KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Kolko sam ja upucen HZ organizovano prate samo Sarajevo, tako da ce tesko biti organizovanog dolaska na ovu utakmicu... Mada je moguce da se ovaj put napravi iznimka zbog svih desavanja...
Al ubjedjen sam da ce dosta Horde doci pojedinacno na utakmicu i ocekujem naelektrisanu atmosferu, al bez nekih incidenata
Al ubjedjen sam da ce dosta Horde doci pojedinacno na utakmicu i ocekujem naelektrisanu atmosferu, al bez nekih incidenata
ko god je bio u zetri makar jednom ove godine zna kako se karte prodaju..........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa haj napisi za nas koji nismo bili.neno#4 je napisao/la:ko god je bio u zetri makar jednom ove godine zna kako se karte prodaju..........
pred zetrom se karte prodaju, ali poslije ulaska u zetru na ulazu stoji covjek sa aparatom gdje pregleda ispravnost karte sa nekim aparatom....ja imam godisnju tako da ne kupujem......Madafaka je napisao/la:Pa haj napisi za nas koji nismo bili.neno#4 je napisao/la:ko god je bio u zetri makar jednom ove godine zna kako se karte prodaju..........
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jeli poceo Kojadinovic trenirati ???
btw karte se kupuju pored službenog ulaza... nema ih na onoj kucici gdje su se prodavale kad je bio turnir i prvo kolo protiv zagreba....neno#4 je napisao/la:pred zetrom se karte prodaju, ali poslije ulaska u zetru na ulazu stoji covjek sa aparatom gdje pregleda ispravnost karte sa nekim aparatom....ja imam godisnju tako da ne kupujem......Madafaka je napisao/la:Pa haj napisi za nas koji nismo bili.neno#4 je napisao/la:ko god je bio u zetri makar jednom ove godine zna kako se karte prodaju..........
Jel znas kada ce poceti prodaja karata za široki ?
You are someone else I am still right here
zna li neko kada je utakmica bosna-siroki posto ne moze biti u petak koncert je zeljka samardzica
-
- Kontakt:
Koncert je 31.X.muamer_15 je napisao/la:zna li neko kada je utakmica bosna-siroki posto ne moze biti u petak koncert je zeljka samardzica
KK Bosna ASA BH Telecom - KK Široki Eronet / Petak 30.10.09. 20:15h
Karte su puštene u prodaji na tri lokacija; Art-E Travel ul. Skenderija 28,Raiseburo, Fra A. Zvizdovića 1 (Unitic) i prostorije KK Bosna
SAFET SUŠIĆ
-
- Kontakt:
jbt navijanje ove godine kurcu ne valja. isto ko da je pozoriste. padne kos,pljesak i ponovo tisina. **** ga kospice vratite prave navijace u dvoranu.
pravi najaci i jesu oni koji sada dolaze. a horde su navijaci fk sarajeva i oni nisu navijaci kk bosne. sto se mene tice dobrodosli su na utakmice ali nazaviati ih pravim navjacima bosne pored ljudi koji zive za bosnu je glupostsandiegochargers je napisao/la:jbt navijanje ove godine kurcu ne valja. isto ko da je pozoriste. padne kos,pljesak i ponovo tisina. **** ga kospice vratite prave navijace u dvoranu.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
haj molim vas samo mi objasnite STO I PO CEMU SU HORDE NAVIJACI KK BOSNA???Ja sam manijak mrtvi manijak i idem na utakmice bosne sto neko poziva horde da se vrate sta su ko su oni???
Vjerovatno si mlad, pa ne znas da su HZ organizovano prije bodrili KK Bosnu.carobni manijak je napisao/la:haj molim vas samo mi objasnite STO I PO CEMU SU HORDE NAVIJACI KK BOSNA???Ja sam manijak mrtvi manijak i idem na utakmice bosne sto neko poziva horde da se vrate sta su ko su oni???
pratili su je dok je bila u modi.....pratili su je i manijaci ako se dobro sjecam.....na jednoj strani oni na drugoj horde.....al sad ni jedni ni drugi ne prate jer kako kazu "nisu bosnini navijaci....." a da bosna igra euroligu il nesta sigurno bi dolazili da bi poslije u novinama pisalo......npr. "horde i manijaci napravili spektakl u zetri(skenderiji)"

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
veze ti nemasMelo15 je napisao/la:pratili su je dok je bila u modi.....pratili su je i manijaci ako se dobro sjecam.....na jednoj strani oni na drugoj horde.....al sad ni jedni ni drugi ne prate jer kako kazu "nisu bosnini navijaci....." a da bosna igra euroligu il nesta sigurno bi dolazili da bi poslije u novinama pisalo......npr. "horde i manijaci napravili spektakl u zetri(skenderiji)"![]()
![]()
![]()
Prodaje li onaj tip ispred Trznice u Ferhadiji karte za utakmicu?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
pa aj mi ti reci onda zasto sad ne prate bosnu organizovano ni jedni ni drugiMadafaka je napisao/la:veze ti nemasMelo15 je napisao/la:pratili su je dok je bila u modi.....pratili su je i manijaci ako se dobro sjecam.....na jednoj strani oni na drugoj horde.....al sad ni jedni ni drugi ne prate jer kako kazu "nisu bosnini navijaci....." a da bosna igra euroligu il nesta sigurno bi dolazili da bi poslije u novinama pisalo......npr. "horde i manijaci napravili spektakl u zetri(skenderiji)"![]()
![]()
![]()
posto ja stvarno veze nemam

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
jucer nije prodavaojose je napisao/la:Prodaje li onaj tip ispred Trznice u Ferhadiji karte za utakmicu?
Meho ne prodaje karte, nakon 10 godina vise ne radi bosnu....jose je napisao/la:Prodaje li onaj tip ispred Trznice u Ferhadiji karte za utakmicu?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
jel' taj isti prodaje za Škripare, koliko koštaju karte za goste?yoda je napisao/la:jucer nije prodavaojose je napisao/la:Prodaje li onaj tip ispred Trznice u Ferhadiji karte za utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.