Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Newton, svaka čast momčino na javljanju. Lično sam ponosan na ovo. To je bosansko srce!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
"newton_heath_lyr"
Hvala brate .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala brate .
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
newton_heath_lyr 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kupus army
- Kontakt:
Ako nije tesko newtonu da napise kakvu je minutazu imao Toromanovic,posto vidim da nije dao gola uopste i dali je Trzic igrao u napadu lijevog ili srednjeg beka ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Toromanovic je odigrao nekih 20 minuta utakmice a mislim da je imao samo jedno dodavanje na crtu. Terzic je zbog tri iskljucenja mec zavrsio oko 45. U prvom poluvremenu je igrao lijevog a u drugom centralnog. Golmani: Buric najuspjesniji. Malinovic te Milas su pruzili sjajnu partiju. Karacic je igrao nekih 30-35 minuta. Promasili smo nekih 7-8 zicera sto na kraju daje rezultat kakav je. Sve u svemu bitno je istaci zalaganje sviju a pred kraj su se borili da se razlila smanji sto je vise moguce. Imali smo i zadnji napad za -3 ali ga nismo iskoristili. Pred kraj meca je u dvoranu usla reprezentavija Katara koja je vjerovatno tu radi treninga a zanimljivo je to da je jedan od Katarskih reprezentativaca i bivsi BIH golman Danijel Saric. Sve u svemu imao sam cast da se slikam sa selektorom a vjerovali ili ne slikao nas je Zlatan Arnautovic. Tu sam se malo izlevatio davsi mu telegon da me slika sa selektorom a ustvari veca legenda rukometa i od samog selektora nas ualikala. Jbg, nisam prepoznao. Eto raja gledacu da i sutra idem da pratim ali mialim da ce autra biti i streamova jer igra Katar.kupus army je napisao/la:Ako nije tesko newtonu da napise kakvu je minutazu imao Toromanovic,posto vidim da nije dao gola uopste i dali je Trzic igrao u napadu lijevog ili srednjeg beka ?
BosnaE
Bravo, newtone!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- kupus army
- Kontakt:
Hvala puno,ziv bio majstorenewton_heath_lyr je napisao/la:Toromanovic je odigrao nekih 20 minuta utakmice a mislim da je imao samo jedno dodavanje na crtu. Terzic je zbog tri iskljucenja mec zavrsio oko 45. U prvom poluvremenu je igrao lijevog a u drugom centralnog. Golmani: Buric najuspjesniji. Malinovic te Milas su pruzili sjajnu partiju. Karacic je igrao nekih 30-35 minuta. Promasili smo nekih 7-8 zicera sto na kraju daje rezultat kakav je. Sve u svemu bitno je istaci zalaganje sviju a pred kraj su se borili da se razlila smanji sto je vise moguce. Imali smo i zadnji napad za -3 ali ga nismo iskoristili. Pred kraj meca je u dvoranu usla reprezentavija Katara koja je vjerovatno tu radi treninga a zanimljivo je to da je jedan od Katarskih reprezentativaca i bivsi BIH golman Danijel Saric. Sve u svemu imao sam cast da se slikam sa selektorom a vjerovali ili ne slikao nas je Zlatan Arnautovic. Tu sam se malo izlevatio davsi mu telegon da me slika sa selektorom a ustvari veca legenda rukometa i od samog selektora nas ualikala. Jbg, nisam prepoznao. Eto raja gledacu da i sutra idem da pratim ali mialim da ce autra biti i streamova jer igra Katar.kupus army je napisao/la:Ako nije tesko newtonu da napise kakvu je minutazu imao Toromanovic,posto vidim da nije dao gola uopste i dali je Trzic igrao u napadu lijevog ili srednjeg beka ?

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@newtona za predsjednika. Svaka čast, majstore. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prce je spreman da je nije tako ostao bi u Sarajevu 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
druže slobodno uzmi godišnji ako tamo radiš , ... bar prvenstvo dok ne završinewton_heath_lyr je napisao/la:Toromanovic je odigrao nekih 20 minuta utakmice a mislim da je imao samo jedno dodavanje na crtu. Terzic je zbog tri iskljucenja mec zavrsio oko 45. U prvom poluvremenu je igrao lijevog a u drugom centralnog. Golmani: Buric najuspjesniji. Malinovic te Milas su pruzili sjajnu partiju. Karacic je igrao nekih 30-35 minuta. Promasili smo nekih 7-8 zicera sto na kraju daje rezultat kakav je. Sve u svemu bitno je istaci zalaganje sviju a pred kraj su se borili da se razlila smanji sto je vise moguce. Imali smo i zadnji napad za -3 ali ga nismo iskoristili. Pred kraj meca je u dvoranu usla reprezentavija Katara koja je vjerovatno tu radi treninga a zanimljivo je to da je jedan od Katarskih reprezentativaca i bivsi BIH golman Danijel Saric. Sve u svemu imao sam cast da se slikam sa selektorom a vjerovali ili ne slikao nas je Zlatan Arnautovic. Tu sam se malo izlevatio davsi mu telegon da me slika sa selektorom a ustvari veca legenda rukometa i od samog selektora nas ualikala. Jbg, nisam prepoznao. Eto raja gledacu da i sutra idem da pratim ali mialim da ce autra biti i streamova jer igra Katar.kupus army je napisao/la:Ako nije tesko newtonu da napise kakvu je minutazu imao Toromanovic,posto vidim da nije dao gola uopste i dali je Trzic igrao u napadu lijevog ili srednjeg beka ?

@ po izvještaju čini mi se da naši nisu igrali 100% ...vjerovatno Marka neće da otkrije sve karte

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da napomenem i to da se Prce lagano zagrijavao cijelim tokom meca do neke 50. Minute kada je otisao u svalcionicu. A svi do jednog clana nase ekspedicije su tako prirodni i normalni da ih covjek mora zavoliti. U dvorani je bilo nekih 200-250 gledalaca(nasih oko 50). Moglo se primijetiti ljudi iz Alzira, Tunisa a ja sam bio u drustvu kolega iz Hrvatske i odmah da kazem svi smo navijali za Bosnu i Hercegovinu. Dao bih ja vama FB profil da vidite ambijent i nekoliko video zapisa, ali onda vise ne bi bio Newton. 

BosnaE
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Pa objavi ovdje nesto od materijalanewton_heath_lyr je napisao/la:Da napomenem i to da se Prce lagano zagrijavao cijelim tokom meca do neke 50. Minute kada je otisao u svalcionicu. A svi do jednog clana nase ekspedicije su tako prirodni i normalni da ih covjek mora zavoliti. U dvorani je bilo nekih 200-250 gledalaca(nasih oko 50). Moglo se primijetiti ljudi iz Alzira, Tunisa a ja sam bio u drustvu kolega iz Hrvatske i odmah da kazem svi smo navijali za Bosnu i Hercegovinu. Dao bih ja vama FB profil da vidite ambijent i nekoliko video zapisa, ali onda vise ne bi bio Newton.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
@Newton hvala ti majstore
Sad bih potpisao sve tri pripremne da izgubimo a da dobijemo tri na prvenstvu
Ne tražim puno jel' tako

Sad bih potpisao sve tri pripremne da izgubimo a da dobijemo tri na prvenstvu

Ne tražim puno jel' tako

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
"U prvom poluvremenu smo igrali izuzetno dobro u odbrani ali jako loše u napadu. Puno stopostotnih šansi smo propustili... U drugom poluvremenu smo puno kombinovali, pokušao sam da dam šansu svima, neki su zadovoljili, neki ne", rekao je Marković i dodao:
"Na kraju, možda i realan rezultat. Portugal je bio bolji u ovoj utakmici. Imamo još mnogo toga da uradimo, vidi se na nama i taj umor od puta. Sutra ujutru imamo mali odmor pa navečer susret sa Katarom. Vidjet ćemo šta možemo".
Kao sto sam rekao da ih je umor sustigao. Samo mi je cudno da imaju zaredom tri tekme i to tek nakon sto su stigli...da bar imaju po dan odmora, ali eto...sad ce vidjeti kakav ce im tempo biti kad pocne Svjetsko.
"Na kraju, možda i realan rezultat. Portugal je bio bolji u ovoj utakmici. Imamo još mnogo toga da uradimo, vidi se na nama i taj umor od puta. Sutra ujutru imamo mali odmor pa navečer susret sa Katarom. Vidjet ćemo šta možemo".
Kao sto sam rekao da ih je umor sustigao. Samo mi je cudno da imaju zaredom tri tekme i to tek nakon sto su stigli...da bar imaju po dan odmora, ali eto...sad ce vidjeti kakav ce im tempo biti kad pocne Svjetsko.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ujutro kad ustanete bice. Jos sam na poslu a sa telefona ne znam to objavljivati.esprit24 je napisao/la:Pa objavi ovdje nesto od materijalanewton_heath_lyr je napisao/la:Da napomenem i to da se Prce lagano zagrijavao cijelim tokom meca do neke 50. Minute kada je otisao u svalcionicu. A svi do jednog clana nase ekspedicije su tako prirodni i normalni da ih covjek mora zavoliti. U dvorani je bilo nekih 200-250 gledalaca(nasih oko 50). Moglo se primijetiti ljudi iz Alzira, Tunisa a ja sam bio u drustvu kolega iz Hrvatske i odmah da kazem svi smo navijali za Bosnu i Hercegovinu. Dao bih ja vama FB profil da vidite ambijent i nekoliko video zapisa, ali onda vise ne bi bio Newton.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.respekt majstore za danasnji live prenos
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Hvala Newtonu na slikama i klipu
Nadam se da će danas biti stream, jer ipak igramo protiv Katara. Ako nista, imamo brata Newtona

Nadam se da će danas biti stream, jer ipak igramo protiv Katara. Ako nista, imamo brata Newtona

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Newton, braco, hvala ti puno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.