Igracina jeste..Majstor..Al ne moze da hoda..A Slovaci lete..Ne ide to tako vise..Jbg..I da,sta je to pokusao majke ti,dva tri suta koja nisu ni otisla u okvir gola..ANTIFA ! je napisao/la:Miske je u nasoj reprezentaciji medju boljim igracima , e to sto nije spreman **** .
Al je igracina i to velika , cim ne odigra dobro , odma paljba na njega , a covjek ima igru u glavi napamet , jedini koji je pokusavao sinoc je bio Misimovic , zato nam treba odlicni Miske u Zilini za 3 boda
Miske igracino !
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Rios je napisao/la:Igracina jeste..Majstor..Al ne moze da hoda..A Slovaci lete..Ne ide to tako vise..Jbg..I da,sta je to pokusao majke ti,dva tri suta koja nisu ni otisla u okvir gola..ANTIFA ! je napisao/la:Miske je u nasoj reprezentaciji medju boljim igracima , e to sto nije spreman **** .
Al je igracina i to velika , cim ne odigra dobro , odma paljba na njega , a covjek ima igru u glavi napamet , jedini koji je pokusavao sinoc je bio Misimovic , zato nam treba odlicni Miske u Zilini za 3 boda
Miske igracino !
Godine , nije spreman sve to utice .
Po toj logici veceras niko nije mogao da hoda osim Lulica i Vrsajevica , a Slovaci su letjeli .
Ja ti kazem Miske je igrac tipa Piksi , zna loptu podvalit i to je najbitnije .
Bez Misketovih lopti nema Dzeke , jasno ko dan , zato nam i treba Miske u utorak

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Preveliki je luksuz u tako vaznoj utakmici u utorak imati igraca koji je fizicki nespreman i cekati neki njegov eventualni potez..Nama treba trka i borba..A sto se tice lucidnosti Pjanic nije nista manji majstor od Misketa..Pokazao je on da zna i zabiti i ass..A i zbog Misketovih godina mora se nasa igrati poceti graditi oko Miralema..ANTIFA ! je napisao/la:Rios je napisao/la:Igracina jeste..Majstor..Al ne moze da hoda..A Slovaci lete..Ne ide to tako vise..Jbg..I da,sta je to pokusao majke ti,dva tri suta koja nisu ni otisla u okvir gola..ANTIFA ! je napisao/la:Miske je u nasoj reprezentaciji medju boljim igracima , e to sto nije spreman **** .
Miske igracino !
Godine , nije spreman sve to utice .
Po toj logici veceras niko nije mogao da hoda osim Lulica i Vrsajevica , a Slovaci su letjeli .
Ja ti kazem Miske je igrac tipa Piksi , zna loptu podvalit i to je najbitnije .
Bez Misketovih lopti nema Dzeke , jasno ko dan , zato nam i treba Miske u utorak
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Misimovic je igrao slabo,dosta slabo ali Pjanic jos duplo slabije od njega.
Vrijedi probati sa Misketom ipak je malo takvih igraca koji imaju loptu u glavi , vjerujem mu i poslije losih i dobrih partija , Miske Pjana i dvojica da udaraju , grizu Slovake , ne sumnjam u Misketa gurnut ce on 2-3 upotrebljive lopte ako igrali kako znaju 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ja sam sa par prijatelja gledao utakmicu i svi smo se slozili da je najlosiji igrac na terenu bio Sejo Salihovic... A u principu su lose kao tim odigrali i mogli smo jos koji gol primiti da nije Bega bio na nivou...
ponovo se usvinjio, hoda po terenu, znam ja da ce on imati u vecini utakmica nekoliko strasnih dodavanja i sutanja ali ne znam da li vrijedi imati u svemu drugom igraca manje zbog njegovog prisustva na terenu
tesko je biti pametan po ovom pitanju, mora se priznati

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ma ne , bitno je govoriti da on ima taj "x faktor" i da on jednim potezom može odlučiti utakmicu .
ja to ne osporavam , on MOŽE jednim potezom odlučiti utakmicu , ali NE MORA . to se desi jednom u godini , i jel vrijedi čekati na njegov potez neki (koji se na kraju ni ne desi) , ili da imamo jednostavno normalnu i tečnu igru u veznom redu i igrati kao prave ekipa ?
ja to ne osporavam , on MOŽE jednim potezom odlučiti utakmicu , ali NE MORA . to se desi jednom u godini , i jel vrijedi čekati na njegov potez neki (koji se na kraju ni ne desi) , ili da imamo jednostavno normalnu i tečnu igru u veznom redu i igrati kao prave ekipa ?
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Miske10 je napisao/la:Misimovic je igrao slabo,dosta slabo ali Pjanic jos duplo slabije od njega.

Znam da hoces da branis svoje username, ali Misimovic je bio daleko losiji od Pjane sinoc. Ne zato jer je Pjanic bio dobar, nego zato sto je Misimovic bio absolutna katastrofa. Misimovic, Dzeko i Ibisevic nista pozitivno nisu uradili. Ova trojica imaju OGROMAN dug koji trebaju da isplate u utorak.
Hajd sto je slabo odigr'o,nego sto nema kuveta u sebi,pa svaki korner koji je ubacio jedva je dobacio do prve stative. 

1946
- Omerbavarac
- Kontakt:
Utopio se u sivilo kao i vecina igraca. Ne treba kritikovati samo jednog, treba kritike uputiti cijelom kolektivu, jer su svi podbacili, cast izuzecima, ali njih je malo.Head je napisao/la:Hajd sto je slabo odigr'o,nego sto nema kuveta u sebi,pa svaki korner koji je ubacio jedva je dobacio do prve stative.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
daleko je Miske bio od najlosijeg sinoc, sve sto smo i sutnuli on je sutnuo. Pjanic 3x losiji od njeg, branili vi njeg koliko god hocete ni blizu Misketa on nije nit ce biti kao igrac za reprezentaciju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma ja, dokle god Miske jednom rukom bude dupe češao, a drugom razvlačio žvakaću gumu iz usta, i u isto vrijeme bude stajao na terenu, to je dovoljno da kažemo da je nezamjenjiv.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bolje da nije ni sutao..ultrasstyle_tz je napisao/la:daleko je Miske bio od najlosijeg sinoc, sve sto smo i sutnuli on je sutnuo. Pjanic 3x losiji od njeg, branili vi njeg koliko god hocete ni blizu Misketa on nije nit ce biti kao igrac za reprezentaciju.

Ovo oko Pjanica..Sinoc je bio i on tanak,al bar je trcao,napravio poneki faul..Miske je majstor,igrac poteza,ali u vaznim utakmicama je preveliki luksuz cekati tako nesto..On igra u jednoj haman rekaretivnoj ligi,zapustena linija i visak kg..Ne moze to tako moj moderatoru..Valja trcati u utorak aBd,gristi..A ne cekati hoce li Miske petom koji put proigrati Dzeku..Jbg..
Pjanic Miralem za nasu repku moze biti jednako dobar kao i Misimovic..Ako se u Romi ocekuje da zamjeni jednog Tottija zasto kod nas ne bi mogao zamjeniti Misimovica?
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Misimović nikada u jednoj ozbiljnoj ekipi sa onakvim fizičkim stanjem ne bi imao mjesta. A kamo li u prvih 11. Pokazao je koliko je tačna ona teza da nije potrebno da on trči, da on ima sve u glavi.
Vi mislioci, vratite se u prošlo stoljeće, kada onaj koji je znao igrati, nije morao imati jaku fiziku.
Sinoć se u punom svjetlu pokazao nedostatak njegove fizičke spremnosti.
Misimović sa svom svojom vizijom, magijom, maestralnošću, tehnikom i svim onim što ima u nogama ako nema fizičke spreme, nije potreban ovoj reprezentaciji ako želimo imati ozbiljnu selekciju.
Ako želimo i dalje praviti cirkus od reprezentacije, nek' nastavi da nas zadivljuje svojim predstavama nakon kojih je njegov broj pretrčanih kilometara suvišno gledati.
Vi mislioci, vratite se u prošlo stoljeće, kada onaj koji je znao igrati, nije morao imati jaku fiziku.
Sinoć se u punom svjetlu pokazao nedostatak njegove fizičke spremnosti.
Misimović sa svom svojom vizijom, magijom, maestralnošću, tehnikom i svim onim što ima u nogama ako nema fizičke spreme, nije potreban ovoj reprezentaciji ako želimo imati ozbiljnu selekciju.
Ako želimo i dalje praviti cirkus od reprezentacije, nek' nastavi da nas zadivljuje svojim predstavama nakon kojih je njegov broj pretrčanih kilometara suvišno gledati.
Uvijek je imao viška 5kg ali je uvijek imao znanje. Sada ima viška 10kg i džabe ti to znanje. Za mene će uvijek ostati legenda BiH ali onakav fizički izgled dolikuje seljačkim kabadahijama koji jednu meso bez hljeba jer je to kul.
Nazalost opet se pokazalo kad Miske ne igra ne igra ni reprezentacija! NA ZALOST MI I NEMAMO ADEKVATNU ZAMJENU ZA NJEGA PRIZNALI MI TO ILI NE !
A šta, nije igrao Misimović sinoć ? 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma slazem se, njega i Dzeku kao vodece krivce na klupu. Pjanicu povjeriti organizaciju igre , umjesto Misketa Visca, umjesto Dzeke Stevanovic i da ja dobro poslusam na novoj tv ovo u sport dnevniku analizu protivnika u barazu, jer treba ce i nama ko i Hrvatima, ako i baraz uhvatimo.
ako ce iko uradit nesto u Slovackoj to ce biti Miske, Dzeko ili Salihovic slobodnjak. Ostali daj boze da mogu hljeba.
ako ce iko uradit nesto u Slovackoj to ce biti Miske, Dzeko ili Salihovic slobodnjak. Ostali daj boze da mogu hljeba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ti sam vidiš da je Misimović nepotreban ovoj reprezentaciji sa ovakvom fizikom. Kada se sredi, k'o protiv Grka, i kada bude ginuo na terenu, kao protiv Grka ( replay ), vrata reprezentacije bi mu trebala biti širom otvorena.
On i sam zna da ga se neće skloniti iz prvih 11 taman na štakama izašao, zato se ovako " profesionalno " ponaša prema dresu reprezentacije, i prema klubu kojeg boli taki za to što on nema nikakve discipline.
Da je želio igrat' nogomet, ne bi otišao u yebenu Kinu jer je mogao i može još par godina solidnog nogometa ponuditi, ali ne. Bolje je ovako.
On i sam zna da ga se neće skloniti iz prvih 11 taman na štakama izašao, zato se ovako " profesionalno " ponaša prema dresu reprezentacije, i prema klubu kojeg boli taki za to što on nema nikakve discipline.
Da je želio igrat' nogomet, ne bi otišao u yebenu Kinu jer je mogao i može još par godina solidnog nogometa ponuditi, ali ne. Bolje je ovako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.