Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Bolje je ovo od onog placenog intervjua Marjana u Splitu 

-
- Kontakt:
Ocajno.tuzlak1987 je napisao/la:Bolje je ovo od onog placenog intervjua Marjana u Splitu
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Mogao sam izabrati Belgiju, ali Bosna je moja zemlja" 

fin interviju kapitena! sjajan igrac i jos bolji covjek!
- brzitesanj
- Kontakt:
Pa ovo je emisija zabavnog karakteta i prema tome ,sasvim profi i super...
Meni super emisija. Nisam nista drugo ocekivao od onoga sto sam i vidio. Izgleda mu je bas dobro u Leverkusenu. Super je sve, od ambienta do ljudi. Sami bas prijatna osoba. Sretno Emire!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Fina emisija..Naruzi na kraju Emir Safeta..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dobro je rekao i za Dzeku i Susica pred kraj. Susic je ispao amater nevidjeni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Džeku je krenulo kad se prestao družiti sa ovim razbojnikom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svega u Božijoj bašti....Virtu4l je napisao/la:Džeku je krenulo kad se prestao družiti sa ovim razbojnikom.
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Reče čovjek i ostade živ...Virtu4l je napisao/la:Džeku je krenulo kad se prestao družiti sa ovim razbojnikom.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Kapitena naše domovine nazvat razbojnikom ( i u šali ) ja ne mogu da shvatimVirtu4l je napisao/la:Džeku je krenulo kad se prestao družiti sa ovim razbojnikom.

jbo majku odakle vama te informacije, osjećam se k'o da sam iz Bradine, ništa ne znamVirtu4l je napisao/la:Gdje će on sa Džekom u istu rečenicu, Edin ga je svakako otkačio. Ne treba mu loša reputacija.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja imam svoje mišljenje, vi imate svoje. Ja vaše ne mogu promijeniti (niti želim), kao ni vi moje. Čiča miča gotova priča.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
virtu buraz i mi bi da znamo šta se dešava u repki..kad već znaš de ispricaj malo 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nekad ti nisu potrebne insajderske informacije da bi shvatio. Samo poredaš neke stvari hronološki, od početka do kraja. Pogledaš kako je to izgledalo prije 4-5-6 godina i kako izgleda sad, itd... nakon toga se pozoveš na onu staru vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada... rusija, salihamidžić, kapitenska traka, džeko, hajrović... jeftini poeni...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
spaha je jedan gospodin, jednom mi je u zenici dao 100KM iako sam trazio samo 50, sretno ZMAJU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Ovaj se covjek vise brine o reprezentaciji, nego nam selektor. Kad smo vec kod insajderskih prici.
Uvjek dobro raspolozen, uvjek vremena za navijace i to u preteku. A dogurati do Bayer Leverkusen, to nije isto mala stvar, kako mi je bilo drago za njega kada sam to saznao.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
hu iz ju vi lov EmirVirtu4l je napisao/la:Nekad ti nisu potrebne insajderske informacije da bi shvatio. Samo poredaš neke stvari hronološki, od početka do kraja. Pogledaš kako je to izgledalo prije 4-5-6 godina i kako izgleda sad, itd... nakon toga se pozoveš na onu staru vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada... rusija, salihamidžić, kapitenska traka, džeko, hajrović... jeftini poeni...
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Faraon iz Visokog, legendarnadruga, Proximic i 41 gost.