Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BANovici
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la BANovici » 03 mar 2011, 11:55

bosanac723 je napisao/la:Odkad se Vedo ozenio on vise na travnjaku ne zabija...izgleda sve metke kod kuce potrosi. zene su cudo.... :D
Hehehehe pa i veci su pali iz istog razloga, npr jedan Roger Federer ili Ole Einar Bjorndalen koji si bili totalni kraljevi u svojimsportovima....Cim covjek kuci ima rupu da se prazni, nema vise energije za terena....

Je li mu dobar zena? Ima li neko njen profil na facebooku da se javim..... :D
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 mar 2011, 12:04

Ja sam cuo da vise i neizlazi sa Salihovicem kaze zena mu neda mjesec dana,kada izadje sa Sejadom... :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 03 mar 2011, 13:31

jadan Vedad kada ga sada usporedis sa Dzekom onda je stvarno propao... :(
mozda bi on trebao da ide iz hoffa jer tu propada...
BLUE NATION.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 03 mar 2011, 18:38

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević moraće dijeliti autograme u jednoj školi za kaznu što je tokom meča sa Mainzom šutnuo flašu.

Ibišević je, naime, kada je trener Hoffenheima Marco Pezzaiuoli odlučio zamijeniti u 70. minutu poraza od Mainza u prošlom kolu njemačke Bundeslige, šutnuo flašu sa vodom, koja je zamalo pogodila jednu djevojku.

Trener njemačke ekipe potom je odlučio kazniti Ibiševića zbog svog ponašanja, a kazna će biti dijeljenje autograma u jednoj školi.

"Jednostavno, morali smo reagovati na ovakvo ponašanje. Od svojih igrača očekujem profesionalan odnos na terenu i van njega, a Ibišević će za kaznu jedan dan provesti u školi, gdje će dijeliti autograme i slikati se sa djecom. Ovo je njegova kazna i on ju je rado prihvatio", rekao je Pezzaiuoli.

joj koji kralj :P hehehe to Vedo trebo si i njeg spucat ...treba te ucit od Vede kako se upucava curama :lol: :lol: kralj je cuj zamal pogodio flasom jednu djevojku :lol: ...aaaa na nekih od gore navedeni postova da odg za zenu (pa ettt da je nesto posebno ljepa nije al njemu je dobra) ...kolko znam da je novinarka i zove se Zerina
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 mar 2011, 00:08

da jeste ona mala djevojcica sto je dohvacala lopte kad je vedo sutnuo flasu za mal da je pogodi..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 mar 2011, 00:32

Cuj autogrami. :lol: :lol:
Pa on to radi i van kazne. :D

To se odbije nekoliko milja od plate i nikad mu vise ne bi na pamet palo da suta flase. Zna se sta se suta. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 04 mar 2011, 19:38

pa deee ja ga u potpunosti razumijem :D ...zeljan da sutne loptu jer u toj utakmici (i ne samo u toj nego u svakoj :roll: ) nije je ni dobio :x :evil: ...pa kad nemoze sutnut loptu moze flasu :P
SLOBODA do groba .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2011, 15:33

Vedo trenutno na klupi protiv Gladbacha :evil: :evil:
Nemogu vjerovati da ona Nizozemska klocina jos igra, a Vedo sjedi na klupi.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2011, 16:18

Citam samo njemacki liveticker. Komentator pise, kako je Babel, kao jedini pravi spic, odsjecen od svojih suigraca i sam na sebe oslonjen. To izgleda ne dolaze lopte? Aaah ko bi reko... :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2011, 16:19

Principatus je napisao/la:Citam samo njemacki liveticker. Komentator pise, kako je Babel, kao jedini pravi spic, odsjecen od svojih suigraca i sam na sebe oslonjen. To izgleda ne dolaze lopte? Aaah ko bi reko... :lol:
Vidi ko bi to rekao, a kad igra bosanac Ibisevic, onda je on kriv zasto Hoffenheim ne daje golove. Hmm :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2011, 16:31

Hoceli uci Vedo u 2.?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2011, 16:59

Principatus je napisao/la:Hoceli uci Vedo u 2.?
Nece da ga **** ubaci. Ali neka, evo gube 2:0 bez njega ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2011, 17:01

Hehe glavno da su se Vukcevic, Sigurdson i Babel dobro naigrali, a navijacima Hoffenheima nek se dize pri tome. :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 mar 2011, 17:06

Ali trener Hoffenheima je legenda. Gube 2:0, a on ubacuje Vorsah za Comppera.
Pojacava defenzivu, jer je ovaj vec imao zutu. A sto sigurno gube, nema veze.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2011, 17:08

Principatus je napisao/la:Ali trener Hoffenheima je legenda. Gube 2:0, a on ubacuje Vorsah za Comppera.
Pojacava defenzivu, jer je ovaj vec imao zutu. A sto sigurno gube, nema veze.
Ma mora pojacati defanzivu, jer ocito se izivljava nad Vedom, a i vidi se da ocito i ne vjeruje u bolji rezultat.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 05 mar 2011, 17:28

e jbg trebo ga je makar u 70 min ubacit da vidi mozel sta uradit :evil: :evil: ...nisam gledao utakmicu kako je Sejo igro jel se i on uklopio u sivilo Hoffenheima :?:
SLOBODA do groba .

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 09 mar 2011, 22:03

Pozdrav za sve simpatizere i fanove Vede Ibisevica
Novi sam na forumu, ali ovo ce biti jedna od tema na kojoj cu najcesce pisati .
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 10 mar 2011, 17:19

bot12 je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Pozdrav za sve simpatizere i fanove Vede Ibisevica
nemoj zivota ti na temu krampe nista pisati
pa ako je tema krampe sto onda ti pises ccccc...znaci da si imalo kluturan lijepo nebi vise nikad usao u ovu temu a kamoli nesto napisao i pustio ljude koji mogu normalno ,bez uvreda i provokacija pricat

Dushi Rob drago mi je sto si i ti fan Vedada mada na ovom forumu rijetko kad ces procitat nesto dobro o njemu ....inace cesce ces citat postove tipa kloc ,krampa itd
SLOBODA do groba .

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 10 mar 2011, 21:28

SaLL/ihovic je napisao/la:
bot12 je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Pozdrav za sve simpatizere i fanove Vede Ibisevica
nemoj zivota ti na temu krampe nista pisati
pa ako je tema krampe sto onda ti pises ccccc...znaci da si imalo kluturan lijepo nebi vise nikad usao u ovu temu a kamoli nesto napisao i pustio ljude koji mogu normalno ,bez uvreda i provokacija pricat

Dushi Rob drago mi je sto si i ti fan Vedada mada na ovom forumu rijetko kad ces procitat nesto dobro o njemu ....inace cesce ces citat postove tipa kloc ,krampa itd
e vala i kad je najgori, meni je najbolji a pun mi je qrac ovog botine, citam vec nekoliko mjeseci uvrede na racun vede a sad konacno mogu napisat nesto ovom botini :) ali o tome na pp
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 mar 2011, 10:52

Sretno danas!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], kakarut, Sheyi, zastitaIdentiteta i 53 gosta.