti za početak roka da može proći pripreme. Još bi Džafića maksimalno iskoristio na desetci uz Dala, a dovesti jedno lijevo krilo da ne moramo ovisiti o tome jel Suljića naružio Mirvić i Dudić ili ga hvata qurcobolja.
Sve u svemu apsolutno vjerujem u Feđu, danas je ovo bilo skroz drugačije nego prošle dvije.
Da vrhunski spic i jos jedan vrhunski stoper. A vjerujem da ce Drobarov biti pravi dok bude 100% fit i jos Andreja vratiti u vezu sa Cirjakom. Bice to beton ekipa.

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 20 avg 2022, 03:00

Sve imate novac, sudije,novinare bas sve i onda vas Tuzla i Igman pukne po usima,a Sloboda raspala uzme vam bod,ne znam sta da kazem mozda da izgurate ovu godinu sa Fedzom pa ako uspijete izac u europu bilo bi dobro,zao mi vas je jer ste ispali fer prema Čeliku valjda vam se stanje popravi ubrzo

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2022, 03:42

Pod hitno se mora dovesti stoper. Je.bo vas vise domaci stoper, ako ih nema potrazi stopera stranca. Taman to značilo, da moraš nekog na tribine poslati iz veze ili napada. Odbrana ti je ključ uspjeha, a u nas odbrana ko na seoskim turnirima. Uvijek ti protivnik zabije prvi gol pa se ti onda cupaj. Jedini protivnici do sad koji nam nisu prvi zabili gol su bili Borac i Posušje.

Opet smo uyebali kod izbora napadaca. Doveli smo Nardina kojem je brzina strani pojam. Nedostaje nam tu jedan okretan špic koji ce razvlaciti protivnicku odbranu i uz to davati vise prostora ostalim igracima. Ovo u nas sve da Bog sacuva, okretni ko babe.

Igra je bila dosta bolja nego u prethodne dvije utakmice, ali pod hitno raditi na realizaciji. Fedja ce morati pronaci dobitnu kombinaciju u napadu, jer sa ovom 4 naprijed ocito ne ide. Pa majku mu, zar je toliko tesko staviti Catakovica u spic od prve minute (u ovoj sezoni tu jos nije igrao od početka), Dzafica na 10ku (gdje bi sigurno dobro legao).
Malo odmori Dala boli me ba qrac sto je klupski projekat, nije Pape ili Hase, da je nedodirljiv.

Opet ponavljam jedan VELIKI minus svim u klubu sto nisu do sad angazovali novog stopera. Jos Fedja reče znali smo i prije za prodaju Mujakica, znaci kontali su sa 3 stopera izgurati ligu, pa se povrijedi Anicic prije 14 dana, ostajes na 2 stopera od kojih je Trako takodje povrijedjen, a i Drobarov robustan. I oni opet nista, pokusali ono sa Vukoticem i gotovo. Ne radi se to tako momci.
Dajem glavu, da smo izgubili 5 boba samo zbog stopera i slabe odbrane.
Sad bi imali 15 boba i mogli bi pričati o dobrom startu prvenstva uprkos porazu od TC (kojeg mozda takodje ne bi bilo, da imamo normalnu odbranu).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 20 avg 2022, 03:44

ElCartel11 je napisao/la:
20 avg 2022, 03:42
Pod hitno se mora dovesti stoper. Je.bo vas vise domaci stoper, ako ih nema potrazi stopera stranca. Taman to značilo, da moraš nekog na tribine poslati iz veze ili napada. Odbrana ti je ključ uspjeha, a u nas odbrana ko na seoskim turnirima. Uvijek ti protivnik zabije prvi gol pa se ti onda cupaj. Jedini protivnici do sad koji nam nisu prvi zabili gol su bili Borac i Posušje.

Opet smo uyebali kod izbora napadaca. Doveli smo Nardina kojem je brzina strani pojam. Nedostaje nam tu jedan okretan špic koji ce razvlaciti protivnicku odbranu i uz to davati vise prostora ostalim igracima. Ovo u nas sve da Bog sacuva, okretni ko babe.

Igra je bila dosta bolja nego u prethodne dvije utakmice, ali pod hitno raditi na realizaciji. Fedja ce morati pronaci dobitnu kombinaciju u napadu, jer sa ovom 4 naprijed ocito ne ide. Pa majku mu, zar je toliko tesko staviti Catakovica u spic od prve minute (u ovoj sezoni tu jos nije igrao od početka), Dzafica na 10ku (gdje bi sigurno dobro legao).
Malo odmori Dala boli me ba qrac sto je klupski projekat, nije Pape ili Hase, da je nedodirljiv.

Opet ponavljam jedan VELIKI minus svim u klubu sto nisu do sad angazovali novog stopera. Jos Fedja reče znali smo i prije za prodaju Mujakica, znaci kontali su sa 3 stopera izgurati ligu, pa se povrijedi Anicic prije 14 dana, ostajes na 2 stopera od kojih je Trako takodje povrijedjen, a i Drobarov robustan. I oni opet nista, pokusali ono sa Vukoticem i gotovo. Ne radi se to tako momci.
Dajem glavu, da smo izgubili 5 boba samo zbog stopera i slabe odbrane.
Sad bi imali 15 boba i mogli bi pričati o dobrom startu prvenstva uprkos porazu od TC (kojeg mozda takodje ne bi bilo, da imamo normalnu odbranu).
Talibani ga ne mogu istjerat iz početne postave.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 20 avg 2022, 03:56

Među zadnjim postovima sam govorio protiv Suljica i prizeljkivao da ne bude starter. Ovu utakmicu pored par grešaka (grijesi svako, ne zamjeram) i pored par ne dodavanja u prostor, mogu reći dobra utakmica. Razigravao je, trčao, probijao, nije sad ništa aman dobro igrao ali je bolji nego u zadnjim susretima. Ovdje ljudi jedva čekaju neku grešku da počnu sa **** majke i demamogijom npr. kako imaju plate redovne i nisu pobjedili sto je najgluplja konstatacija na forumu. Drugo, pored suljica opet velike kritike dala. Isto danas ništa specijalno ali okej posao. Trčao (situacija kod gola onog nije mogao stići ni pomoću trikova) bio opasan, u zoni suta par faula na njemu, 2 žuta kartona na njemu, par suteva pa uci ce nekad. Pljuvanje Nardina, momak solidno odigrao, borio se. Kapicu da nije odbranio priliku nakon ulaska, bila bi priča treba starter biti, najjači i sl. Falilo nam je sreće ali procepiti će, mora. Zao mi je sto ovako ispade zbog psihološkog stanja igrača pred derbi, pobjeda bi im vratila entuzijazam, a ovako ispade sranie. Plus povici nakon utakmice objektivne sarajevske publike, ne bi im bio u koži.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 avg 2022, 04:57

Golman
Stoper
Spic

Belmin nije GOLMAN za ovo SARAJEVO, jer sad igramo ultra ofanzivno i odgolmana se trazi da bude buffon..

Drugo belmin je tanak na centar suteve, veoma spor i trop na izlijetanju,, a odkako je fedja ni na lini nije vise dobar. Ovo sve bi se moglo i halalit da zna komandivat obranom al nezna..

I danas je kriv bar 50% za go.

Stoper **** niko nije ocekivao da ce ti se 3 stopera povrijedi u isto vrijeme i da ces 4tog prodat.

Spic; ovde je kardinalna greska sto je Ahmet ostavljen (kao igrac) a jos gora stvar je Nardin.. 100% sam ubjedjen da smo dobeli spica za lovu koji dajemo za Nardina i ahmeta da bi imali 5 bodova vise..

Ahmet je ok tip treba ga skolovat poslat ga u velez il igman da trenira juniore 2-3 godine ako se dokaze ubacit ga u akademiju ili ga postavit na mjesto Emira obuce..

Ubacaj Muse pozemlji, i lagano (ne zainteresivano trcanje Nurdina) i odustajanje nas je kostalo sto nismo dali go. Amatercina odvratna samo da je nastavio trca inercijom bi unio i loptu i sebe u mrezu..

Presing kad radi posjecame na melunovica, ahmet sa 40 godina brzi od ove ublehe..

Ako ista se moze prigovorit fedji onda je nUrdin, ovde moze bit da je Fedja uzo lovu na crno, svi ostali igraci su za 10..

Zelivimije ovog crnogorca sto propade nego 5 taka sto smo primili od dojke citya

Naprijed SARAJEVO

SVI NA ISTOJ STRANI

NEXT TRESNJEVKA NK DONIRAJ BA RASIRI GUZICU POSKIDAJ SARAFE SA STOLICA DA MOZETE KLEMAT STETU

DZIPANSA SUTRA KAD BUDE PELCOVANA od vlaha lalata, Fedja ce samo ga prosetat do zoloskog vrta..

Amaw i on dvije naj idvrarnije osobe

Ovaj se pozdriguje kad prica o HONAJ jos pokusava u rezervar od 30 l da naspe 50

Koja stoka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 avg 2022, 05:12

zagorski je napisao/la:
20 avg 2022, 00:57
Kako god, najednostavnije ali i najproduktivnije je da manje seremo,a da vise damo podrsku. U redu svi u momentu reagujemo i svasta kazemo ali hajmo se ‘zainatiti’ pa bar ovo do kraja polusezone da se suzdrzimo od gnusnih vrijedanja,tjeranja i sl.,pa da vidimo na sta ce izaci.
100% bravo zagorski

Ja razumijem kad igrac masi sansu pamu usebi **** staru ili ono opsujes jedva da cuje ovaj pored tebe, al jebote tekma se zavrsi i dalje se iz svo glasa psuje i to take gnusne psovje da zemlja sahne..

JaVOLIM FK SARAJEVO i tako reci imam osjecaj da sam igrac da bi dzaba igro i da bi letio al kad bi mi neko nako nesto opsovo ja nikad vise fudbal nebi igrao ili nikad nebi dosao u FK SARAJEVO.

Zasretime isutaj me nogama upucaj me al nemoj psovat i brukar i sebe i klub i ponizavat sve oko sebe

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 avg 2022, 06:51

Nardina forsirat

I Andreja u sredi. Kakav Dalmi njegove pare, Djokan u bezveznoj formi ce otic za 3x vise
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 20 avg 2022, 07:42

20 avg 2022, 02:13
O yjebem ti sudija majku kakvih se debila nakupilo po pdfu.
Ovaj insajder, zna ko se s kim svađao na treningu, kako da ne.
Odlicna utakmica veceras. Ko kaze suprotno, SE.RE!! I vec su svi zakljucili da je feđa ubleha :urnebes:
Ako je ko sebi pripisao da je insajder, to si ti.

A ako imas sta za reci, slobodno se javi u pp a i ne moras, samo vidi gdje jel usao u igru ili ne, i da li bi igrao da je bilo sve uredu.

Fele je mentalni patuljak, i kako vrijeme bude prolazilo ti ces ovde poceti da psujes istom.

I mani me se, idi po pp i prikupljaj informacije i pisi ih po temi, jer za to si tu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 avg 2022, 07:47

:rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 20 avg 2022, 07:48

Nijedan trener nije imao ovakvu podrsku kao Fele. Nijeda .
Sve zelje i prohtjevi su mi ispunjeni. Finansijski i vise nego dobro.
Otjerao igrace, i neka je. Doveo igrace, i neka je.
Trazio da nas bude sto vise na stadionu, dobije po 9 milja protiv Sloge i Posusja.

I onda nam donese 1 bod u tri utakmice protiv TC Igmana i Slobode.

Najveca greska, to se sad moze reci, prodaja Mujakica. Ne zbog kvalitete nego zbog situacije u kojoj se nalazimo bez stopera. Al i tome je neko trebao fazmisljati, neko je placen i za to. Nismo mi sigurno.

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 20 avg 2022, 08:40

Navijači su krivi za sve!
Šatro oni traže zalaganje i borbu, nemojte tako se pravi nepotreban pritisak na ekipu...
Navijači kritikuju i psuju nakon izdrkavanja igrača na terenu, nemojte tako se pravi nepotreban pritisak na ekipu...
Sve to treba tjerati u mačku piterinu!
Igrate za FK Sarajevo imate uslove, imate plate, imate podršku šta vam još treba dati da nam žegate žene pa da proigrate, jeli?

Napravite nam još jedan after movie da bacimo drkicu na bod protiv raspale slobode.

Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 20 avg 2022, 08:45

:plac:
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 20 avg 2022, 08:54, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 20 avg 2022, 08:53

donDondon je napisao/la:
02 jun 2022, 08:55
MaroonBjelave je napisao/la:
01 jun 2022, 21:57
MortemHz je napisao/la:
01 jun 2022, 21:35

Što ga to potcjenjuješ :think:
Stavit ću kad bude zvanično naš, nikad ja nisam na 100% dok ne vidim potpis. :D spezial ima pravo da bira anketu prvi pa se dogovorite
Ne potcjenjujem Feđu već procjenjujem nas :D
Prepuštam anketu bratu naravno.
nece ni prva pahulja pasti Feđa je bivsi,te slijedi novi remont

ee covjek osvojio kup kako je osvojio, da nije imao bi bezveze sezonu. Uscuplic ga pojeo taktikom i igrom ,zavrsio ispod nas u godini u kojoj smo oborili sve negativne rekorde,u najgoroj ligi na svijetu i mi njeg dovodimo i predstavljaamo kao da je Guardiola licno :bow: :tokralju:

al eto daj Boze da to bude na hajr ali moje misljenje je da jedino u ligi vrijedi Jakirovic,ako trazis iskorake dovodis najbolje i to je to.
Mi iz nase lige ne dovodimo najkvalitetnije igrace a kako da ga potrefimo sa strancima

samo da se podsjetim ,da smo smirivali situaciju kad ste od Fedje pravili Gvardiolu.
bez obzira sto ni tad nisam u njeg vjerovao sad ima moju podrsku beskrajnu,kad vidim one manekene,pa da ih vodi Pemba sa Vratnika slobodu i igman su morali dobiti ,ma da im trener umre prije utakmice
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 20 avg 2022, 08:53

Pobjeda protiv Zelje ce biti ili prekretnica ili kraj Feđe

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 avg 2022, 09:07

20 avg 2022, 02:45
zagorski je napisao/la:
Rifetu nikako ne podrzavam skandiranja i zvizdanja. Ok, nije pokazao bog zna sta u 2 godine, penal je najmanje problem, al brate ima struka nek ga se rijese na zimu. Za Hamzu se nebi slozio, tj rijesavao ga se, nekako mislim da nikako da mu se nadje prava pozicija. Mulahusejnovića ce procepiti. Nije on tip igraca da vidis neki fantastican potez, dribling, al zna zabiti sigurno.
Ja bi protiv zelje krenuo u napadu ovako: Suljic Dzafic Ikic u napadu Hamza ili Mulahusejnović.
Niko ne spominje Ikica a realno nista nije pokazao do sada. Bitno da se pljuje Suljic i hebe mu se sve. A jedini koji pokusa 50puta nesta napraviti, sinoc je korektno odigrao..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 avg 2022, 09:15

E ne znam u pi.cku materinu,bas su mi pomjesana osjecanja :mrgreen:
U jednu ruku bi je bavao mater a u drugu realno Sloboda je 2 puta presla centar.Onu dominaciju ko mi jucer samo je Barsa imala :urnebes:
Tuzlaci max nalozeni da poginu,imaju remi protiv Tuzle i pobjedu glat protiv Borca..Znaci nisu odroni nekakvi.
Mulahusejnovic,ne znam los po meni ali mu je dao gol sto daju samo klasni spicevi jbg..ko Anri u svoj vakat ili Dzeko protiv Francuza..
Suljicu nemam sta zamjeriti za sinoc,momak je ginuo a sto je najgore svi su ginuli Bgm.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 avg 2022, 09:24

Ma dzaba pravite formacije bez Dala, on je Fedji izgleda ono sto je Vinku bio Pejovic, Husrefu Krste, Kodri Radovac... Sto @joker kaze, ne igra lik za Sarajevo nego za svoje hajlajtse i da Sofija ovlazi na tribini. Tipicni sindrom tinejdzera kad ga cura gleda pa pocne neke pete provlacit i rolinge radit na igralistu. Pod hitno mu treba hladjenje al bojim se da od tog nema nista.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 avg 2022, 09:55

LovacnaJelene je napisao/la:
20 avg 2022, 07:42
20 avg 2022, 02:13
O yjebem ti sudija majku kakvih se debila nakupilo po pdfu.
Ovaj insajder, zna ko se s kim svađao na treningu, kako da ne.
Odlicna utakmica veceras. Ko kaze suprotno, SE.RE!! I vec su svi zakljucili da je feđa ubleha :urnebes:
Ako je ko sebi pripisao da je insajder, to si ti.

A ako imas sta za reci, slobodno se javi u pp a i ne moras, samo vidi gdje jel usao u igru ili ne, i da li bi igrao da je bilo sve uredu.

I mani me se, idi po pp i prikupljaj informacije i pisi ih po temi, jer za to si tu.
:rol: :rol: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.