I ja sam primjetio i nije mi baš jesno, ako su tu Čiva, Handžić i Plakalo zašto Samketa nemaSarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?

@devils, ko nam se to vratio, jesi li to išao kod one trebe u Banoviće

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja sam primjetio i nije mi baš jesno, ako su tu Čiva, Handžić i Plakalo zašto Samketa nemaSarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
100% si upravu... zato je nastavljena saradnja sa Nike, sa Lescon, zato ste Saida prodali za 300.000 Eura, Sesara za 350.000, Belosevica za 150.000, Kojasevica za 300.000, zato ste u zadnje 3 godine 4 pehara osvojili. Inace kad vam komsije ili komsinice lose predvidjaju kao u zadnjih 5 godina vi sve jaci i jaci.Head je napisao/la:Kad komsinice pocnu predvidjati lose rezultate,raskide sradnje onda tek znam da smo na pravom putu.
Sarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
rada91 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
Radovac ne ide sa FK Sarajevo na pripreme zato sto se prikljucuje na druge pripreme u Antaliji za FC Zenit Saint Petersburg i ako zadovolji potpisuje !
Iz pouzdanih informacija koje su 100% tacne !hilmo je napisao/la:rada91 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje?
Radovac ne ide sa FK Sarajevo na pripreme zato sto se prikljucuje na druge pripreme u Antaliji za FC Zenit Saint Petersburg i ako zadovolji potpisuje !![]()
![]()
Odakle ovo izvuče .....???
Nije to ništa loše, vjeruj mi, ako je istina....DevilS je napisao/la:Jbg taman fino pocne, i onda neko sranje...
ako nisi znao i royalove dresove je radio saltex.irh je napisao/la:Čuj Sarajevo nosi dresove SALTEX. Pa majko draga dokle ovo ide. Ovaj je dizajnirao, a radi ih SALTEX . To je kao na pijaci oni dresovi.
SALTEX je šio svašta nešto, ali Royal je uvozio. I danas ih uvozi. I imat ćeš opremu dok platiš da se šije, jer taj gore ne daje veresiju. Uglavnom vidim da se slažemo. Od danas nosimo dresove SALTEX. Što ti kažeš full opremu SALTEX.theprodigy je napisao/la:ako nisi znao i royalove dresove je radio saltex.irh je napisao/la:Čuj Sarajevo nosi dresove SALTEX. Pa majko draga dokle ovo ide. Ovaj je dizajnirao, a radi ih SALTEX . To je kao na pijaci oni dresovi.
bitno je da cemo imati full opremu, a ne ko prije, trenerke legea, markeri nike, sorcevi lescon itd.
Sada vise nije bitno koliko je skupljeno, jer ce taj projekat zavrsiti neuspjehom. Medjutim, Dini i upravi nikako ne mozemo prigovoriti ovaj dio. Radili su maksimalno na promociji projekta, predstavili ga svim bitnijim subjektima i suocili se sa jednom surovom realnoscu. Ovo je Bosna, drzava kokuzluka, te je jedan takav projekat preambiciozan cak i za jedan od najpopularnijih klubova u drzavi.PL BiH -1 je napisao/la: Hocu da vas cujem za statu? Koliko ste skupili? Vi reko ste da ce te vi sa foruma sami skupiti onu cifru sto sam ja reka da Sarajevo ne moze ni u snu da skupi.
admin je napisao/la:Za poređenja Sarajeva i Želje, diskusije o istoriji, korjenima, o tome koji klub je veći... imate temu Sarajevo vs. Željezničar.
Molio bih navijače Želje da ovu temu ne koriste za pisanje o svom klubu i da ne dolaze samo da bi liječili dosadu provokacijama. Samo bez veze banove dobijate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.