Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
KODRO
-
Kontakt:
ma hajde de da samo potpišem kotor varoš
-
Hairlija
-
Kontakt:
Samo da se zahvalim fukarama na skandiranju Vedran Puljic,zajednickom pjevanju himne i skandiranju Savez napolje
Nijo bilo nikakvih nereda,mada mi je krivo sto vas je policija prije kraja izvela sa stadiona
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
slani grad
-
Kontakt:
Postao/la slani grad » 14 avg 2010, 23:28
djecace..lijeci se

...naravno,ako imas gdje u toj svojoj kasabi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
harry_90
-
Kontakt:
Kako si,vidi se da si pacenik

cestitke ekipi Sarajeva na pobjedi,naravno uvijek cestitam ko pobjedi,mi se trebamo okrenut mecu protiv Zeljeznicara,i uzeti taj mec.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
aS_Roma
Iskreno sa ovakvom igrom nigdje boda necete uzeti, bez i jednog opasnog napada i ni jednog opasnog suta prema golu za 90 min .... veoma lose od vas.
-
adnanhz
-
Kontakt:
Ovaj bi vam glavas malo trebao pripazit sta izjavljuje jer valjda bi trebao stajat iza svojih rijeci jer ako on ovo smatra ofanzivnom igrom daleko ce te dogurat,odkad pratim FKS na domacim tekmama sloboda me ama bas nikad nije iznenadila nekom igrom ,jedna od najslabijih ekipa na AFH koji gostuje , i da respect za fukare i iskreno zao mi je sto je tako svima da gostujuce navijace uvedu i izvedu po 10-15 kasnij tj. prije

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
slani grad
-
Kontakt:
Postao/la slani grad » 14 avg 2010, 23:43
aS_Roma je napisao/la:Iskreno sa ovakvom igrom nigdje boda necete uzeti, bez i jednog opasnog napada i ni jednog opasnog suta prema golu za 90 min .... veoma lose od vas.
zaboravi sta Glavas lupeta..vec sam to napisao ranije....mi jednostavno nemamo tim za velike domete ove sezone....zelje su jedno a mogucnosti su nesto sasvim drugo....u startu se treba okrenut kupu jer nam je on jedina sansa za evropu..mislim...i na njega se skoncetrisat...a prvenstvo....tu negdje izmedu 6 i 10 mjesta
-
cena
-
Kontakt:
adnanhz je napisao/la:Ovaj bi vam glavas malo trebao pripazit sta izjavljuje jer valjda bi trebao stajat iza svojih rijeci jer ako on ovo smatra ofanzivnom igrom daleko ce te dogurat,odkad pratim FKS na domacim tekmama sloboda me ama bas nikad nije iznenadila nekom igrom ,jedna od najslabijih ekipa na AFH koji gostuje , i da respect za fukare i iskreno zao mi je sto je tako svima da gostujuce navijace uvedu i izvedu po 10-15 kasnij tj. prije

Ja mislim da Sloboda i nema ambicija da nesto napravi jer njima je bitno dobiti kuci i biti u nekoj sredini.Svaka cast Fukarama doci iz Tuzle njih neki 15-20 i navijati za Slobodu koja je dva puta presla centar i na kraju uz smijesak igraca i Glavasa napustiti stadion.

-
aS_Roma
slani grad je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Iskreno sa ovakvom igrom nigdje boda necete uzeti, bez i jednog opasnog napada i ni jednog opasnog suta prema golu za 90 min .... veoma lose od vas.
zaboravi sta Glavas lupeta..vec sam to napisao ranije....mi jednostavno nemamo tim za velike domete ove sezone....zelje su jedno a mogucnosti su nesto sasvim drugo....u startu se treba okrenut kupu jer nam je on jedina sansa za evropu..mislim...i na njega se skoncetrisat...a prvenstvo....tu negdje izmedu 6 i 10 mjesta
realno po igracima veoma ste dobri i Glavas dobar trener, u cemu je problem Bog zna....
Mozda je danas samo Sarajevo bilo prejako sa vise zelje i volje ... vidjet ce se sve u sljedecim tekmama

-
Interista di cuore
-
Kontakt:
Postao/la Interista di cuore » 14 avg 2010, 23:51
nisam ni ocekivo nista posebno veceras,al 3:0 je stvarno previse...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
harry_90
-
Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:nisam ni ocekivo nista posebno veceras,al 3:0 je stvarno previse...

Ni ja se nisam nadao,al jest previse,ne treba nakon 3 kola,vec govorit opstanak itd.ima jos do kraja,sve se moze okrenuti

-
Interista di cuore
-
Kontakt:
Postao/la Interista di cuore » 14 avg 2010, 23:56
mah nemamo mi ekipu za neki visok plasman,al za sredinu tabele i mirnu sezonu sigurno da imamo...sad dobijemo Zelju i sve super

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
slani grad
-
Kontakt:
Postao/la slani grad » 15 avg 2010, 00:09
cena je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Ovaj bi vam glavas malo trebao pripazit sta izjavljuje jer valjda bi trebao stajat iza svojih rijeci jer ako on ovo smatra ofanzivnom igrom daleko ce te dogurat,odkad pratim FKS na domacim tekmama sloboda me ama bas nikad nije iznenadila nekom igrom ,jedna od najslabijih ekipa na AFH koji gostuje , i da respect za fukare i iskreno zao mi je sto je tako svima da gostujuce navijace uvedu i izvedu po 10-15 kasnij tj. prije

Ja mislim da Sloboda i nema ambicija da nesto napravi jer njima je bitno dobiti kuci i biti u nekoj sredini.Svaka cast Fukarama doci iz Tuzle njih neki 15-20 i navijati za Slobodu koja je dva puta presla centar i na kraju uz smijesak igraca i Glavasa napustiti stadion.

ne znam odakle ti to da mi nemamo ambicija i da nam cilj bit u sredini...mislim

...jel ti to nesto na svoju ruku pises ili si to negdje procitao....i nema potrebe da umanjujes broj Fukara na tekmi...cifra nije neka strasna al je smijesno lagat kad postoje slike....al ti vjerovatno ides na omalovazavanje..onako...fino...u rukavicama..
-
Urban Batalion
-
Kontakt:
Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 01:53
adnanhz je napisao/la:Ovaj bi vam glavas malo trebao pripazit sta izjavljuje jer valjda bi trebao stajat iza svojih rijeci jer ako on ovo smatra ofanzivnom igrom daleko ce te dogurat,odkad pratim FKS na domacim tekmama sloboda me ama bas nikad nije iznenadila nekom igrom ,jedna od najslabijih ekipa na AFH koji gostuje , i da respect za fukare i iskreno zao mi je sto je tako svima da gostujuce navijace uvedu i izvedu po 10-15 kasnij tj. prije

MA nismo se nadali velikom plasmanu na pocetku tako da nemamo sta izgubit.Necemo ispast, uvijek su dobro igrali kad treba.

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
harry_90
-
Kontakt:
Sada se okrenut mecu protiv Zeljeznicara,i pokusat uzeti taj mec,ovdje nismo mogli ocekivat bodove i ne treba nakon 3 kola govorit borba za opstanak itd. ima ljudi jos do kraja,sve se moze okrenut,zato samo opusteno

-
AulleTa
-
Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Sada se okrenut mecu protiv Zeljeznicara,i pokusat uzeti taj mec,ovdje nismo mogli ocekivat bodove i ne treba nakon 3 kola govorit borba za opstanak itd. ima ljudi jos do kraja,sve se moze okrenut,zato samo opusteno

Željo će nama uzeti bod(ove) imam osjećaj.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
harry_90
-
Kontakt:
AulleTa je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sada se okrenut mecu protiv Zeljeznicara,i pokusat uzeti taj mec,ovdje nismo mogli ocekivat bodove i ne treba nakon 3 kola govorit borba za opstanak itd. ima ljudi jos do kraja,sve se moze okrenut,zato samo opusteno

Željo će nama uzeti bod(ove) imam osjećaj.
Ma kakvi to,uzimamo makar sa 1:0

Mujic strijelac.
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 15 avg 2010, 12:20
Sarajevu su bodovi bili izuzetno neophodni, tako da se i nije moglo dosta toga napraviti. Uz to domaci teren, veca motivacija....
Sto se tice Zelje, oni su nam u proslosti dosta cesto znali odnijeti bodove sa Tusnja, ali u posljednjim sezonama se to malo poboljsalo za Slobodu i naravno da ocekujem pobjedu, jer ocigledno da imaju dosta slabosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Hairlija
-
Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Sarajevu su bodovi bili izuzetno neophodni, tako da se i nije moglo dosta toga napraviti. Uz to domaci teren, veca motivacija....
Sto se tice Zelje, oni su nam u proslosti dosta cesto znali odnijeti bodove sa Tusnja, ali u posljednjim sezonama se to malo poboljsalo za Slobodu i naravno da ocekujem pobjedu, jer ocigledno da imaju dosta slabosti.
Hoces da kazes da je nesto sumnjivo

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
harry_90
-
Kontakt:
Hairlija je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Sarajevu su bodovi bili izuzetno neophodni, tako da se i nije moglo dosta toga napraviti. Uz to domaci teren, veca motivacija....
Hoces da kazes da je nesto sumnjivo

Svi dobro znamo da domaci teren znaci 99% sigurnu pobjedu,tako da se i ne ocekuje nesh sa strane

meni je smijesna ova liga,kad prvi igra sa zadnjim na tabeli,ovaj zadnji veliki favorit,to nema nigdje,samo u nasoj ligi.Al haj sta ces.Ovom momku Hadzicu zelim brz oporavak .
Trenutno korisnika/ca: Beduin i 26 gostiju.