FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 maj 2015, 10:43

Ordaga ima ugovor jos pola godine ako Zvijezda ne ispadne. Ako ispadne cisto sumnjam da ce ovdje doci jer ima i boljih ponuda. Ko ga je pratio vidio je da je cak i prevazisao ovu ligu, pitajte gradacacane.

Dok bi npr Skahic mogao stici iz Veleza :D Mislim da je ova ekipa sasvim solidna sa 3 pojacanja kvalitetna recimo, mozda bek i krilo tj brzi igrac koji moze uzeti loptu i proci. Po meni protiv Borca mi je nesiguran bio Efendic na beku.

Samo prvo da Husic dobije podrsku sto se projekta tice, bitno je da se ide ka boljem. Al kad cujem na sjeveru dobacivanja i hebavanja mame igracima u prvom poluvremenu kad mase nesto il pogrijese a 2-0 rezultat. Nigdje veze..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2015, 12:32

ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo, opet pravimo razanj a zec duboko u sumi

ps haman da je receno da se ovoliko novca koliko se trazi NECE dobiti ni pod razno, sad koliko ce i da li ce to Azmiru biti dovoljno znat ce se uskoro

faraon ima problem a ne Husić.Ako se Husić konačno povuče dat će faraon i više para za Slobodu nego za ovaj Reprogram.Husić neće ništa izgubiti a faraon može izgubiti vlast, šala nije. Šta je on bez vlasti ? Ništa. HUSIĆ OSTAJE U TUZLI I U FUDBALU (Sloga S.H.).Za Husićem nema duga a ostaje djelo i to kako.
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 maj 2015, 12:42

Nema niko problema, Jasmin ce i dalje biti gradonacelnik, a Husic predsjednik FK Sloboda i FK Sloga.
🔴⚫️

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 maj 2015, 13:23

sloboda72 je napisao/la:Pored Gracića u igri za Slobodu i Amerikanac

Autor: E.S.
Datum: 2012-12-10 09:26:23
Ujedinjenje Slobode i Olimpica, sudeći prema posljednjim informacijama, neće ići kao po loju. U igru za Slobodu se, navodno, uključio i jedan Amerikanac koji je finansirao federalnog ligaša i tokom jesenje polusezone.
Naime, nakon što je objelodanjena ideja po kojoj Nijaz Gracić želi preseliit Olimpic iz Sarajeva u Tuzlu i igrati pod imenom Sloboda 1919 Olimpic, predsjednik Skupštine Slobode Mirsad Muhamreagić je izjavio kako će FK Sloboda završiti sezonu u Prvoj ligi F BiH.

"Na proljeće ćemo gledati dvije Slobode. Slobodu 1919 Olimpic i FK Slobodu. Možda ćemo nekada imati i gradski derbi", kazao je Muharemagić.

Međutim, to nije ideja Nijaza Gracića. Kaklo će u Tuzli egzistirati dvije Slobode, kada ni ova jedna, do sada, nije uspjela doći do zelen grane.

Noi, nezvanične informacije govore kako ima još zainteresovanih za ulaganje u Slobodu. Neimenovani američki državljanin, koji se skrasio u predgrađu Tuzle Simin Hanu, pominje se kao potencijalni ulagač. On je u jesenjem dijelu sezone finansijski pomagao Slobodu, a priča se kako je spreman uložiti dodatne novce u tuzlanski klub.

Inače, igrači Slobode 1919 Olimpic, ukoliko na proljeće zaigraju na Tušnju na grudima će nositi stari grb s petokrakom, dok će igrači FK Sloboda u Prvoj ligi F BiH igrati sa sadašnjim grbom.

Komplikovano, zar ne...
.................................................................................................................................................

Mirsad Muharemagić i njegov "gradski derbi između dvije Slobode".Ovaj čovjek ne može više biti predsjednik Skupštine FK Sloboda.
Obavezno al ponavljam obavezno ovo sprovesti u djelo jer taj lik je karcinom kluba. Sto se tice njegovog nasljednika iako je predsjednik Husic na skupstini kazao da mu skolovani ljudi poput Zlatana Begica trebaju u upravnom odboru ovaj covjek kao pravnik bi bio idealan nasljednik Muharemagica kao predsjednika skupstine.
samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 maj 2015, 14:00

Muharemagic je vec bivsi na sljedecoj skupstini, zato i opstruira saziv skupstine.
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 maj 2015, 14:38

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ordaga ima ugovor jos pola godine ako Zvijezda ne ispadne. Ako ispadne cisto sumnjam da ce ovdje doci jer ima i boljih ponuda. Ko ga je pratio vidio je da je cak i prevazisao ovu ligu, pitajte gradacacane.

Dok bi npr Skahic mogao stici iz Veleza :D Mislim da je ova ekipa sasvim solidna sa 3 pojacanja kvalitetna recimo, mozda bek i krilo tj brzi igrac koji moze uzeti loptu i proci. Po meni protiv Borca mi je nesiguran bio Efendic na beku.

Samo prvo da Husic dobije podrsku sto se projekta tice, bitno je da se ide ka boljem. Al kad cujem na sjeveru dobacivanja i hebavanja mame igracima u prvom poluvremenu kad mase nesto il pogrijese a 2-0 rezultat. Nigdje veze..

to ti je tuzla jbg, nema gore mrake na dunjaluku....ja da sam slusao i sudio po komentarima ljudi oko sebe rekao bih ubi nas Borac, ne mozemo s loptom da se sastavimo...a ne da smo ih raskovali kako ih je slabo ko raskovao zadnjih godina
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2015, 14:44

NAŠEM GRADONAČELNIKU SELIMU BEŠLAGIĆU I SVIM TUZLACIMA SRETAN 15. MAJ , DAN KADA JE ODBRANJENA TUZLA.
Ja volim FK Tuzla City

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 maj 2015, 15:49

sloboda72 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo, opet pravimo razanj a zec duboko u sumi

ps haman da je receno da se ovoliko novca koliko se trazi NECE dobiti ni pod razno, sad koliko ce i da li ce to Azmiru biti dovoljno znat ce se uskoro

Ako se Husić konačno povuče dat će faraon i više para za Slobodu nego za ovaj Reprogram.
:hmmmmm:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2015, 17:03

Svim gradjanima Tuzle zelim sretan 15 Maj dan oslobodjenja naseg grada..

Sto se tice informacija dal ce biti usvojen projekat,svaki dan izlazi neka nova informacija,jedan dan hoce,drugi dan nece biti usvojen projekat i sve tako u krug..niko nista ne zna,sve je to rekla kazala..

Mislim smjesno je cuj da Imamovic da vise para ako Azmir ode hahahahha.... sad ima sansu da pokaze sa covjekom kojem je stalo da podigne Slobodu,a ne dace vise od ta 4 miliona,ako se Azmir povuce hahahahhahaha... bolje haman sam ulagat,nego po pola ccc...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 maj 2015, 17:07

Kazu koliko Azmir trazi od grada svi bi mogli voditi Slobodu a niko ne uzima u obzir 4 mil koja ce on sa svojim suradnicima obezbjediti,ko to ima jos,gdje je ta alternativa koja ce na 2,3,4 miliona od grada dobaciti jos toliko ,nema je.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 maj 2015, 17:36

A koji je to izvor @Batva, to sto si ti citirao? Mozda se i vidi, ali ja citam ovo preko ovog app-a pa ne mogu viditi nista.

075

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 maj 2015, 17:40

TzBulevar87 je napisao/la:A koji je to izvor @Batva, to sto si ti citirao? Mozda se i vidi, ali ja citam ovo preko ovog app-a pa ne mogu viditi nista.

Ma taj izvor je forumas Sloboda72, lik baulja po forumu i sam je sebi izvor, samo neka je protiv gradonacelnika Tuzle.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 maj 2015, 17:51

white1950 je napisao/la:I vi ste bezveze,osigurali se i sada ce vam biti dosadno naredna 3 kola.joj da znate kako je nama napeto,ludilo brale :rol: :rol: :rol:
Mi probali ispasti, vidjeli da znamo i necemo vise. :lol: :lol:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2015, 18:15

harry_90 je napisao/la:Svim gradjanima Tuzle zelim sretan 15 Maj dan oslobodjenja naseg grada..

Sto se tice informacija dal ce biti usvojen projekat,svaki dan izlazi neka nova informacija,jedan dan hoce,drugi dan nece biti usvojen projekat i sve tako u krug..niko nista ne zna,sve je to rekla kazala..

Mislim smjesno je cuj da Imamovic da vise para ako Azmir ode hahahahha.... sad ima sansu da pokaze sa covjekom kojem je stalo da podigne Slobodu,a ne dace vise od ta 4 miliona,ako se Azmir povuce hahahahhahaha... bolje haman sam ulagat,nego po pola ccc...
KAD SE POVUČE HUSIĆ NEĆE BITI NI NJEGOVOG NOVCA."LIGA SMRTI 2015/16" POČINJE VEĆ SAD, MISLIM NA KUPOVINU DOBRIH IGRAČA I ZADRŽAVANJE ONIH KOJI VRIJEDE. KOLIKO ĆEMO PASTI U OČIMA POTENCIJANIH POJAČANJA, TO I NE PITAJ. ŠEST TIMOVA ISPADA, TO ĆE BITI PUNO SKUPLJE NEGO POVRATAK U P.L. O DUGOVIMA, SUVIŠNO PONAVLJAT. E SAD, TO JE AKO ONI MISLE OZBILJNO. UOSTALOM UPITAJ SE , JE LI LAKŠE SA HUSIĆEM ILI SAM?
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2015, 18:36

Nemam se ja sta upitat,ja davno rekao svoj stav,samo AZMIR HUSIC !

Nego sta nam je sa Vugdalica,jel se oporavio?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2015, 18:54

Batva je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:A koji je to izvor @Batva, to sto si ti citirao? Mozda se i vidi, ali ja citam ovo preko ovog app-a pa ne mogu viditi nista.

Ma taj izvor je forumas Sloboda72, lik baulja po forumu i sam je sebi izvor, samo neka je protiv gradonacelnika Tuzle.
Neka i tebe , barem nam prenosiš "stavove" iz" bambuća"kafane na Tušnju.
Ja volim FK Tuzla City

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 maj 2015, 19:00

sloboda72 je napisao/la:
Batva je napisao/la:

Neka i tebe , barem nam prenosiš "stavove" iz" bambuća"kafane na Tušnju.
5W+H ?

De ti ponovo procitaj sta si napisao. Halo ba, svi gradjani BiH citaju ovaj forum, smijat ce nam se zbog tvoje izjave.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 maj 2015, 19:08

Coraco je napisao/la:Neka se vječno pamte branitelji Brčanske Malte! 15.05.1992. - 15.05.2015.

sto se tice Husica,opusteno ba ljudi...sta vam je..on nit je dosao preko noci niti ce otici...vjerujte da se jos nista zvanicno nezna...sve je rekla kazala...mahalanje cisto...reko ja vama a vi dalje prosljedili...sve ce se rascistit u miru...skupstina ce samo bit formalna....tu ce Husic obuc najbolje odijelo i svecano izjavit da KONACNO pravimo evropski klub il ce doci u polo majici i reci da dogovor nije postignut i da se on povlaci...nema treceg,nema sredine..il je crno ili bijelo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 maj 2015, 19:52

Zodiac je napisao/la:Kazu koliko Azmir trazi od grada svi bi mogli voditi Slobodu a niko ne uzima u obzir 4 mil koja ce on sa svojim suradnicima obezbjediti,ko to ima jos,gdje je ta alternativa koja ce na 2,3,4 miliona od grada dobaciti jos toliko ,nema je.
Izjava -laž Muharemagića da "Husić hoće da privatizira Slobodu" sve ojašnjava.To nije njegova laž nego faraonova uranilovka.Čuj molim te, hoće tamo neko,našu Slobodu da privatizira. Umjesto da spremi" miraz" i kaže Husiću, od Grada je ovoliko, i de ti živ bio prihvati na sebe Slobodu a od mene više ne traži ništa. Grad će zadržati kontrolni paket u smislu upravljanja Klubom (ne dozvoliti promjenu koja bi bitno, u pravnom smislu, uticala na identitet Slobode). Sarajlice kopali rukama i nogama dok ih Tan nije privatizovao. Čovjek im samo rekao da oni moraju platiti Porez. Oni prihvatili bez riječi. Seljo odmah promijenio Statut i čeka" Privatnika,"milionera Rastodera, "kralja banana" ili nekoga drugog. Meni je žao što Husić ne prihvata Privatizaciju, kupovinu 51 % ili više " stolica", kako neko predloži.Ovako, daje novac a za sve mora pitati Skupštinu.
Sigurno ne bi bio u situaciji da ga Muharemagić pita "gdje je trošio svoj novac ".Od kud pravo njima, koji su osnovali OP Sloboda 1919 sa jasnim ciljem gašenja FK Sloboda i koji su nudili "Fuziju "SLOBODA 1919- OLIMPIC kao rješenje, da se i dalje ponašaju ovako drsko i bezobrazno? Koliko se već dugo pati Sloboda ,faraon je mogo davno raspisati Referendum i pitati građane da se izjasne o NJoj.NE, VAŽNO JE IMATI "POLITIČKOG TAOCA" ZA UPOTREBU S VREMENA NA VRIJEME.
Ja volim FK Tuzla City

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 15 maj 2015, 20:02

Derbi koji će u 28. kolu igrati Crveno - crni i Rođeni proteći će bez najboljeg igrača našeg tima.

Zajko Zeba je u utakmici protiv Borca zaradio treći žuti karton, te propušta gostovanje u Mostaru.

Dodajmo, Crveno - crni su jutros optutovali za Međugorje gdje će obaviti posljednje pripreme za sutrašnji derbi protiv Veleža.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.