Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
izgleda da se ovdje puno vise ocekuje od husjenovica nego sto on moze dati,jest da je rano o tome suditi ali po rijecima trenera dinama ,tekso moze bit alternativa za kovacica a pogotovo za samira, jer kaze da mu puno toga fali,samo meni nije jasno zar godina dana u sarajevu ga nije mogla dovesti u kakvu takvu formu da bude konkurentan?
Jurčić: Ne možemo zabijati glavu u pijesak, moramo pronaći alternativu Kovačiću
Jurčić: Ne možemo zabijati glavu u pijesak, moramo pronaći alternativu Kovačiću
jasmin buric, zeljko djokic, marko bajic i vlastimir jovanovic
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Osim Burića sve odron od igrača.Panda je napisao/la:jasmin buric, zeljko djokic, marko bajic i vlastimir jovanovic
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako je onda Bajano zaigrao za nas?Panda je napisao/la:fifina pravila druze, nije to cirkus nego fudbal...samson je napisao/la:Ma daj, gdje ti zivis... Disneyland? Nije u pitanju nekakav baustelac, izbjeglica... Dobio bi ga Pjanic da se u to islo ,,
to je bilo prije 10 god i tada nisu vazila ova pravila. pa zasto cleo nije igrao za srbiju, jer je igrao 3 sezone u srbiji a trebao 5... ili ovaj sammir iz dinama, nakon 5. sezone dobije poziv....samson je napisao/la:Kako je onda Bajano zaigrao za nas?Panda je napisao/la:fifina pravila druze, nije to cirkus nego fudbal...samson je napisao/la:Ma daj, gdje ti zivis... Disneyland? Nije u pitanju nekakav baustelac, izbjeglica... Dobio bi ga Pjanic da se u to islo ,,
[quote="Panda"]jasmin buric, zeljko djokic, marko bajic i vlastimir jovanovic[/quote]
jaro moj ova troica u hrvatskoj ne bi mogli nac angazman u klubu koji je iznad 6tog mjesta
jaro moj ova troica u hrvatskoj ne bi mogli nac angazman u klubu koji je iznad 6tog mjesta
koliko si ih puta gledao? bolji sigurno od vrsajevica, svrake, sesara, sunjicabagrcavi je napisao/la:Osim Burića sve odron od igrača.Panda je napisao/la:jasmin buric, zeljko djokic, marko bajic i vlastimir jovanovic
Cleo nikada ne bi zaigrao za Srbiju zbog navijaca i uopste situacije u Srbiji. To su bili mediji i mozda menadzeri da se ispita puls. Da je Stimac bio selektor umjesto Bilica, Samir bi vec odavno zaigrao jer su pare i Mamic u pitanju ... Kada se hoce, sve se moze srediti. Osim kada smo mi u pitanju jer smo niko i nista .. Sto se tice drzavljanstva, imas vise klauzula pod kojim se moze dobiti, ne samo na osnovu boravka u jednoj drzavi ..Panda je napisao/la:to je bilo prije 10 god i tada nisu vazila ova pravila. pa zasto cleo nije igrao za srbiju, jer je igrao 3 sezone u srbiji a trebao 5... ili ovaj sammir iz dinama, nakon 5. sezone dobije poziv....
samo cu reciPanda je napisao/la:koliko si ih puta gledao? bolji sigurno od vrsajevica, svrake, sesara, sunjicabagrcavi je napisao/la:Osim Burića sve odron od igrača.Panda je napisao/la:jasmin buric, zeljko djokic, marko bajic i vlastimir jovanovic

E jes' ih ubo vala.
Zeljka rodjena keva ne bi zvala u reprentaciju.
Bajketa znam i licno njega bi verovatno bliza rodbina pozvala.

Zeljka rodjena keva ne bi zvala u reprentaciju.

Bajketa znam i licno njega bi verovatno bliza rodbina pozvala.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas me interesuje ko ce doci u Ljubljanu. Seferovic dobio poziv Svicaraca, Kolasinac pozvan u Njemacku mladu reprezentaciju, izgleda da ce se jedini pojavati Sead Hajrovic.
Sead Kolasinac dobio poziv za U20 Njemacke , Seferovic za Svicarsku, sad da vidimo koga ce odabrati !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Pa odlucit ce se za one koji su ih pozvali da nastupe za njih, mi ih nismo pozvali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zbog ovakvih pitanja i nemogucnosti da se shvati sta je zivot siguran sam da je prosjek godina na forumu 14...Elegant je napisao/la:Sead Kolasinac dobio poziv za U20 Njemacke , Seferovic za Svicarsku, sad da vidimo koga ce odabrati !
Evo ti dao covjek odgovor...
Dileme li majko moja...Principatus je napisao/la:Pa odlucit ce se za one koji su ih pozvali da nastupe za njih, mi ih nismo pozvali.
Na jednoj strani te diletanti iz Zambije zovu na rostilj a s druge strane zove te repka jedne zemlje...

Dilema je ali za ove iz prosjeka godina....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ali mi ovaj Jagodic nije jasan. Kaze da je Kolasinac nas i da nema nikakvih problema, i onda ga ne zove kasnije. Pa je li normalan on?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma U20 su vise onako da se isprobaju igraci iz drugog i treceg plana...Po meni ovo nije nikakav znak za alarm....Cartman je napisao/la:Ali mi ovaj Jagodic nije jasan. Kaze da je Kolasinac nas i da nema nikakvih problema, i onda ga ne zove kasnije. Pa je li normalan on?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Principatus
- Kontakt:
Srdačno sam pozdravio izbornika Štimca. Znate, ovo je prvi put da ga vidim. Tek sam ga sad upoznao, kaže Halilović.
Izbornik hrvatske reprezentacije posjetio je dinamovce u Međugorju, srdačno se pozdravio sa svim reprezentativcima, a nakratko i porazgovarao s Alenom. Štimac i Halilović susreli su se samo dan nakon što Dinamova zvijezda u Mostaru nije prepoznala izbornika reprezentacije BiH Sušića.
- Moju odluku još ne zna ni tata Sead. Vrlo ću brzo otkriti za koju ću se reprezentaciju odlučiti - rekao je šesnaestogodišnji Alen.
Sa 24sata.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Važno da ga je povukao za kapu, a Štimac će nam srediti da igra za nas.Principatus je napisao/la:Sa 24sata.Srdačno sam pozdravio izbornika Štimca. Znate, ovo je prvi put da ga vidim. Tek sam ga sad upoznao, kaže Halilović.
Izbornik hrvatske reprezentacije posjetio je dinamovce u Međugorju, srdačno se pozdravio sa svim reprezentativcima, a nakratko i porazgovarao s Alenom. Štimac i Halilović susreli su se samo dan nakon što Dinamova zvijezda u Mostaru nije prepoznala izbornika reprezentacije BiH Sušića.
- Moju odluku još ne zna ni tata Sead. Vrlo ću brzo otkriti za koju ću se reprezentaciju odlučiti - rekao je šesnaestogodišnji Alen.
Ja fakat ne kontam sta vi ocekujete od 16-god djecaka ili bilo kojeg drugog igraca koji treba da izabere za koga ce igrati ?
Do njega je da izabere BiH ili HR, sta god da izaber ne vidim razlog da bilo ko od vas prosipa pamet i upucuje nek kritike Safetu ili bilo kome. Sve je do Alena, sta njemu dusa/srce zeli, ko mu je drazi i kako se on "osjeca".
NJEGOV JE IZBOR, ne mozes ti nekome utoviti u glavu da igra za neku drzavu ako ne zeli, ili se osjeca drugacije.
Do njega je da izabere BiH ili HR, sta god da izaber ne vidim razlog da bilo ko od vas prosipa pamet i upucuje nek kritike Safetu ili bilo kome. Sve je do Alena, sta njemu dusa/srce zeli, ko mu je drazi i kako se on "osjeca".
NJEGOV JE IZBOR, ne mozes ti nekome utoviti u glavu da igra za neku drzavu ako ne zeli, ili se osjeca drugacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ajde neka ranije završi i ta saga .. ako bude naš, dobrodošao, ako ostane kod njih, sretno mu u nastavku karijere ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos, invincible1921, Jegres, Proximic, Quartararo, Sheyi i 44 gosta.