sa tim bodovima,borili bi se sa sirokim za 4 poziciju,i eventualni izlazak u evropu..po tom pitanju treba ozbiljno raditi,previse je to prosutih bodova,a ne nadoknadis u gostima...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mislim da nam je gol razlika proljeca,20-7Chinaglia je napisao/la:generalno, kroz čitavu sezonu, imamo petu odbranu u ligi, al' zato deveti napad
al' kad se gleda samo proljetni dio sezone, mislim da smo u samom vrhu u oba segmenta
treba to popravit' na ljetosolinas je napisao/la:mislim da nam je gol razlika proljeca,20-7Chinaglia je napisao/la:generalno, kroz čitavu sezonu, imamo petu odbranu u ligi, al' zato deveti napad
al' kad se gleda samo proljetni dio sezone, mislim da smo u samom vrhu u oba segmenta
Slazem se i ja da trebamo gradit nesto novo i biti bolji od ostalih u svakom smislu..ali kad se sjetis da je barem 80% njih ovdje dolaIlo smijalo se i dicilo se sto se to desilo jednostavno se zgadi covjeku i rado bi da te iste vidi tuzne upravo zbog nas..ali svakako njima bi samar bio kad bi odigrali posteno i pomogli im da uzmu titulu jer bi im pokazali da smo mi veliki klub sa tradicijom..u jednom i drugom varijantom bi ih uzeli lopatom i ako njima odgovara ova druga jer nema to srama ni obrazaSkver je napisao/la:Tako je, ako zelimo biti ono sto smo nekada bili, veliki klub, klub kojeg su postovali, klub prema kojem i danas imaju respect na sirem prostoru nego sto je BiH, odigrati posteno. Nas ne treba vise da zanimaju ni Sarajevo , ni Zeljeznicar niti bili koji klub, nek se svako za sebe bori. Ako smo odigrali posteno u Gradaccu kao i na svakoj utakmici zasto to ne bi i protiv Sarajeva.emirzlaTu je napisao/la:Ja nebi skido gace na Kosevu,i po cijenu da Zeljo osvoji ligu.Pa valjda je to cari fudbala...vise bi ih "ponizili" da pobijedimo Sarajevo.Obraz gradis citav zivot a izgubis ga za sekundu."Veliki" Zeljo je presto za mene bit kad su odigrali protiv Leotara,mi ne moramo bit kao oni,vec treba da igramo za cast,tradiciju i ime naseg kluba.Velike klubove krasi takva igra a ne dogovori sa nekim klubovima.
P.S. Ima ona narodna "Ko tebe kamenom, ti njega sa hljebom".
sa takvim igračima bi vjerovatno bila borba za EL, sa ovim drugima što si nabrojao, išli bismo na neke veće ciljeve, odnosno siguran plasman u EL, a možda i trofej u vidu Kupa, liga ipak teže, odnosno u zavisnosti koliko bi takvih pojačanja došloultrasstyle_tz je napisao/la:Ordagic iz Zvijezde kao centralni vezni, Dedic iz Celika, Okic iz Sarajeva, Stojanov iz Zvijezde kao centarfor, desni bek i eventualno stoper zavisno od odlaska Zrnanovic..to ovako ovi relativno dostupni igraci..da ne idemo na Crnova, Sesara, Tomica, Ibricica, Husejnovica itd itd
Jos da nije Husref dingospo pa da na kraju da neku izjavu tipa: mozda je macka pertle izvadila iz kopacki, mozda je nas doktor mjerio pritisak igracima, mozda je sudiji pozlilo od prasetine vruce i piva...staragarda je napisao/la:na Kosevu odigrat lagano....igraci neka budu mahmurni od proslave opstanka u PL....a ako bas bude gutavo nek neko zakljuca igrace u svlacionici,slomije sudiji zastavicu ili nestane tople vode...to su inace rijeci velikog amava u kojeg se strumfovi kunu..pa pobogu,necemo mi valjda igrat za druge....njima samo treba da dobiju pitare na kosevu i titula je sigurna....jel tako...kao sto smo mi trebali samo dobit slaviju ili odigrat nerjeseno na gostovanju....sto bi reko veliki Nedzad Brankovic kroz smijeh,sve po zakonu...haha..jednom smo im vec utjerali prije par sedmica....nadam se da cemo uspjet jos jednom....golemo bi to bilo k a r a nj e i to 2 puta u samo jednoj sezoni
Što reče neko juče, ne vrijedi dovoditi 10 novih igrača, jer će opet nastati raspad sistema. Dovesti 4 top pojačanja i na konju smo...ultrasstyle_tz je napisao/la:Ordagic iz Zvijezde kao centralni vezni, Dedic iz Celika, Okic iz Sarajeva, Stojanov iz Zvijezde kao centarfor, desni bek i eventualno stoper zavisno od odlaska Zrnanovic..to ovako ovi relativno dostupni igraci..da ne idemo na Crnova, Sesara, Tomica, Ibricica, Husejnovica itd itd
To je to, mi smo pokazali da u ovoj polusezoni da imamo solidnu ekipu... prioritet zadrzat glavne igrace koji ce sljedece sezone samo bit uigraniji, i pojacat konkurenciju sa 4 kvalitetna igraca, nemam ja nista protiv da budu to igraci iz nase lige, gdje najvise skripimo i gdje nemamo bas neku alternativu... Jedan stoper, jedan desni bek, desno krilo i jedan centarfor... e sad eventualno dovest jos jednog kreativca da je malo Zeba rastereti i to je to.. Mene je Ordagic odusevio ono protiv nas... sigurno da bi on uz Zebu samo jos vise napredovao.NKMramor je napisao/la:Što reče neko juče, ne vrijedi dovoditi 10 novih igrača, jer će opet nastati raspad sistema. Dovesti 4 top pojačanja i na konju smo...ultrasstyle_tz je napisao/la:Ordagic iz Zvijezde kao centralni vezni, Dedic iz Celika, Okic iz Sarajeva, Stojanov iz Zvijezde kao centarfor, desni bek i eventualno stoper zavisno od odlaska Zrnanovic..to ovako ovi relativno dostupni igraci..da ne idemo na Crnova, Sesara, Tomica, Ibricica, Husejnovica itd itd
Problem je sto ne mozes dovest pola nove ekipe i ocekivat nesto, kakvi god da su to igraci, moraju proc jedan vremenski period da se uigraju.tuzlak1987 je napisao/la:Trebaju nam bolji od tih, sa njima bi bili 5, ali ne bi prismrdili Evropi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.