Ovaj Inter trenutno je katastrofa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dodaje grozno lijevom a isto tako kvalitetno i desnomSchwarz je napisao/la:"LETECI CIRKUS TSS"- Danas u Splitu, sutra mozda i u vasem gradu
Pa skontaj u toj katastrofi da on nema mjesta na klupiSheyi je napisao/la:Nešo baš i ne vjerujem da naš Tino ne bi imao mjesta u prvih XI Intera i da bi s njim izgledali lošije.
Ovaj Inter trenutno je katastrofa![]()
![]()
![]()
Sad ce ovo ovi mediji koji su ga gurali iskoristiti i preokrenuti pricu "Inter odustao od Tina zbog nediscipline"! Pa ce biti izmisljena izjava Mancinija u kojoj kaze: Momak je veliki majstor, ali je problematican pa ga nismo doveli. Ako popravi disicplinu u buducnosti vrata Intera su mu otvorena. I kad se zatvori prelazi rok ostat se Svenko zelja Intera u medijima.Pivopija je napisao/la:Hajduk je lako izašao na kraj sa slovenskim drugoligašem slavivši ubjedljivu pobjedu rezultatom 7:0. Tino Sven Sušić igrao je do 60. minute kada je zaradio crveni karton zbog koškanja s jednim protivničkim igračem.
Osjeca se nervoza, zadnji dani prelaznog roka a Inter se ne javlja.
Posljednji dan prelaznog roka je zanimljiv iz 2 razlogaChinaglia je napisao/la:TSS u Milanu s agentom (inače zadnji dan prelaznog roka, sve se odvija u Milanu), da vidimo za koga će potpisat', sad je izgleda i Milan u igri
I ja sam reko da rezem do jaja ako se ovaj teletabis proda u liga 5.rishaaa je napisao/la:Posljednji dan prelaznog roka je zanimljiv iz 2 razlogaChinaglia je napisao/la:TSS u Milanu s agentom (inače zadnji dan prelaznog roka, sve se odvija u Milanu), da vidimo za koga će potpisat', sad je izgleda i Milan u igri
1. Da li će se Tino napokon prodat,u bilo koji klub liga 5!
2. Da li će Effenberg morati staviti ćunu na cjepalo !
Evo ruka lijeva da ce potpisati za neki klub u seriji Bamorovski je napisao/la:I ja sam reko da rezem do jaja ako se ovaj teletabis proda u liga 5.rishaaa je napisao/la:Posljednji dan prelaznog roka je zanimljiv iz 2 razlogaChinaglia je napisao/la:TSS u Milanu s agentom (inače zadnji dan prelaznog roka, sve se odvija u Milanu), da vidimo za koga će potpisat', sad je izgleda i Milan u igri
Cuj u Milanu frajer... Pa ne vjerujem ocam..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma brate moguc je to scenario, ali jedan Jajalo koji je doktor primarius za Tinu ode u Palermo, a da ovaj zavrsi u Interu ili Milanu. Ma zayebi.Minjore je napisao/la:Evo ruka lijeva da ce potpisati za neki klub u seriji Bamorovski je napisao/la:I ja sam reko da rezem do jaja ako se ovaj teletabis proda u liga 5.rishaaa je napisao/la: Posljednji dan prelaznog roka je zanimljiv iz 2 razloga
Cuj u Milanu frajer... Pa ne vjerujem ocam..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Milan Rapajić razgovara sa sportskim direktorom Napolija Riccardom Bigonom, izvještava Calciomercato.com. Seli li bh. reprezentativac na jug Italije?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], hurem, s4mke i 39 gostiju.