FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 14 maj 2015, 14:19

vidis sad koliko kostaju prosuti bodovi kuci,mi smo kuci,uz neka dva boda sa strane prosuta,protiv drine recimo,izgubili 14 bodova.. :crazy:
sa tim bodovima,borili bi se sa sirokim za 4 poziciju,i eventualni izlazak u evropu..po tom pitanju treba ozbiljno raditi,previse je to prosutih bodova,a ne nadoknadis u gostima...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2015, 14:36

generalno, kroz čitavu sezonu, imamo petu odbranu u ligi, al' zato deveti napad :mrgreen:

al' kad se gleda samo proljetni dio sezone, mislim da smo u samom vrhu u oba segmenta :opaopa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 maj 2015, 14:37

Chinaglia je napisao/la:generalno, kroz čitavu sezonu, imamo petu odbranu u ligi, al' zato deveti napad :mrgreen:

al' kad se gleda samo proljetni dio sezone, mislim da smo u samom vrhu u oba segmenta :opaopa:
mislim da nam je gol razlika proljeca,20-7 :tokralju:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2015, 14:41

solinas je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:generalno, kroz čitavu sezonu, imamo petu odbranu u ligi, al' zato deveti napad :mrgreen:

mislim da nam je gol razlika proljeca,20-7 :tokralju:
treba to popravit' na ljeto :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 maj 2015, 14:48

ma realno,ima ovdje 5,6 igraca,najdalje klupa,ostalo odabij,ovakav bekic nam netreba,igra samo da odradi,jos kapiten...piric :bow:
igraci po mom ukusu,tipa tomica,zebe, i slicnih,neka sega meg poacanja,tek na polusezoni,da vidimo gdje smo,i sta se moze..kada sa ovom ekipom,ubijamo hljeb u vise od pola lige.. :kafa:
u ovom sastavu,na tusnju,pobjedili bi i zelju,i siroki,,velez pa i sarajevo,bilo bi bara-bara.
realno,nama vise od 4 igraca na ovu ekipu netreba...efendica zamjeniti,dovesti jos jednog stopera,lijevog beka.veznjaka zebinih kvaliteta,i siguran sam da bi zavrsili u top 4 na polusezoni

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 maj 2015, 15:20

Ordagic iz Zvijezde kao centralni vezni, Dedic iz Celika, Okic iz Sarajeva, Stojanov iz Zvijezde kao centarfor, desni bek i eventualno stoper zavisno od odlaska Zrnanovic..to ovako ovi relativno dostupni igraci..da ne idemo na Crnova, Sesara, Tomica, Ibricica, Husejnovica itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2015, 15:24

Skver je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Ja nebi skido gace na Kosevu,i po cijenu da Zeljo osvoji ligu.Pa valjda je to cari fudbala...vise bi ih "ponizili" da pobijedimo Sarajevo.Obraz gradis citav zivot a izgubis ga za sekundu."Veliki" Zeljo je presto za mene bit kad su odigrali protiv Leotara,mi ne moramo bit kao oni,vec treba da igramo za cast,tradiciju i ime naseg kluba.Velike klubove krasi takva igra a ne dogovori sa nekim klubovima.
Tako je, ako zelimo biti ono sto smo nekada bili, veliki klub, klub kojeg su postovali, klub prema kojem i danas imaju respect na sirem prostoru nego sto je BiH, odigrati posteno. Nas ne treba vise da zanimaju ni Sarajevo , ni Zeljeznicar niti bili koji klub, nek se svako za sebe bori. Ako smo odigrali posteno u Gradaccu kao i na svakoj utakmici zasto to ne bi i protiv Sarajeva.

P.S. Ima ona narodna "Ko tebe kamenom, ti njega sa hljebom".
Slazem se i ja da trebamo gradit nesto novo i biti bolji od ostalih u svakom smislu..ali kad se sjetis da je barem 80% njih ovdje dolaIlo smijalo se i dicilo se sto se to desilo jednostavno se zgadi covjeku i rado bi da te iste vidi tuzne upravo zbog nas..ali svakako njima bi samar bio kad bi odigrali posteno i pomogli im da uzmu titulu jer bi im pokazali da smo mi veliki klub sa tradicijom..u jednom i drugom varijantom bi ih uzeli lopatom i ako njima odgovara ova druga jer nema to srama ni obraza :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2015, 15:25

na Kosevu odigrat lagano....igraci neka budu mahmurni od proslave opstanka u PL....a ako bas bude gutavo nek neko zakljuca igrace u svlacionici,slomije sudiji zastavicu ili nestane tople vode...to su inace rijeci velikog amava u kojeg se strumfovi kunu..pa pobogu,necemo mi valjda igrat za druge....njima samo treba da dobiju pitare na kosevu i titula je sigurna....jel tako...kao sto smo mi trebali samo dobit slaviju ili odigrat nerjeseno na gostovanju....sto bi reko veliki Nedzad Brankovic kroz smijeh,sve po zakonu...haha..jednom smo im vec utjerali prije par sedmica....nadam se da cemo uspjet jos jednom....golemo bi to bilo k a r a nj e i to 2 puta u samo jednoj sezoni
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2015, 15:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:Ordagic iz Zvijezde kao centralni vezni, Dedic iz Celika, Okic iz Sarajeva, Stojanov iz Zvijezde kao centarfor, desni bek i eventualno stoper zavisno od odlaska Zrnanovic..to ovako ovi relativno dostupni igraci..da ne idemo na Crnova, Sesara, Tomica, Ibricica, Husejnovica itd itd
sa takvim igračima bi vjerovatno bila borba za EL, sa ovim drugima što si nabrojao, išli bismo na neke veće ciljeve, odnosno siguran plasman u EL, a možda i trofej u vidu Kupa, liga ipak teže, odnosno u zavisnosti koliko bi takvih pojačanja došlo

sve u svemu, ako bude mogućnosti da se dovedu igrači kao ovi donji što si nabrijao, onda to treba i napravit' :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 maj 2015, 15:42

staragarda je napisao/la:na Kosevu odigrat lagano....igraci neka budu mahmurni od proslave opstanka u PL....a ako bas bude gutavo nek neko zakljuca igrace u svlacionici,slomije sudiji zastavicu ili nestane tople vode...to su inace rijeci velikog amava u kojeg se strumfovi kunu..pa pobogu,necemo mi valjda igrat za druge....njima samo treba da dobiju pitare na kosevu i titula je sigurna....jel tako...kao sto smo mi trebali samo dobit slaviju ili odigrat nerjeseno na gostovanju....sto bi reko veliki Nedzad Brankovic kroz smijeh,sve po zakonu...haha..jednom smo im vec utjerali prije par sedmica....nadam se da cemo uspjet jos jednom....golemo bi to bilo k a r a nj e i to 2 puta u samo jednoj sezoni
Jos da nije Husref dingospo pa da na kraju da neku izjavu tipa: mozda je macka pertle izvadila iz kopacki, mozda je nas doktor mjerio pritisak igracima, mozda je sudiji pozlilo od prasetine vruce i piva...
Tacemo se mi nesto tamo na Kosevu zahebavati da izgubimo glavu? Misli su na sezoni 2015/16. :zviz:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2015, 15:48

de mi recite omladino nasa fina imal se gdje pogledat ova tekma od juce...neki linkic,ovo ono...bio bih vam izuzetno zahvalan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 14 maj 2015, 15:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:Ordagic iz Zvijezde kao centralni vezni, Dedic iz Celika, Okic iz Sarajeva, Stojanov iz Zvijezde kao centarfor, desni bek i eventualno stoper zavisno od odlaska Zrnanovic..to ovako ovi relativno dostupni igraci..da ne idemo na Crnova, Sesara, Tomica, Ibricica, Husejnovica itd itd
Što reče neko juče, ne vrijedi dovoditi 10 novih igrača, jer će opet nastati raspad sistema. Dovesti 4 top pojačanja i na konju smo... ;)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 maj 2015, 16:24

NKMramor je napisao/la:
Što reče neko juče, ne vrijedi dovoditi 10 novih igrača, jer će opet nastati raspad sistema. Dovesti 4 top pojačanja i na konju smo... ;)
To je to, mi smo pokazali da u ovoj polusezoni da imamo solidnu ekipu... prioritet zadrzat glavne igrace koji ce sljedece sezone samo bit uigraniji, i pojacat konkurenciju sa 4 kvalitetna igraca, nemam ja nista protiv da budu to igraci iz nase lige, gdje najvise skripimo i gdje nemamo bas neku alternativu... Jedan stoper, jedan desni bek, desno krilo i jedan centarfor... e sad eventualno dovest jos jednog kreativca da je malo Zeba rastereti i to je to.. Mene je Ordagic odusevio ono protiv nas... sigurno da bi on uz Zebu samo jos vise napredovao.

Elem jesen 2015 izgurat sa tako tom ekipom i onda opet na zimu ako bude potrebe nekog kapitalca dovest, i onda u drugom dijelu ce bit puno lakse.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2015, 16:24

Trebaju nam bolji od tih, sa njima bi bili 5, ali ne bi prismrdili Evropi :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 maj 2015, 16:35

tuzlak1987 je napisao/la:Trebaju nam bolji od tih, sa njima bi bili 5, ali ne bi prismrdili Evropi :D
Problem je sto ne mozes dovest pola nove ekipe i ocekivat nesto, kakvi god da su to igraci, moraju proc jedan vremenski period da se uigraju.
Ocit primjer ti je Sarajevo, kad pogledas imena i realno kad koliko je vecina igraca Sarajeva individualno ispred ostalig igraca PL ocekivat je bilo da se sprdaju kroz ovu ligu, a bas i nije bilo tako.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 14 maj 2015, 16:39

Ako se dobro sjecam, Zeba i nije odradio kako treba pripreme, pa bi on u slijedecoj sezoni mogao biti samo jos bolji. O pojacanjima cemo po zavrsetku sezone. :)

A i ja sam za to da od slijedece sezone igramo fer i samo sebe gledamo, dok u ovoj sezoni bih volio da direktno odlucujemo o tituli Sarajeva i Zelje, i naravno da nas rajvoSa pobijedi, a ko **** Zelju. I jos da bude neki ofiran gol, da imaju Plavci o cemu zboriti u narednom periodu, odovarati i prozivati nas, a nas zivo zaboli za njima. Zivio fair play :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 14 maj 2015, 17:04

Titula ce se odluciti u zadnjem kolu i te iste prodane duse ce gledati ka Kosevu i nadati se fair playu. Ja sam za to da se igra muski bez ikakvih pustanja mada realno govoreci Sarajevo je mnogo kvalitetnije i nece im trebati bilo kakvo pustanje. Treba pokazati karakter i velicinu kluba jer samo tako mozemo napredovati kao klub, kao liga.

Odigrati muski i nagovjestiti iducu sezonu gdje ce ovaj okrsaj biti za sampiona.
samo Sloboda

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 14 maj 2015, 17:17

Ne damo ime Svetinje nizacije titule,ako je neko bolji od nas bujrum i pobijedi.Svima smo pokazali da sa svima mozemo igrat i ne bit nadigrani.Isto sam siguran da vecina pitara ne zeli titulu na takav nacin.Prema tome igrajmo i ako budu bolji nek pobijede,cestitat na kraju i rikverc kuci i pocet sklapat klub za buducnost....ali skidat cega...ne i veliko NE
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 maj 2015, 19:16

NOĆ PRIJATELJA SLOBODE, SRIJEDA 20. MAJA, U 20 SATI , RESTORAN "JEČMIŠTE" (CRVENO-CRNA NOĆ).

DOBRA VIJEST.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 maj 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 maj 2015, 19:30

APELUJEM NA ČLANOVE SKUPŠTINE KLUBA IZ UG PRIJATELJI, DA INICIRAJU SAKUPLJANJE POTPISA ZA VANREDNU SKUPŠTINU FK SLOBODA.DNEVNI RED SKUPŠTINE: 1. USVAJANJE PROJEKTA"ZLATNA KARIKA"I UPUĆIVANJE GRADONAČELNIKU I G. V.
2.GLASANJE O POVJERENJU PREDSJEDNIKU SKUPŠTINE
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.