NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Danas Ibro Ibrić među Gračanlijama na tribinama kaže da je sat vremena pričo sa brkom prije utakmice a mi ga ismijavali 

-
- Moderator
- Kontakt:
Mislis i jos 3 likova bila sa Dasom, tako je meni jedan lik reko pito ih odakle ste oni rekli da dolaze iz SrebrenikaForlan je napisao/la:Danas Ibro Ibrić među Gračanlijama na tribinama kaže da je sat vremena pričo sa brkom prije utakmice a mi ga ismijavali

Još jedan iz plejade slijepih..Forlan je napisao/la:Danas Ibro Ibrić među Gračanlijama na tribinama kaže da je sat vremena pričo sa brkom prije utakmice a mi ga ismijavali

-
- Moderator
- Kontakt:
Kupili smo sva tri boda pa pa paranoja
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ti ćeš opet doć na stadion ko i ja odmah iduće kolo a Gda će i dalje**** je napisao/la:Još jedan iz plejade slijepih..Forlan je napisao/la:Danas Ibro Ibrić među Gračanlijama na tribinama kaže da je sat vremena pričo sa brkom prije utakmice a mi ga ismijavali![]()
![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava

Forlan je napisao/la:Ti ćeš opet doć na stadion ko i ja odmah iduće kolo a Gda će i dalje**** je napisao/la:Još jedan iz plejade slijepih..Forlan je napisao/la:Danas Ibro Ibrić među Gračanlijama na tribinama kaže da je sat vremena pričo sa brkom prije utakmice a mi ga ismijavali![]()
![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava
kao što je i navikla
Šta če bit biće,,,al danas je bilo na suho..

-
- Kontakt:
HahahaahBenjo_AFC86 je napisao/la:Kupili smo sva tri boda pa pa paranoja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cestitke Gradini na pobjedi
, danas ekipa podbacila,.
Ovo i jest car prve federalne , uzbudenja do kraja
ne igranja po livadama TK ,i samim statusom respektabilnog prvoligasa dosta je ovaj klub dobio
idemo dalje pravac Mostar

Ovo i jest car prve federalne , uzbudenja do kraja

ne igranja po livadama TK ,i samim statusom respektabilnog prvoligasa dosta je ovaj klub dobio

-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala. Konacno jedan normalan i realan komentar.ALBOX je napisao/la:Cestitke Gradini na pobjedi, danas ekipa podbacila,.
Ovo i jest car prve federalne , uzbudenja do kraja![]()
ne igranja po livadama TK ,i samim statusom respektabilnog prvoligasa dosta je ovaj klub dobio![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
PostenoALBOX je napisao/la:Cestitke Gradini na pobjedi, danas ekipa podbacila,.
ne igranja po livadama TK ,i samim statusom respektabilnog prvoligasa dosta je ovaj klub dobio![]()

-
- Kontakt:
Druže jest ono.. Al govore da im je cilj PL, a kući gube od ekipe koja se bori za opstanak. Skroz smiješno i neofirno. Al neka, neće ni oni dugo. Pozz..ALBOX je napisao/la:Cestitke Gradini na pobjedi, danas ekipa podbacila,.
Ma nek oni govore sta hoce i kome hoce , ne palim se i ne primam na to sta oni govoreNkBratstvoGracanica je napisao/la:
Druže jest ono.. Al govore da im je cilj PL, a kući gube od ekipe koja se bori za opstanak. Skroz smiješno i neofirno. Al neka, neće ni oni dugo. Pozz..
ne idem na Luke zbog tih sto govore ,a niti idem zbog onih sto s druge strane govore , jednostavno
zaBoli me K.A.R....
IDEM ZATO sto sam volim fudbal i sto volim Bratstvo , sto volim dobre utakmice , a njih je bilo pregrst
u ove 3 godine EXTRA utakmica ,samo moze zaliti ko nije bio na vecini ovih utakmica ...mozda bi me bolilo
da je ova utakmica za opstanak , pa da moramo u 2. sjever , a ovako vec sam dosta puta pisao do sada
1.federalna -super liga za nas

Je li Bratstvo ikada imalo organizovanu navijačku grupu?
Čuo sma za marokance, ali ne znam je li to samo naziv za sve navijače ili je fakat bila neka grupica sa obilježjima
Čuo sma za marokance, ali ne znam je li to samo naziv za sve navijače ili je fakat bila neka grupica sa obilježjima
Marokanci su kako ja znam najstarija grupa u BiH. Ali to je se održavalo dok je bilo par zainteresovanih ljudi da drži navijače na okupu i da finansijski podrži to sve. Međutim kad su ti ljudi digli ruke, ostala je ta grupa bez ičega bukvalno. Daso ne da ni da se popriča sa njim oko tog pitanja. Momci su također pokušavali da naprave drugu grupu tzv. Brigada 13, ali isto tako bez ikakve podrške od strane kluba i grada i to se ugasilo. Jednostavno, imamo sve mogućnosti da osnujemo navijačku grupu, ali nema ljudi koji bi to prepoznali, već se fudbal igra samo zbog profita.
Prijeratna navijačka skupina se zvala Marocanci,bili su dobro organizovani i činili su je momci iz čaršije,ono baš urbana raja sa stavom,,,osnovani su negdje oko 87-88 godine,,,bilo je nekih pokušaja poslije rata ali nekim počasnim predsjednicima kluba nije odgovarala navijačka skupina sa uticajem na rad kluba,pa su učinili sve da je uguše,,,PirloSTB je napisao/la:Je li Bratstvo ikada imalo organizovanu navijačku grupu?

Marokanci su ti druže prijeratna skupina navijača Bratstva osnovana 1977.g. koja je redovno pratila klub po čitavoj SFRJ u 3.ligi (međurepubličkoj).Naziv je dobila po mahali MAROKO .To su ljudi koji sada imaju preko 50.god. i koje niko poslije rata nije želio naslijediti jer je Bratstvo postalo stranački klub a sada DJL.Marokanci su bili i ratna jedinica armije BIH a vođa navijača je bio rahmetli TAKSIM (Takso) ŠUŠA zlatni ljiljan.A kada Bratstvo abd ponovo postane slobodan klub ponovo će imati i navijače jer za vladavinu STALJINA dobro da iko dolazi na stadion.PirloSTB je napisao/la:Je li Bratstvo ikada imalo organizovanu navijačku grupu?
Provaljuješ se kakva1977 godina,,,pa Horde Zla su osnovane 1987 godine ,,,I Bratstvo je igralo samo jednu godinu Međurepubličku ligu čini mi se 84-85 godine,,,Forlan je napisao/la:Marokanci su ti druže prijeratna skupina navijača Bratstva osnovana 1977.g. koja je redovno pratila klub po čitavoj SFRJ u 3.ligi (međurepubličkoj).Naziv je dobila po mahali MAROKO .To su ljudi koji sada imaju preko 50.god. i koje niko poslije rata nije želio naslijediti jer je Bratstvo postalo stranački klub a sada DJL.Marokanci su bili i ratna jedinica armije BIH a vođa navijača je bio rahmetli TAKSIM (Takso) ŠUŠA zlatni ljiljan.A kada Bratstvo abd ponovo postane slobodan klub ponovo će imati i navijače jer za vladavinu STALJINA dobro da iko dolazi na stadion.PirloSTB je napisao/la:Je li Bratstvo ikada imalo organizovanu navijačku grupu?
A kakva podrska kluba i grada to novcano da vas podrze ili, ovo zaista ne kontam. Skupite se organizujte,dolazite na utakmice , navijajte i to je to, napravite trans za 100 KM (naveo sam kao primjer) ne treba tu puno filozofije jednostavno nemate volje osim mozda par pojedinaca.Diablo55 je napisao/la:Marokanci su kako ja znam najstarija grupa u BiH. Ali to je se održavalo dok je bilo par zainteresovanih ljudi da drži navijače na okupu i da finansijski podrži to sve. Međutim kad su ti ljudi digli ruke, ostala je ta grupa bez ičega bukvalno. Daso ne da ni da se popriča sa njim oko tog pitanja. Momci su također pokušavali da naprave drugu grupu tzv. Brigada 13, ali isto tako bez ikakve podrške od strane kluba i grada i to se ugasilo. Jednostavno, imamo sve mogućnosti da osnujemo navijačku grupu, ali nema ljudi koji bi to prepoznali, već se fudbal igra samo zbog profita.
Dobiješ CD iz 1984. pa da vidiš ko su MAROKANCI i nemoj pisat gluposti kad se nisi bio doselio u Gračanicu tih godina već si samo čuo priče
Čuj Bratstvo igralo samo jednu sezonu u međurepubličkoj 

Brate moj moraš kupit bubanj. trans itd.terabajt je napisao/la:[quote=" A kakva podrska kluba i grada to novcano da vas podrze ili, ovo zaista ne kontam. Skupite se organizujte,dolazite na utakmice , navijajte i to je to, napravite trans za 100 KM (naveo sam kao primjer) ne treba tu puno filozofije jednostavno nemate volje osim mozda par pojedinaca.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Rimes87, schalke i 6 gostiju.