Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

zizu1991
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la zizu1991 » 06 jan 2015, 18:41

Newton, svaka čast momčino na javljanju. Lično sam ponosan na ovo. To je bosansko srce!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 jan 2015, 18:41

"newton_heath_lyr"
Hvala brate .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jan 2015, 19:33

newton_heath_lyr :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 jan 2015, 20:04

Svaka cast newton
Nad tobom sunce najljepše sja

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 06 jan 2015, 20:11

Ako nije tesko newtonu da napise kakvu je minutazu imao Toromanovic,posto vidim da nije dao gola uopste i dali je Trzic igrao u napadu lijevog ili srednjeg beka ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 jan 2015, 20:30

kupus army je napisao/la:Ako nije tesko newtonu da napise kakvu je minutazu imao Toromanovic,posto vidim da nije dao gola uopste i dali je Trzic igrao u napadu lijevog ili srednjeg beka ?
Toromanovic je odigrao nekih 20 minuta utakmice a mislim da je imao samo jedno dodavanje na crtu. Terzic je zbog tri iskljucenja mec zavrsio oko 45. U prvom poluvremenu je igrao lijevog a u drugom centralnog. Golmani: Buric najuspjesniji. Malinovic te Milas su pruzili sjajnu partiju. Karacic je igrao nekih 30-35 minuta. Promasili smo nekih 7-8 zicera sto na kraju daje rezultat kakav je. Sve u svemu bitno je istaci zalaganje sviju a pred kraj su se borili da se razlila smanji sto je vise moguce. Imali smo i zadnji napad za -3 ali ga nismo iskoristili. Pred kraj meca je u dvoranu usla reprezentavija Katara koja je vjerovatno tu radi treninga a zanimljivo je to da je jedan od Katarskih reprezentativaca i bivsi BIH golman Danijel Saric. Sve u svemu imao sam cast da se slikam sa selektorom a vjerovali ili ne slikao nas je Zlatan Arnautovic. Tu sam se malo izlevatio davsi mu telegon da me slika sa selektorom a ustvari veca legenda rukometa i od samog selektora nas ualikala. Jbg, nisam prepoznao. Eto raja gledacu da i sutra idem da pratim ali mialim da ce autra biti i streamova jer igra Katar.

BosnaE

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 jan 2015, 20:35

Bravo, newtone! :salut:

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 06 jan 2015, 20:39

newton_heath_lyr je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Ako nije tesko newtonu da napise kakvu je minutazu imao Toromanovic,posto vidim da nije dao gola uopste i dali je Trzic igrao u napadu lijevog ili srednjeg beka ?
Toromanovic je odigrao nekih 20 minuta utakmice a mislim da je imao samo jedno dodavanje na crtu. Terzic je zbog tri iskljucenja mec zavrsio oko 45. U prvom poluvremenu je igrao lijevog a u drugom centralnog. Golmani: Buric najuspjesniji. Malinovic te Milas su pruzili sjajnu partiju. Karacic je igrao nekih 30-35 minuta. Promasili smo nekih 7-8 zicera sto na kraju daje rezultat kakav je. Sve u svemu bitno je istaci zalaganje sviju a pred kraj su se borili da se razlila smanji sto je vise moguce. Imali smo i zadnji napad za -3 ali ga nismo iskoristili. Pred kraj meca je u dvoranu usla reprezentavija Katara koja je vjerovatno tu radi treninga a zanimljivo je to da je jedan od Katarskih reprezentativaca i bivsi BIH golman Danijel Saric. Sve u svemu imao sam cast da se slikam sa selektorom a vjerovali ili ne slikao nas je Zlatan Arnautovic. Tu sam se malo izlevatio davsi mu telegon da me slika sa selektorom a ustvari veca legenda rukometa i od samog selektora nas ualikala. Jbg, nisam prepoznao. Eto raja gledacu da i sutra idem da pratim ali mialim da ce autra biti i streamova jer igra Katar.

Hvala puno,ziv bio majstore :)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 jan 2015, 20:40

@newtona za predsjednika. Svaka čast, majstore. :thumbup:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 jan 2015, 20:54

Prce je spreman da je nije tako ostao bi u Sarajevu :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 jan 2015, 20:58

newton_heath_lyr je napisao/la:

druže slobodno uzmi godišnji ako tamo radiš , ... bar prvenstvo dok ne završi :mrgreen: , sve je dobro došlo iz Qatara ...fotografije , izvještaji , video ...

@ po izvještaju čini mi se da naši nisu igrali 100% ...vjerovatno Marka neće da otkrije sve karte :roll:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 06 jan 2015, 21:22

Da napomenem i to da se Prce lagano zagrijavao cijelim tokom meca do neke 50. Minute kada je otisao u svalcionicu. A svi do jednog clana nase ekspedicije su tako prirodni i normalni da ih covjek mora zavoliti. U dvorani je bilo nekih 200-250 gledalaca(nasih oko 50). Moglo se primijetiti ljudi iz Alzira, Tunisa a ja sam bio u drustvu kolega iz Hrvatske i odmah da kazem svi smo navijali za Bosnu i Hercegovinu. Dao bih ja vama FB profil da vidite ambijent i nekoliko video zapisa, ali onda vise ne bi bio Newton. :D

BosnaE

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la esprit24 » 06 jan 2015, 22:03

newton_heath_lyr je napisao/la:Da napomenem i to da se Prce lagano zagrijavao cijelim tokom meca do neke 50. Minute kada je otisao u svalcionicu. A svi do jednog clana nase ekspedicije su tako prirodni i normalni da ih covjek mora zavoliti. U dvorani je bilo nekih 200-250 gledalaca(nasih oko 50). Moglo se primijetiti ljudi iz Alzira, Tunisa a ja sam bio u drustvu kolega iz Hrvatske i odmah da kazem svi smo navijali za Bosnu i Hercegovinu. Dao bih ja vama FB profil da vidite ambijent i nekoliko video zapisa, ali onda vise ne bi bio Newton. :D

Pa objavi ovdje nesto od materijala :kafa: respekt majstore za danasnji live prenos :)

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jan 2015, 22:43

@Newton hvala ti majstore :thumbup:

Sad bih potpisao sve tri pripremne da izgubimo a da dobijemo tri na prvenstvu :D

Ne tražim puno jel' tako :P :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 06 jan 2015, 23:11

"U prvom poluvremenu smo igrali izuzetno dobro u odbrani ali jako loše u napadu. Puno stopostotnih šansi smo propustili... U drugom poluvremenu smo puno kombinovali, pokušao sam da dam šansu svima, neki su zadovoljili, neki ne", rekao je Marković i dodao:

"Na kraju, možda i realan rezultat. Portugal je bio bolji u ovoj utakmici. Imamo još mnogo toga da uradimo, vidi se na nama i taj umor od puta. Sutra ujutru imamo mali odmor pa navečer susret sa Katarom. Vidjet ćemo šta možemo".

Kao sto sam rekao da ih je umor sustigao. Samo mi je cudno da imaju zaredom tri tekme i to tek nakon sto su stigli...da bar imaju po dan odmora, ali eto...sad ce vidjeti kakav ce im tempo biti kad pocne Svjetsko.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jan 2015, 02:59

esprit24 je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Da napomenem i to da se Prce lagano zagrijavao cijelim tokom meca do neke 50. Minute kada je otisao u svalcionicu. A svi do jednog clana nase ekspedicije su tako prirodni i normalni da ih covjek mora zavoliti. U dvorani je bilo nekih 200-250 gledalaca(nasih oko 50). Moglo se primijetiti ljudi iz Alzira, Tunisa a ja sam bio u drustvu kolega iz Hrvatske i odmah da kazem svi smo navijali za Bosnu i Hercegovinu. Dao bih ja vama FB profil da vidite ambijent i nekoliko video zapisa, ali onda vise ne bi bio Newton. :D

Pa objavi ovdje nesto od materijala :kafa: respekt majstore za danasnji live prenos :)

Ujutro kad ustanete bice. Jos sam na poslu a sa telefona ne znam to objavljivati.

BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jan 2015, 07:37

slika
slika
slika
slika
slika
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 07 jan 2015, 07:45

[youtube][/youtube]Kraj meca.
BosnaE

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 jan 2015, 11:04

Hvala Newtonu na slikama i klipu :)

Nadam se da će danas biti stream, jer ipak igramo protiv Katara. Ako nista, imamo brata Newtona :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 07 jan 2015, 11:25

Newton, braco, hvala ti puno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.