Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Poslat' ću ti ja, samo mi reci jel x32 ili x64?Head je napisao/la:Gdje mogu naci windows aktivator za sedmicu,imam nelicenciranu verziju
mislis x86mandraX je napisao/la:Poslat' ću ti ja, samo mi reci jel x32 ili x64?Head je napisao/la:Gdje mogu naci windows aktivator za sedmicu,imam nelicenciranu verziju

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da, formatirao sam C particiju misleci da cu rijesiti problem, ali i dalje isto..fakat ne mogu da skontam sta je problem u pmMurga je napisao/la: @Papastathopoulos - Jesam li dobro razumio da si radi tastature formatirao HDD? Ako si mjenjao tastature i na obe dobijas istu stvar, onda nemam pojma. Hajd da izlaze druga slova pa bih rekao da nije namjesten jezik ili da je tastatura prljava, ali ovako nemam blage. Jednom sam citao da ima i virusa koji tako zezaju, ali rece da si formatirao HDD.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Re:
Pogledaj da nije slucajno Isass virus, procackaj gugl, imas uputstvo kako ga obrisat...Papastathopoulos je napisao/la:Sta mi se desava sa tastaturom ljudi, pritisnem "c", a ono otipka "xc"..ili pritisnem "e" , a utipka se "we"..neka slova su uredu, neka ne..mijenjao sam i pretrazivac, i drugu tastaturu stavljao, al isto..mislio sam da cu formatiranjem C particije rijesiti problem, al i dalje isto..fakat nemam predstavu o cemu se radi, ako neko zna, bio bi mu zahvalan ?
Hvala unaprijed
ili probaj pritisnut Fn+NumLock , jedino mi jos to pada napamet
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Re:
a ako je sistem na DPapastathopoulos je napisao/la:Da, formatirao sam C particiju misleci da cu rijesiti problem, ali i dalje isto..fakat ne mogu da skontam sta je problem u pmMurga je napisao/la: @Papastathopoulos - Jesam li dobro razumio da si radi tastature formatirao HDD? Ako si mjenjao tastature i na obe dobijas istu stvar, onda nemam pojma. Hajd da izlaze druga slova pa bih rekao da nije namjesten jezik ili da je tastatura prljava, ali ovako nemam blage. Jednom sam citao da ima i virusa koji tako zezaju, ali rece da si formatirao HDD.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sad sam na poslu, probat cu cim dodjem kuci, hvala ti..bega_afc je napisao/la:Pogledaj da nije slucajno Isass virus, procackaj gugl, imas uputstvo kako ga obrisat...Papastathopoulos je napisao/la:Sta mi se desava sa tastaturom ljudi, pritisnem "c", a ono otipka "xc"..ili pritisnem "e" , a utipka se "we"..neka slova su uredu, neka ne..mijenjao sam i pretrazivac, i drugu tastaturu stavljao, al isto..mislio sam da cu formatiranjem C particije rijesiti problem, al i dalje isto..fakat nemam predstavu o cemu se radi, ako neko zna, bio bi mu zahvalan ?
Hvala unaprijed
ili probaj pritisnut Fn+NumLock , jedino mi jos to pada napamet
Ma care, sistem je na C, ja sam ga dizao i postavio na CiVar je napisao/la:a ako je sistem na DPapastathopoulos je napisao/la:Da, formatirao sam C particiju misleci da cu rijesiti problem, ali i dalje isto..fakat ne mogu da skontam sta je problem u pmMurga je napisao/la: @Papastathopoulos - Jesam li dobro razumio da si radi tastature formatirao HDD? Ako si mjenjao tastature i na obe dobijas istu stvar, onda nemam pojma. Hajd da izlaze druga slova pa bih rekao da nije namjesten jezik ili da je tastatura prljava, ali ovako nemam blage. Jednom sam citao da ima i virusa koji tako zezaju, ali rece da si formatirao HDD.obori sistem skroz pa digni pa vidi

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
prije prčenja ovjeri sve preko antivirusa 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ljudi pomagajte
pri paljenu se javlja ova poruka
DPW Manager
Could not find any compatible Direct3D devices.
Ne utiče na rad samo se uvijek javlja.
Kako da to uklonim, pošto sam nešto čačkao po laptopu koji da kažem nije moj.
DPW Manager

http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... e478918bcc" onclick="window.open(this.href);return false;Klare je napisao/la:ljudi pomagajte
DPW Manager
prijatelju bi li mi znao pojasniti, pošto ne razumijem šta ovaj kaže
Use REGEDIT and change the "SoftwareOnly" key from "1" to "0" in the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Direct3D\Drivers
and then reboot the system and it should work.
meni samo treba da uklonim tu poruku

Use REGEDIT and change the "SoftwareOnly" key from "1" to "0" in the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Direct3D\Drivers
and then reboot the system and it should work.
meni samo treba da uklonim tu poruku
au brate, to je vec teza informatika, ja sam ti ovako vise dobar za poslat link
imam kuma koji je ekspert, a to je da udjes u regedit, znas li kako se ulazi, promjenis tamo sta ti je napisao, i reboot sistem, da li misli da restartujes ili bas da bootas, nisam siguran.

e šta je taj regedit, ja bih ga samo restartovao, dalje ne bih išao...
ukucaj na youtube i nacesKlare je napisao/la:e šta je taj regedit, ja bih ga samo restartovao, dalje ne bih išao...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
restartuj pa vidi radi liKlare je napisao/la:e šta je taj regedit, ja bih ga samo restartovao, dalje ne bih išao...

dobro je jbga, samo sam se sjetio da nađem i uklonim program koji se potkrao
,
a evo sat i po sam tražio rješenje.
Uglavnom riješio sam...

a evo sat i po sam tražio rješenje.

Uglavnom riješio sam...
Ovo je i upalilo na kraju,al sam morao googlatiVar je napisao/la:a dugme za reset?Kawhi je napisao/la:Koji sam ja kreten.Zaboravim šifru wifija i logično ne znam pass i username na 192.168.0.1 tako da ne mogu koristit wifi![]()
imaš malu rupicu u koju uguraš nešto poput igle za pletenje, pritisneš i vrate se fabričke postavke ruteravama treba mali robot u kuci za informatiku i tehniku

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Slusam muziku na youtube,i prebacim se sa youtuba na tab fb i dok sam na fb stopa mi pjesma na youtube,do cega je 

1946
Isti slucaj je i kod mene.Head je napisao/la:Slusam muziku na youtube,i prebacim se sa youtuba na tab fb i dok sam na fb stopa mi pjesma na youtube,do cega je
Na bilo sta da prebacim pocne stekat,pogotovo dok se ucitava stranica ili kad skrolujem.
I kod mene se ovo dešavalo, sad kad sam uzeo bolji racunar, radi sve ok.Dzoni je napisao/la:Isti slucaj je i kod mene.Head je napisao/la:Slusam muziku na youtube,i prebacim se sa youtuba na tab fb i dok sam na fb stopa mi pjesma na youtube,do cega je
Na bilo sta da prebacim pocne stekat,pogotovo dok se ucitava stranica ili kad skrolujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.