FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bh_navijac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bh_navijac » 08 nov 2009, 14:36

Prvi sam isao na prosteste ono kad je Vedran ubijen i naravno da sam tada bio i uz njegovu porodociu i njegove prijatelje i znam kako im je bilo i jos im je tako jer Vedrana nema :!: al juce bacanje topovski udara i baklji na sjever nnemogu gledati i zbog toga obecavam da vise necu dlazii na nikakvo okupljanje SAD SVAK SAM ZA SEBE!!!!! MOGLA JE PASTI MRTVA Gllava

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 nov 2009, 14:37

formance je napisao/la:Štrumfovi,,znamo da ste popušili i na terenu i na tribinama,,ali to nije razlog da se još više brukate ovdje na našoj temi i da pokazujete svoje komplekse prema najvećem BH klubu...Odje.ite u skokovima,poklopite se i mašite ušima dok vam ne otpadnu...Sve nešto pričaju,,"nije meni stalo do vas",,itd..a stalno vise na ovoj temi... :roll: :roll:

al ja stvarno ne znam od kog smo to izgubili na tribinama , isto kao sto vi nas niste culi na vasoj tribini , nismo ni mi vas na nasoj tribini , uostalom da ste bili glasniji ne bi nasi navijaci sa sjevera ustajali kad smo ih pozivali na to , a sto ti se cinilo da ozvanjate to ti je zbog limenog krova iznad vas itd , normalno da ces svoje navijaci cuti vise nego protivnicke kad ti se deru ljudi na uho xd

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 08 nov 2009, 14:40

samir_tm87 je napisao/la:
formance je napisao/la:Štrumfovi,,znamo da ste popušili i na terenu i na tribinama,,ali to nije razlog da se još više brukate ovdje na našoj temi i da pokazujete svoje komplekse prema najvećem BH klubu...Odje.ite u skokovima,poklopite se i mašite ušima dok vam ne otpadnu...Sve nešto pričaju,,"nije meni stalo do vas",,itd..a stalno vise na ovoj temi... :roll: :roll:

al ja stvarno ne znam od kog smo to izgubili na tribinama , isto kao sto vi nas niste culi na vasoj tribini , nismo ni mi vas na nasoj tribini , uostalom da ste bili glasniji ne bi nasi navijaci sa sjevera ustajali kad smo ih pozivali na to , a sto ti se cinilo da ozvanjate to ti je zbog limenog krova iznad vas itd , normalno da ces svoje navijaci cuti vise nego protivnicke kad ti se deru ljudi na uho xd
za sve ostalo tu je RTV Vogosca ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 nov 2009, 14:42

Dobro,ako ne znaš da te podsjetim.Na tribinama ste izgubili od HZ..Tačnije,obrukani ste..Organizacija vam je na jako lošem nivou,što se vidjelo sinoć..Nisam ništa pisao o tome ko je bolje navijao dok nisam DVAPUT pregledao snimak na TV Vogošći,,svako ko je gledao i ko je trunke realan potvrdit će da ste popušili na tribinama..Nisam ništa napisao na vašoj temi,,niti sam provocirao nakon pobjede,prije derbija zaželio sam vam sreću i to je to!.Održali smo vam finu lekciju,naguzili vas nasred Grbavice,zato se poklopite! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 08 nov 2009, 14:43

MOLIM TE BOZE DA POBIJEDI LJOZE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 nov 2009, 14:55

ADMIR_HZ87 je napisao/la:MOLIM TE BOZE DA POBIJEDI LJOZE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
za sve ostalo tu je master card

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 08 nov 2009, 15:27

ADMIR_HZ87 je napisao/la:MOLIM TE BOZE DA POBIJEDI LJOZE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
za sve ostalo tu je master card
HAHAHAHAHAAHAHAAA Cuj ljoze,o Boze dragi pomozi im... :D Nemogu da vjerujem oni se hvale da je u svecanoj lozi bio sergej barbarez,kakve to veze ima sa vama,hocete da kazete da on navija za malog selju :lol: ,e Allah vas nagradio i dao vam bolju pamet :lol: :lol: :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 nov 2009, 15:35

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 15:39

sa ovim si se ustvari ti javno izofirao i dokazao da si kompleksaš koji visi na forumima manijaka.Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu :oops:

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 08 nov 2009, 15:42

ja sam na vogosci samo cuo pjesmu hordasa (nesto za bordo-bijele...) al nisam vidio nikakvu koreografiju i to mi je pravo zao

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2009, 15:51

Pssss......sssssssssssssssss...........

Cihuhu......

Alen kara te Sehic Ibrahimee,alealeao alealeaooo Alen kara te Sehic Ibrahime 8-)

P.S. svaka cast momku koji je ovo pisao,i znam da nije jedini jel sam pricao i sa puno momaka,i citao sam dosta komentara ponovit cu normalnih manijaka jel ja nevolim razgovarati sa ljudima koji nevide dalje od svog nosa...

Ovi sto po ss pricaju kako su nas nadjacali to pricaju cisto da se dokazu nekome,da neko ko nije bio prisutan mozda dobije neku drugu sliku desavanja,a isti ti znaju sta oni izmedju sebe pricaju...

Do iduceg susreta vjezbajte ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 15:53

A što visite danima po forumu manijaka ako ih smatrate idiotima i smiješnim?
Ako se furate da ste nekakvi divovi qurci-palci što se onda spuštate na forum manijaka?
Koga vi lažete? sami sebe?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2009, 15:57

Ko visi po forumu manijaka 8-) i ko je napisao da su smjesni :?: ja to nisam rekao,ali sam rekao da ste nadjacani u jucerasnjem derbiju sto ce svaki od vas koji ima imalo ljudskosti u sebi priznati...

Ovu sliku sam ja vidio tek kad sam ustao,tj prije par minute...nevezano za ovaj text,ja ti kazem opcenitu pricu koja se dogadja,ovaj text manje vise je nebitan ovo je samo jedan text normalne osobe koja nema komplekse i strah da prizna da je neko bolji od grupe u kojoj je on...

I imas li jos neku pricu osim toga sto skacemo po vasem forumu :?: nesto konkretno neki argument ili nesto :?:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 nov 2009, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 nov 2009, 15:58

ovo je pravi navijac !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 16:03

miky_hz je napisao/la:Ko visi po forumu manijaka 8-) i ko je napisao da su smjesni :?: ja to nisam rekao,ali sam rekao da ste nadjacani u jucerasnjem derbiju sto ce svaki od vas koji ima imalo ljudskosti u sebi priznati...

Ovu sliku sam ja vidio tek kad sam ustao,tj prije par minute...nevezano za ovaj text,ja ti kazem opcenitu pricu koja se dogadja,ovaj text manje vise je nebitan ovo je samo jedan text normalne osobe koja nema komplekse i strah da prizna da je neko bolji od grupe u kojoj je on...

I imas li jos neku pricu osim toga sto skacemo po vasem forumu :?: nesto konkretno neki argument ili nesto :?:
Nisam ja na tebe mislio vec opcenito na ove bjednike koji sad nešto ismijavaju manijake.Docekali jedno lošije izdanje juga i odmah neko pljuvanje.Na tribini se dokazuje navijac a ne na forumu.
Ukratko,**** navijaca koji visi po tuđim forumima prikuplja njihove postove i postavlja iste na drugom forumu sa ciljem da ismijavaja i pljuje po drugim navijacima.
I niko dosad od HZ to nije osudio tu bruku vec još dodatno ismijavate.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2009, 16:17

To nije bruka ni ismijavanje,zasto bi bilo ismijavanje poruka momka koji je napisao da smo bili bolji od vas,to nije ismijavanje to je samo poruka,rijec,glas jedne normalne i razumne osobe,koja je iskrena...

Jedino sto ti vjerovatno mislis da je bruka sto je to objavljeno pa ti je mozda zasmetalo sto je tako napisano

Da je bogdo vise takvih ko ovaj momak ,na obje strane ne samo na vasoj,ja sam uvijek za realnost i uvijek sam za to da se boljem pruzi ruka i cestita,nisam ze neke price koje su nicim argumentovane...

Da ne sirimo dalju raspravu na ovu temu,nema potrebe

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 08 nov 2009, 16:19

mister je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ko visi po forumu manijaka 8-) i ko je napisao da su smjesni :?: ja to nisam rekao,ali sam rekao da ste nadjacani u jucerasnjem derbiju sto ce svaki od vas koji ima imalo ljudskosti u sebi priznati...

Nisam ja na tebe mislio vec opcenito na ove bjednike koji sad nešto ismijavaju manijake.Docekali jedno lošije izdanje juga i odmah neko pljuvanje.Na tribini se dokazuje navijac a ne na forumu.
Ukratko,****š navijaca koji visi po tuđim forumima prikuplja njihove postove i postavlja iste na drugom forumu sa ciljem da ismijavaja i pljuje po drugim navijacima.
I niko dosad od HZ to nije osudio tu bruku vec još dodatno ismijavate.
Koje ba jedno lose izdanje manijaka,vama je losa decenija,stoljece,nemate nikakve organizacije,veliki broj penzionera od 50-60 godina na tribini,djece od 8-10 god,al sta cete kad imate tu jednu tribinu na koju morate svi stati :D ,a i vase vodje tica,enis picuga :roll: ,po dva zuba nemaju u glavi,fakat nezelim vas ismijavati,al tako vam je zeljeli vi to priznati ili ne...
Zadnja izmjena: ultra@rajvosa, dana/u 08 nov 2009, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 nov 2009, 16:19

mister je napisao/la:A što visite danima po forumu manijaka ako ih smatrate idiotima i smiješnim?
Ako se furate da ste nekakvi divovi qurci-palci što se onda spuštate na forum manijaka?
Ja uopšte nisam na forumu manijaka niti me on zanima, ali ova slika je procurila na naš forum, pa reko... ;) Al dobro vas na našem forumu ima ihihiiiiii. Svaku tekmu kad treba odgovoriti na anketi da li će Sarajevo dobiti bude veliki dio postotka da će izgubiti, a šta misliš čiji su to navijači većinom !?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 16:24

miky_hz je napisao/la:To nije bruka ni ismijavanje,zasto bi bilo ismijavanje poruka momka koji je napisao da smo bili bolji od vas,to nije ismijavanje to je samo poruka,rijec,glas jedne normalne i razumne osobe,koja je iskrena...

Jedino sto ti vjerovatno mislis da je bruka sto je to objavljeno pa ti je mozda zasmetalo sto je tako napisano

Da je bogdo vise takvih ko ovaj momak ,na obje strane ne samo na vasoj,ja sam uvijek za realnost i uvijek sam za to da se boljem pruzi ruka i cestita,nisam ze neke price koje su nicim argumentovane...

Da ne sirimo dalju raspravu na ovu temu,nema potrebe
Ta razumna osoba o kojoj pricas je to napisala na forumu manijaka :!: napisao je tamo gdje je HTIO na napiše.
On da je želio i mislio napisati na ovom forumu i da je želio da tu misao podjeli sa HZ on bi to napisao ovdje.
Ali pošto nije napisao ovdje na ovom forumu,onda nema šta da neki pitar "krade" i kopira postova sa foruma manijaka,pogotovu ako znamo da mu je cilj bio da ismijava manijake.Nije njemu bio cilj da skrene manijacima neke stvari vec qurcenje i dizanje rejtina sopstvene grupe preko postova koje je UKRAO sa foruma manijaka.Sve ti to vrlo dobro znaš i nemoj se praviti lud i naivan.
Necemo se praviti ludi ;)

mister
Kontakt:

Post Postao/la mister » 08 nov 2009, 16:31

Zagor je napisao/la:
mister je napisao/la:A što visite danima po forumu manijaka ako ih smatrate idiotima i smiješnim?
Ja uopšte nisam na forumu manijaka niti me on zanima, ali ova slika je procurila na naš forum, pa reko... ;) Al dobro vas na našem forumu ima ihihiiiiii. Svaku tekmu kad treba odgovoriti na anketi da li će Sarajevo dobiti bude veliki dio postotka da će izgubiti, a šta misliš čiji su to navijači većinom !?
Nemoj to meni prebacivati.Ja nikad u životu nisam bio na forumu HZ niti planiram kad tamo ici.To se mene ne tice.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Samozdravlje i 49 gostiju.